یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

گزارش کارآموزی انواع پی و کاربرد آنها

اختصاصی از یارا فایل گزارش کارآموزی انواع پی و کاربرد آنها دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

گزارش کارآموزی انواع پی و کاربرد آنها


گزارش کارآموزی انواع پی و کاربرد آنها

 

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:37

فهرست مطالب:

پی
انواع پی
1)پی های گسترده :
پی های منفرد
 پی های گسترده مرکب
پی های شناور
2)پی های شمعی:
-    انواع شمع ها
شمع های چوبی
شمع های بتنی
شمع های بتنی پیش ساخته
-    پی سازی روی شمع
پایه ی ستونها
بتن مگر
-    قالب بندی:
مقدمه
قالب بندی و کفراژ بندی
آرماتور بندی
آرماتور گذاری در پی ها   
PLACING BARS IN FOOTINGS
پی های منفرد مربعی یا مستطیلیIndividual Square or Rectangular Footings   
پی های دیوار یکسره   Continuous Wall Footings
سر شمع ها  Pile Caps    
میلگردهای اتصال ستون Column dowels
پی های طرّه ای یا مرکب Combined Or Cantilever Footings
بتن ریزی:
اندازه گیری مصالح سنگی :
اندازه گیری سیمان :
بتن از لحاظ عیار مصرفی سیمان به 6 طبقه زیر تقسیم می شوند :
نحوه ی اختلاط دستی و شرایط آن:
عمل آوردن بتن
نکات آیین نامه ای در مورد فونداسیون ها :

 

 

پی

کلیه ی سازه هایی نظیر سد ها ، ساختمانها و پل ها که بر روی زمین قرار می گیرند دارای دو قسمت تحتانی یا پی . پی در حقیقت رابط بین سازه اصلی و زمین بوده و وظیفه ی اصلی آن انتقال وزن سازه ی اصلی و بارهای وارده بر آن به اضافه وزن خود به زمین است . پی را نمی توان مجزا از زمینی که سازه ی پی بر روی آن قرار می گیرد به حساب آورد ، به همین علت است که خرابی پی ناشی از نشست و یا حرکت زمین را معمولاً به خرابی و یا عدم استقامت کافی پی به حساب می آورند .

انواع پی

پی ها را می توان به طور کلی به سه گروه پی های گسترده ، پی های شمعی و پیرها تقسیم کرد .

 

1)پی های گسترده :

ساده ترین و معمولی ترین انواع پی ها پی های گسترده اند . نوع پی معمولاً شامل تاوه ایست از بتن مسلح و به شکل مربع یا مربع مستطیل که وظیفه ی انتقال و توزیع بارهای وارده از ساختمان به زمین را به عهده دارد .

سطح پی باید به اندازه ای باشد که فشار وارده بر زمین بستر پی از مقاومت مجاز زمین تجاوز ننماید .

وضعیت مطلوب پی موقعی است که به شکل مربع ساخته شده و ستون درست در مرکز آن قرار داشته باشد . رعایت این وضعیت مطلوب ، به علت شرایط خاصی که ممکن است وجود داشته باشد ، پیوسته میسر نیست . به عنوان مثال گاهی اتفاق می افتد که سازه پیشنهادی باید با دیوارها و پی های ساختمان های موجود مجاور هماهنگ طراحی و در نظر گرفته شوند . در این مواقع غالباً بارهای وارده از طرف ستونها درست در مرکز پی ، اگر به صورت منفرد در نظر گرفته شود ، وارد نمی آید .

در این مواقع پی های گسترده را بویله شناژ بتنی به هم متصل می سازند . شناژ اتصالی بین نظیر تیری که بارهای وارده از طرف ستونها بر روی آن به عنوان بارهای منفرد تلقی می شود عمل می کند .

گاهی پی های گسترده را به صورت تاوه های بتن مسلح می سازند تاوه ی پی باید به اندازه ی کافی وسیع در نظر گرفته شود به نحوی که نیروی وارده بر واحد سطح آن از مقاومت مجاز خاک بستر آن تجاوز نکند .

پی وظیفه ی انتقال بارهای وارده از ساختمان را بر روی زمین به عهده دارد ، لذا سطح پی باید به اندازه ی کافی وسیع در نظر گرفته شود ، به نحوی که نیروی وارده بر واحد سطح بستر پی از مقاومت مجاز زمین تجاوز نکند . انواع مختلف پی های گسترده عبارتند از پی های منفرد ، پی های مرکب و پی های یکپارچه .

پی های منفرد


پی های منفرد به پی هایی گفته می شود که به صورت مجزا و مستقل بار وارده از یک ستون یا دیوار را تحمل کرده به زمین منتقل می سازد .

پی های گسترده مرکب


پی های گسترده ی مرکب به پی هایی اطلاق می شود که بار های وارده از یک دیوار با یک یا چند ستون و یا بارهای وارده از چند ستون را تحمل می کند . پی های یکپارچه و یا رادیه جنرالها مرکب از تاوه ایست که از بتن مسلح در زیر کلیه ی ستونها ساخته می شود . به عبارت دیگر پی های گسترده یکپارچه به صورت یکپارچه در زیر سازه اصلی قرار گرفته است . چون این نوع پی ها معمولاً برای ساختمانهای بزرگ به کار گرفته می شود ساختمان آنها معمولاً همراه با گود برداری عمیق و بتن ریزی هایی با حجم زیاد می باشد .


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.