یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

بررسی رفتار اتصالات T شکل در ساختمانهای بتن مسلح و کاربرد الیاف فولادی در اتصالات

اختصاصی از یارا فایل بررسی رفتار اتصالات T شکل در ساختمانهای بتن مسلح و کاربرد الیاف فولادی در اتصالات دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

بررسی رفتار اتصالات T شکل در ساختمانهای بتن مسلح و کاربرد الیاف فولادی در اتصالات


بررسی رفتار اتصالات T شکل در ساختمانهای بتن مسلح و کاربرد الیاف فولادی در اتصالات




• پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان: بررسی رفتار اتصالات T شکل در ساختمانهای بتن مسلح و کاربرد الیاف فولادی در اتصالات  

• دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان  

• استاد راهنما: دکتر یحیی همتی  

• پژوهشگر: کیانوش فرهنگ  

• آبان 1375  

• فرمت فایل: PDF و شامل 143 صفحه  





چکیــــده:
در این پایان نامه به بررسی رفتار اتصالات T شکل پرداخته شده و در آن دو هدف دنبال شده است. در مرحله اول با تغییر آرایش فولادگذاری و تغییر درصد فولادهای طولی و ثابت نگه داشتن دیگر عوامل به مطالعه پرداخته و آنگاه بازدهی هر اتصال با توجه به تغییر پارامترهای مورد نظر بررسی شده است.
بازدهی اتصال عبارت است از نسبت لنگر مقاوم اتصال به لنگر مقاوم قطعات اتصالی که از طریق تئوری بدست می‌آید.
در مرحله دوم از وجود الیاف فولادی استفاده گردیده و رفتار اتصال با وجود این الیاف مطالعه شده و عوامل موثر در بازدهی ناشی از افزودن الیاف شناسایی شده است.
در این پروژه ما به دنبال اتصالی هستیم که بازدهی 100 درصد داشته باشد. در این پروژه 9 نمونه مورد آزمایش قرار گرفته که در 6 نمونه آن فولادگذاری با اتصال ساده اجرا گردیده که در سه نمونه درصد آرماتوراصلی تغییر نموده و در سه نمونه دیگر با تغییر درصد آرماتور، الیاف نیز به کار رفته است. در 2 نمونه نیز از آرماتورگذاری به فرم سنجاق مو استفاده شده که باعث افزایش بازدهی می گردد. در یک نمونه نیز از اتصال حلقوی استفاده شده است. اتصال حلقوی از این مزیت برخوردار است که بتن در اتصال مذکور در هسته محصور می شود، لذا با این نحوه آرماتوربندی مقاومت قابل ملاحظه‌ای بدست می آید.
در یک نمونه از دو نمونه آرماتورگذاری به فرم سنجاق اضافی در اتصال بصورت خاموت استفاده گردیده است که باعث افزایش بیش از حد بازدهی می‌گردد.
نمونه‌های الیاف‌دار نیز دارای بازدهی خوبی هستند، زیرا که الیاف درون بتن سبب می‌شود که نخست سرعت گسترش ترک‌ها آهسته گردد که با افزایش میزان بار مقدار آن نیز زیاد می‌شود و چون الیاف قادر است تنش را در یک مقطع ترک خورده منتقل سازند بنابراین قسمت‌های ترک خورده نیز در مقابل بار، از خود مقاومت نشان داده و در نتیجه ترکیب از خود تغییر شکل بیشتری نشان می‌دهد.
در یکی از نمونه‌ها به جای استفاده از آرماتورهای اضافی از الیاف فلزی استفاده شده است که بازدهی تقریباً مشابهی بدست می‌دهد که این یکی از دلایل استفاده از الیاف به عنوان جایگزینی برای فولادهای اضافی (برشی) می‌باشد.
امید است که نتایج آزمایشگاهی بدست آمده از این پروژه که نشانگر رفتار واقعی اتصالات می‌باشد مورد استفاده مهندسین در ساخت و ساز و مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی کشور و همچنین در جهت استفاده آیین‌نامه بتن ایران در مورد اتصالات قرار گیرد.





______________________________

** توجه: خواهشمندیم در صورت هرگونه مشکل در روند خرید و دریافت فایل از طریق بخش پشتیبانی در سایت مشکل خود را گزارش دهید. **

** توجه: در صورت مشکل در باز شدن فایل PDF ، نام فایل را به انگلیسی Rename کنید. **

** درخواست پایان نامه:
با ارسال عنوان پایان نامه درخواستی خود به ایمیل civil.sellfile.ir@gmail.com پس از قرار گرفتن پایان نامه در سایت به راحتی اقدام به خرید و دریافت پایان نامه مورد نظر خود نمایید. **


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.