یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

روش تحقیق در مدیریت : بررسی تأثیر تسهیلات پرداختی بر مطالبات در بانک کشاورزی طی سالهای 1382-1387

اختصاصی از یارا فایل روش تحقیق در مدیریت : بررسی تأثیر تسهیلات پرداختی بر مطالبات در بانک کشاورزی طی سالهای 1382-1387 دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

روش تحقیق در مدیریت : بررسی تأثیر تسهیلات پرداختی بر مطالبات در بانک کشاورزی طی سالهای 1382-1387


روش تحقیق در مدیریت : بررسی تأثیر تسهیلات پرداختی بر مطالبات در بانک کشاورزی طی سالهای 1382-1387

 

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:42

فهرست مطالب:
عنوان    صفحه
فصل اول:
کلیات تحقیق    2
فصل دوم:
ادبیات تحقیق    15
فصل سوم:
روش شناسی    38
فصل چهارم:
تحلیل داده‌های پژوهش یا تحقیق    39
فصل پنجم:
نتیجه گیری و پیشنهاد    42
 

فصل اول
1- مقدمه
در گذشته دیرین برای تداوم حیات، نیاز هر فرد با تلاش فردی (شکار، تولید و...) تأمین می شد ولی با گذشت زمان هرگز با تولید شخصی قانع نبود و اگر در آن روز بشر نمی‌توانست با زور هر چه می‌خواهد به چنگ آورد ناگزیر حاضر می‌شد از راه معاوضه جنس با جنس (معاوضه مستقیم کالا با کالا) نیازهای عادی زندگی را فراهم کرده و از این راه امرار معاش نماید. در این گونه داد و ستد‌های اولیه (قرنها پیش از میلاد) معاوضه دو کالا با هم بدون تعیین ارزش و معیاری برای سنجش انجام می‌پذیرفت تا آنکه راه (مبادله غیر مستقیم کالا با کالا) را در پیش گرفت و همین انتخاب موجب پیدایش پول شد پس از ابداع پولبه ترتیب پول کاغذ ابداع شد. افزایش حجم پول‌ها و داد و ستد با آن نیاز به مراکزی احساس شد که این معادلات را سامان دهد و افراد سرمایه‌دار اموال خود را نزد بگذارند و مطالبات راه دور خود را به راحتی انجام دهند برای انجام کارهای تجاری خود از آنها پول (وام) دریافت کنند. اینگونه صرافان آغازگر بانکداری در جهان شدند در این تحقیق هدف ما بررسی تاثیر تسهیلات پرداختی مطالبات سال‌های 1382 الی 1387 است.
2- بیان مسئله
آیا تسهیلات پرداختی بر مطالبات تاثیر دارد؟
3- تاریخچه
پیدایش پول
در گذشته دیرین برای تداوم حیات ما نیاز هر فرد با تلاش فردی (شکار – تولید و...) تأمین می شد ولی با گذشت زمان هرگز به تولید شخصی قانع نبودند و اگر در آن روز بشر نمی‌توانست با زور هر چه می‌خواهد به چنگ آورد ناگزیر حاضر می شد از راه معاوضه جنس با جنس (معاوضه مستقیم کالا با کالا) نیازهای عادی زندگی را فراهم کرده و از این راه امرار معاش نماید. در اینگونه داد و ستد‌های اولیه (قرنها پیش از میلاد) معاوضه دو کالا با هم بدون تعیین ارزش و معیاری برای سنجش انجام می‌پذیرفت تا آنکه راه (مبادله غیر مستقیم کالا با کالا) را در پیش گرفت و همین انتخاب موجب پیدایش پول گردید. (سایت بانک کشاورزی ایران)
پیدایش بانک
می‌خواهم امروز پستی در ستایش شادروان صنیع‌الدوله گذارم. همو که براستی نخستین تکنوکرات راستین این کشور بود. مرتضی قلی فرزند مخبرالدوله به آلمان رفت. پدر مخبرالدوله الله‌ی عباس میرزا بود.
مرتضی قلی در دارالفنون رشتة صنعت و معدن را برگزید. مرتضی قلی از غلامچیگان دربار بود. میرزا حسین خان سپهسالار در او علاقه‌ی به صنعت را کشف کرد و محرک پدرش برای فرستادن او به فرنگ گشت. مرتضی قلی به هزینه‌ی پدر در 20 سالگی راهی آلمان شد و به مدرسة صنعتی کلن رفت او در مدرسه‌ی صنعتی برلن در مهندسی معدن شاگرد اول شد.
کارخانه‌های اروپا بر سر استخدام او به رقابت افتادند و او در برلن و بروکسل به کار عملی پرداخت. پس از 15 سال به ایران آمد در حالیکه در صنعت و معدن و قوانین و نظامات اروپا استاد مسلم شده بود. صنیع الدوله یکی از تجار پولدار زمان را به سرمایه‌گذاری در کار تاسیس کارخانه‌ی نساجی تشویق کردماشین ها با دقت ضیع‌الدوله از سوئیس خریده شد و شاه خود به افتتاح آن رفت. انگلیسی‌ها و روسها به وحشت افتادند و کارشکنی کردند. ضیع‌الدوله برای ایجاد کوره‌ی آهن تراشی و مادر ذوب آهن همت گماشت. این بار ترور ناصرالدین شاه کار را متوقف کرد. پدر زن صنیع الدوله شاه شد. او وزیر خزانه شد. او فقره‌های خزانه را در بانک روس به ودیعه گذاشته اما با کار شکنی‌های وزیر دربار او را از وزارت خانه برداشتند. شاه وی را رئیس قورخانه کرد. اما باز هم کارشکنی‌ها سبب عزل او شد. او رئیس پست شد اما باز هم ... از سوی دیگر ابن نغمه بلند شد که باید حساب فقره‌های خزانه را از او گرفت. او دست گیر و حبس خانگی شد. شاه به فرنگ رفت و خیال خرید کشتی را داشت. صنیع الدوله دست به کار شد و کشتی توپدار مظفری خریده شد و آبهای خلیج فارس به آب نشست. در این زمان صنیع الدوله به فکر راه آهن برای ایران افتاد...
او رئیس مجلس ملی شد. نمایندگان مجلس روی زمین می‌نشستند و نوکر و قلیان دار خود را می‌آوردند. ریاست چنین مجلسی دشوار بود. طرح تأسیس بانک ملی به تصویب رسید و طرح دو کرور تومان فرصتی داخلی نیز تایید شد. مشروطه خونین گشت. او بر این باور بود که راه نجات ایران، راه آهن است. صنیع الدوله به قتل رسید. او نخستین تکنوکرات ایران با دهها طرح نیمه تمام صنعتی و معدنی بود. نخستین رئیس مجلس و اولیه طرفدار نظم اقتصادی ایرج میرزا می‌گفت: صنیع الدوله هم در دوره‌ها یکی بود از شگفتی‌های دنیا. (کتاب تاریخچه ی بانک- نویسنده دکتر مهر آفرین محمود)
چکیده‌ی برخی مقالات و بررسی‌ها
خطر افزایش ناگهانی نرخ‌های بهره در سر رسید برای سرمایه‌های جذب شده براساس نرخ بهره‌ بانکی لندن جدید‌ترین چالش است که صنعت ها با جذب این گونه سرمایه‌ها با آن مواجه خواهند بود.
عدم توجه به زیر ساخت‌های اقتصادی کشور در جریان جذب سرمایه‌های خارجی، در عمل موجب زیان چشمگیر صنایع داخلی خواهد شد. (آسیب شناسی استفاده از نرخ بهره‌ای لایبور در سرمایه‌گذاری‌های پایدار با چالش‌های آتی بین صنعت و سرمایه‌های خارجی در ایران نشریه بانک و اقتصاد شماره دی 1380 و پدید آورنده ملانیا جلودار، محمود)
این مقاله به عوامل بیرونی و درونی موثر بر نرخ تورم کشورهای در حال توسعه توجه دارد. مدل نرخ بهره با توان منظور نمودن سیاست های پولی و مالی و همچنین سایر عوامل درونی و بیرونی تهیه و با اطلاعات آماری ایران مورد آزمون قرار می‌گیرد، دیده می‌شود که در بلند مدت، نرخ بهره (سود) بالاتر سبب افزایش قیمت‌ها می شود، و همچنین، سیاست مالی برای مبارزه با تورم بسیار موثر است. عوامل عمدة موثر بر تورم ایران در بلند مدت عمدتا داخلی می‌باشد و نه خارجی. ولی در کوتاه مدت، هم عوامل داخلی و هم خارجی به عنوان منبع تورم محسوب می‌شود. (کسره تأمین مالی از طریق وام، سیاست پولی و تورم در کشورهای در حال توسعه دکتر امیرکیا)
آثار سیاستهای دولت در زمینه‌های اعتباراتی – تسهیلاتی و ارزی بر بهره‌وری نیروی کار در صنایع کار در صنایع روستایی سیستان و بلوچستان در این پژوهش، تأثیر بعضی از سیاستهای اقتصادی دولت بر بهره‌وری نیروی کار صنایع روستایی استان سیستان و بلوچستان بررسی شده است. استان سیستان و بلوچستان یکی از استان‌های راهبردی از نظر موقعیت مکانی است ولی با مشکل مهاجرت و بیکاری و در پی آن محرومیت رو به روست که دولت می‌تواند برای برطرف کردن مشکلات این استان را از سیاست گذاری و حمایت از صنایع اقدام کند. بهره‌وری نیروی کار در صنایع روستایی این استان در دو سطح مورد تحلیل قرار گرفته است، نخست در سطح خرد، با استفاده از تحلیل تابع تولید، یک تابع کاب- داگاس برآورده شده و براساس آن، بهره‌وری جزئی عووامل در هر گروه از صنایع بر بحث گذاشته شده است، سپس در سطح کلان، اثر سیاستهای دولت اعم از سیاست های ارزی و پولی و سیاست های عمرانی، با بهره‌گیری از مدل پانل دیتا، مورد بحث قرار گرفتند. در این پژوهش نشان داده شود که در دو بخش تا بازده کاهنده نسبت به مقیاس وجود دارد و در همین دو بخش، یعنی صنایع کانی غیر فلزی و صنایع فلزی، اگر تسهیلات اعطای بانک ها بر بهره‌وری منفی است. به سخن دیگری به علت بازده کاهنده، افزایش تسهیلات اعطایی که به صورت سرمایه در گردش عمل می‌کند، بهره درهانسایی را می‌کاهد.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.