این پروژه در قالب پاورپوینت در 24 اسلاید و قابل ویرایش به طور کامل و مفید تهیه و تنظیم شده است.
در این پروژه اصول و ضوابط طراحی آشپزخانه و اهداف و کارکردهای آن، چنان که در فهرست آورده شده، شرح داده شده است.
فهرست:
تعریف
محل قرار گیری
مثلث کار
انواع آشپزخانه:
-آرایش نیم دایره
-آرایش شکسته
-آرایش خطی
-آرایش موازی
-آرایش جزیره ای
ابعاد:
-ابعاد کابینت
-ابعاد وسایل غذاخوری
نورپردازی
نکات طراحی آشپزخانه
چکیده:
- در طراحی قبل از هر چیز باید به روش زندگی ساکنان توجه کرد.
1- آیا اعضای خانواده عادت به صرف غذا در آشپزخانه دارند ؟
2- آیا حجم رفت و آمد و مهمانی ها زیاد است؟
3-آیا بخاطر مشغله خارج از منزل، آشپزخانه تنها برای تهیه ساندویچ مورد استفاده قرار می گیرد؟
چهارچوب کلی طراحی:
1- مشخص کردن محل پنجره در فضا
2- قرار دادن سینک در روبروی پنجره
3- حدالامکان یخچال و فریزر در سمت راست سینک قرار گیرد
4-قرار گیری اجاق در سمت چپ سینک
5-نصب حداقل سه متر قفسه در بالا و پایین
6-فضاهای دیگر با توجه به قرابتی که به هریک ار اعضای مثلث کار دارند نزدیک آنها قرار می گیرند.
و ادامه ...
تصاویری از پاورپوینت:
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اطلاعات کامل مربوط به آشپزخانه-بررسی و مطالعات آشپزخانه-پاورپوینت کامل و آماده بررسی آشپزخانه-پروژه آماده و کامل بررسی آشپزخانه-طرح 2 و بررسی آشپزخانه مسکونی-ضوابط و استانداردهای طراحی آشپزخانه مسکونی-اصول و مبانی طراحی آشپزخانه-تحلیل و بررسی فضا و دکوراسیون آشپزخانه-نحوه چیدمان و طراحی و دکور آشپزخانه-دانلود پاورپوینت استاندارد و اصول طراحی آشپزخانه-پاورپوینت اماده و کامل بررسی آشپزخانه,ضوابط و استانداردهای وبرنامه فیزیکی آشپزخانه,اطلاعات کامل مربوط به طراحی آشپزخانه