یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پروژه کارآموزی شیمی کاربردی - آزمایشات شیمیایی لبنیات

اختصاصی از یارا فایل پروژه کارآموزی شیمی کاربردی - آزمایشات شیمیایی لبنیات دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پروژه کارآموزی شیمی کاربردی - آزمایشات شیمیایی لبنیات


پروژه کارآموزی شیمی کاربردی - آزمایشات شیمیایی لبنیات

 

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:45

فهرست مطالب:
عنوان    صفحه
شیر     10
ترکیبات شیر     10
عوامل موثر در ترکیبات شیر     10
نژاد     11
فصل     11
سن     11
نسبت ویت     11
حالت قلیایی و اسیدی     12
شیر معمولی و غیر مرضی    12
استاندارد شیر     13
شیر حرارت ندیده     13
شیر پاستوریزه    13
شیر استرلیزه     13
شیر استرلیزه UHT    13
روش آزمون     14
تعیین مقدار چربی شیر     14
تعیین اسیدیته شیر    14
تعیین درصد ماده خشک     15
تعیین دانسیته شیر     15
جستجوی تقلبات در شیر     16
پنیر    17
تعیین مقدار چربی پنیر     19
تعیین اسیدیته پنیر     19
تعیین مقدار Ph پنیر     20
تعیین درصد ماده خشک     20
تعیین نمک پنیر     21
تعیین پروتئین پنیر     22
خامه     23
استاندارد خامه پاستوریزه در ایران     24
تعیین مقدار اسیدیته خامه     24
تعیین مقدار چربی خامه     24
کره    25
استاندارد کره پاستوریزه     26
ویژگی های عمومی     26
ویژگی های شیمیایی     26
تعیین اسیدیته کره     27
تعیین رطوبت کره    27
تعیین مواد باقیمانده شیر    28
تعیین درصد نمک کره    29
تععین چربی کره    29
دوغ    29
تعیین مقدار چربی دوغ     29
تعیین مقدار اسیدیته دوغ     30
تعیین ماده خشک دوغ     30
تعین میزان نکم دوغ    31
ماست    31
تعیین اسیدتیه    31
تعیین PH ماست    31
تعیین درصد چربی    32
تعیین ماده خشک    32



معرفی شرکت آساک سنجش شرق
شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به  نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه های فعالیتی شرکت به ترتیب بدین شرح خواهد بود :
1- انجام بازرسی و کنترل کیفیت کالاهای بازرگانی ( سوردیانس ) .
2-  آزمایش میوه و خشکبار وولبنیات در آزمایشگاه شرکت و ارائه آنالیز بر اساس استاندارد مورد نظر .
3-  ایجاد و تهیه آزمایشگاه اکرودیته در واحدهای تولیدی و صنعتی .
4- مشاوره در زمینه اخذ پروانه های کار برد علامت استاندارد در واحدهای تولیدی و صنعتی .
5-  همکاری متقابل با شرکتهای سورویانس داخلی و خارجی .
6- مشاوره در زمینه استانداردهای بین المللی در زمینه استقرار سیستم های 5S , ISO  17025 , ISO 14000 , ISO 9000   در واحدهای تولیدی صنعتی و خدماتی .
7- استقرار سیستم  HACCP  در واحدهای صنایع غذائی .
8-  بر گزاری دوره های آموزشی .
این شرکت در تاریخ 8/9/1386  موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت جهت تاسیس آزمایشگاه همکار در زمینه آزمون ابنیات و خشکبار گردید ودر مرداد ماه 1387 گواهینامه تایید صلاحیت آموزشی در موضوعات مدیریت فرایند تولید و بهره وری ، زبان خارجی و فراوری داده ها را از موسسه استاندارد ایران در یافت نمود . هم اکنون نیز در حال گسترش زمینه های کاری آزمایشگاه جهت آزمون سایر مواد غذائی میباشد .



شیر:
ترکیبات شیر:
شیر غذایی بسیار کامل و با ارزشی است و مخصوص چون غذای منحصر به فرد نوزاد در ماه های اول تولد تامین می نماید دارای اهمیت زیادی است. ترکیب عمده شیر از سه قسمت مختلف تشکیل شده است آب، چربی و مواد جامد غیر چرب که شامل پروتئین های شیر (کازئین، آلبومین، گلوبولین) لاکتوز، اسیدلاکتیک، اسیدسیتریک و مواد معدنی می باشد. جدول زیر ترکیب شیرهای مختلف را به طور متوسط نشان می دهد.
ترکیبات    گاو    بز    انسان    گوسفند    مادیان
آب    7/87    0/86    2/88    3/81    8/89
چربی    61/3    6/4    3/3    9/6    2/1
لاکتوز    65/4    2/4    8/6    2/5    9/6
پروتئین (38/6   N)
29/3    4/4    5/1    6/5    8/1
خاکستر    75/0    8/0    2/0    0/1    3/0
عوامل موثر در ترکیبات شیر:
ترکیب شیر دام های مختلف ثابت نبوده و عوامل متعددی سبب تغییر ترکیبات شیر می شوند. این عوامل ممکن است مربوط به حالت بیماری و یا مرضی در دام باشند و یا مربوط به نژاد، نوع تغذیه، فصل، دوره شیردهی، سن و سایر عوامل باشند ذیلاً این عوامل را به طور مختصر در گاو مورد بررسی قرار می دهیم.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.