• پایان نامه کارشناسی ارشد با عنوان: تحلیل غیر ارتجاعی ساختمان های فولادی با سیستم بادبند پراکنده تحت تاثیر نیروی زلزله
• دانشگاه تربیت مدرس
• استاد راهنما: دکتر حمزه شکیب
• پژوهشگر: علیرضا شالچی
• زمستان 1380
• فرمت فایل: PDF و شامل 115 صفحه
چکیــــده:
امروزه به دلیل مقتضیات شهرنشینی نوین، ساخت ساختمانهای بلند به سرعت در حال افزایش بوده و در این بین، ساختمانهای بلند فولادی به دلایلی از قبیل شکل پذیری و وزن کمتر، از اهمیت ویژهای برخوردارند.
سیستمهایی که برای مقاوم نمودن این گونه ساختمانها در برابر نیروهای جانبی بکار میرود، از نوع مهاربند و با استفاده از قاب صلب خمشی میباشد که عموما از نوع اول استفاده میشود. مهاربندها به روشها و اشکال مختلف در ساختمان بکار میروند. یکی از معمولترین این روشها، ساخت و قرارگیری مهاربندها در یک یا چند پانل از قاب است که بطور یکپارچه از پی تا طبقه فوقانی ادامه مییابند. اما اخیراً به دلیل نیازهای معماری و بحث مقاوم سازی، ممکن است که تعدادی از مهاربندهای در برخی از طبقات حذف و به دهانه دیگری در همان طبقه منتقل شوند که در این صورت سیستمی بوجود میآید که به آن، سیستم با مهاربند پراکنده یا غیر ممتد میگویند.
تحقیقات و کارهای آزمایشگاهی متعددی در زمینه رفتار ارتجاعی و غیر ارتجاعی سیستمهای با مهاربند ممتد و متداول انجام پذیرفته و افراد مختلف به نتایج قابل توجهی دست یافتهاند که در نهایت به شناخت کاملتر از رفتار این گونه سیستم ها منجر شده است. اما در زمینه رفتار سیستمهای با مهاربند پراکنده تحقیقات بسیار اندکی صورت پذیرفته است و طی آن محققین، با بررسی رفتار ارتجاعی این گونه سیستمها، به این نتیجه رسیدهاند که این گونه سیستمها، جابجاییهای طبقات مختلف ساختمان را به مقدار قابل ملاحظهای نسبت به سیستمهای با مهاربند ممتد کاهش میدهند و میتوانند در صورت نیاز، جایگزین مطمئنی برای سیستمهای با مهاربند ممتد شوند.
در این مطالعه، با توجه به اهمیت نیروی زلزله در کشور برای ساختمانها، 6 نوع آرایش مختلف مهاربند در یک ساختمان 10 طبقه فولادی، با استفاده از تحلیل دینامیکی و با در نظر گرفتن رفتار ارتجاعی و غیر ارتجاعی اجزای سازهای سیستم تحت زلزلههای واقعی ایران شامل زلزله های آببر، طبس، گلباف و لاهیجان که در چهار نوع خاک مختلف رخ دادهاند، مورد مقایسه و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج تحلیل نشان میدهد که عملکرد سیستمهای مختلف آرایش شده با مهاربندهای غیر ممتد در مقایسه با سیستم با مهاربندی ممتد، متفاوت میباشند، به عنوان مثال تغییر مکانها در سیستم با مهاربند غیر ممتد به مراتب نسبت به مهاربند ممتد کمتر میباشد در این تحقیق به جزییات و نتایج تحلیل و مقایسه بین آنها، اشاره شده است.
از طریق یکی از لینکهای زیر میتوانید اقدام به دریافت فایل نمونه کنید و جهت دریافت فایل کامل از بخش پرداخت و دانلود اقدام نمایید.
برای دریافت نمونه نمایشی شامل 20 صفحه نخست پایان نامه کلیک کنید.
برای مشاهده آنلاین و دریافت فایل نمونه کلیک کنید.
______________________________
** توجه: خواهشمندیم در صورت هرگونه مشکل در روند خرید و دریافت فایل از طریق بخش پشتیبانی در سایت مشکل خود را گزارش دهید. **
** توجه: در صورت مشکل در باز شدن فایل PDF ، نام فایل را به انگلیسی Rename کنید. **
** درخواست پایان نامه:
با ارسال عنوان پایان نامه درخواستی خود به ایمیل civil.sellfile.ir@gmail.com پس از قرار گرفتن پایان نامه در سایت به راحتی اقدام به خرید و دریافت پایان نامه مورد نظر خود نمایید. **