اختصاصی از یارا فایل
تحلیل ناپایداری استاتیکی سازه های فضاکار تاشوی سازگار با المان های قیچی سان دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .
پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان: تحلیل ناپایداری استاتیکی سازه های فضاکار تاشوی سازگار با المان های قیچی سان
دانشگاه صنعتی سهند
استاد راهنما: دکتر کریم عابدی – دکتر محمد رضا چناقلو
پژوهشگر: طهمز احمدپور محمودآباد
اسفند 1383
فرمت فایل: PDF و شامل 210 صفحه
چکیده:
در حالت کلی سازههای فضاکار، سیستمهای سازهای هستند که دارای عملکرد سه بعدی هستند. در عمل سازههای فضاکار به گروه خاصی از سازهها گفته میشود که شامل شبکهها، چلیکها، گنبدها، دکلها، شبکههای کابلی، سیستمهای پاشامی، سازههای تاشو و کش بستها هستند. سازههای فضاکار تاشو، سیستمهای مشبک فضاکاری هستند که قابلیت جابجایی موقعیت و هندسه دارند. تاکنون مدولهای مختلفی توسط محققین برای این سازهها ارائه شدهاند. یکی از پرکاربردترین این سازهها، سازههای تاشو با المانهای قیچی سان هستند. براساس رفتار سازهای، اگر در طی فرایند باز و یا بسته شدن هیچ گونه تنشی در سازه ایجاد نگردد، آن را سازه سازگار و در غیر این صورت سازه ناسازگار میگویند. در این پژوهش رفتار ناپایداری سازههای فضاکار تاشوی سازگار با المانهای قیچی سان بررسی میشود.
اگر چه متون علمی وسیعی در مورد ناپایداری سازههای فضاکار با اتصالات مفصلی وجود دارد، اما هیچکدام از آنها برای سازههای تاشو مناسب نیستند. حضور اتصالات لولایی دراین بافتارها رفتار آنها را از سایر سازههای فضاکار متمایز میکند. با توجه به رفتار خاص اتصالات سازههای تاشو و ایجاد خمشهای عمود بر صفحه لولا در محل اتصالات که منجر به رفتار غیر خطی سازه میگردد و نظر به اینکه مطالعات موجود، محدود به مراحل پیش کمانش المانها هستند، اهمیت مطالعه رفتار پایداری سازههای تاشو مشخص میشود.
در این تحقیق، پس از معرفی سازههای تاشو و توصیف بافتارهای متنوع آنها، مطالعات استاتیکی انجام شده روی این سازهها مرور میشود. سپس مکانیزمهای خرابی شبکهها و چلیکهای تاشو با المانهای قیچی سان با استفاده از تحلیلهای ناپایداری استاتیکی به روش عناصر محدود، بررسی و ارزیابی شده است. بدین منظور پس از تایید مدل سازی عناصر محدود، برای ترسیم مسیرهای غیر خطی تعادل سازه از روش طول کمان استفاده میگردد. مطالعات پارامتریک شامل: تاثیر حضور کابل با سطح مقطع مختلف، افزودن میله در محل تکیه گاههای سازه، حضور کابلهای مختلف به همراه میله و همچنین اثر میزان لاغری المانهای فشاری بر رفتار سازه، انجام شده است. در نهایت با توجه به نتایج بدست آمده، راه های جلوگیری از مکانیزم خرابی کلی و نیل به مکانیزمهای خرابی موضعی ناشی از گسیختگی کششی کابل و توصیههای طراحی بر مبنای رفتار ناپایداری بافتارهای تاشوی مورد مطالعه، ارائه میگردد.
می توانید نمونه نمایشی شامل 20 صفحه نخست پایان نامه را از لینک زیر دریافت کنید.
http://omidcivil.persiangig.com/sellfile/205n.zip/download
مشاهده آنلاین و دریافت فایل نمونه:
https://drive.google.com/file/d/0B3BBM5yT_t4ZM2pNa3FWdFl3azA
** توجه: خواهشمندیم در صورت هرگونه مشکل در روند خرید و دریافت فایل از طریق بخش پشتیبانی در سایت مشکل خود را گزارش دهید. **
دانلود با لینک مستقیم