دانلود گزارش کارآموزی رشته مدیریت کنترل کیفیت مکان شرکت ایران گوشت ( یگانه ) با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 70
دانلود کارآموزی آماده
این پروژه کارآموزی بسیار دقیق و کامل طراحی شده و جهت ارائه واحد درسی کارآموزی میباشد
تاریخچه
شرکت ایران گوشت (یگانه) تولید کننده انواع همبرگز و کباب لقمه در زمینی به مساحت تقریبی 600 مترمربع زیر بنایی معادل 800 مترمربع با کسب مجوزهای لازم از ادارات و وزارت خانه های زیرربط د سال 62 تأسیس و مبادرت به تولید در زمینه صنایع گوشت کرده است. از آنجائی که شرکت فوق در داخل شهرستان خرمدره قرار گرفته بود. با توجه به گسترش دائره فعالیت تولید و به دلیل اثرات زیست محیط و تبعات آن اقدام به خرید زمین در سال 84 نموده و پس از 2 سال پایان کار ساختمانی اخذ و توسعه سالن ها. اعم از تولید، بسته بندی، مکانیزه نمودن انبارها، سردخانه ها و رعایت اصول حمل و نقل داخل شرکت و سالن ها و نیز حمل تولیدات و فرآورده های خود توسط ماشین هایی یخچال دار نموده است با استفاده از تکنولوژی های روز و تبدیل دستگاههای کهنه و مستعمل به تجهیزات جدید، با تکنولوژی های نو و با بکارگیری از دانش روز و بهره گیری از تجارب آگاهی و اطلاعات افراد و آموزش پرسنل تولید در جهت تلاش به بهبود و کیفیت و ارتقاء آن اقدام نموده است. استفاده از مواد اولیه مرغوب و سالم با توجه به تنوع مواد اولیه از اولویت های کاری شرکت مزبور است تضمین سلامت و کیفیت محصول نهایی امری بدیهی است که با توجه به این امر مهم در رأس اهداف و تصمیمات مدیریت و گروه تولیدی ایران گوشت است.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول 1
تاریخچه 2
مقدمه کلی 4
فهرست بندی مطالب نظامنامه 5
سازمان دهی واحد تولید 12
نمودار سازمانی واحد تولیدی 15
فلوچارت خط تولید با تعیین محل های کنترل کیفی 16
سازمان اداری پرسنل 17
فلوچارت سازمانی شرکت ایران گوشت 19
تعاریف و اصطلاحات 19
بهترین ترتیب استقرار ، اهداف طراحی کارخانه 23
فلوچارت خط تولید 24
سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمونه داری زمانی بخش کیفیت 26
نمونه برگ گزارش آزمایشگاه میکروبی 27
نمونه برگ گزارش آزمایشگاه شیمیایی 28
بخش سازمانی بخش کیفیت 29
تعیین نقاط کنترل بحرانی 30
بسته بندی محصول نهایی 31
نشانه گذاری 34
نمودار فرآیند تولید 36
نمودار رفتار روش طراحی بر اساس تولید در رابطه با حجم تولید 36
تدارکات و انبارش مواد اولیه 37
بازرسی و آزمایش مواد ، قطعات و محصولات 39
آزمایش مواد اولیه و بازرسی 42
امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی آزمون و اندازه گیری 46
لیست معرف ها 48
کنترل و تعیین تکلیف مواد 50
کنترل محصولات نا منطبق 50
اقدام اصلاحی 52
اقدام پیشگیرانه 53
آموزش کارکنان 54
انحراف استاندارد 55
کاربرد فنون آماری 56
فصل دوم : ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز 59
فصل سوم : آزمون آموخته ها و نتایج پیشنهادات 62