در سالهای اخیر به دلایل متعدد از جمله کیفیت نامناسب نانهای سنتی و قیمت پایین نان، کشور ما با انبوهی از ضایعات نان مواجه است، بطوری که گاهی تا 30% نان تبدیل به ضایعات می شود و با توجه به حجم بسیار بالای مصرف نان در کشور، این رقم بسیار قابل توجه می باشد. بر اساس گزارش ایرنا، شهروندان ایرانی سالانه 300 میلیون دلار نان ضایع می کنند. حال نظر شما را به یک نظر سنجی در مورد کیفیت در نگهداری نان جلب می کنیم. این گزارش حاصل جمع آوری پاسخ1177 نفر از مردم تهران به پرسشنامه تهیه شده توسط واحد نظرسنجی تلفنی مرکز مطالعات و تحقیقات رسانه ای موسسه همشهری است.
این افراد به صورت تصادفی و بر اساس مراجعه به فهرست شماره تلفن ها (از 22000000 الی 88999999) انتخاب شدند. در این گزارش نظر کسانی که تمایل به پاسخگویی به تمام پرسش های تحقیق را داشته اند، منعکس شده است.
پاسخگویان چند وقت یکبار نان تهیه می کنند؟
بر اساس آمار مندرج در جدول شماره 6، 37 درصد روزانه ،31 درصد دو روز در میان و 29 درصد هفتگی نان می خرند.
چکیده
نظرسنجی مردم در مورد کیفیت بهبود نان
نمودارها وجداول نظر سنجی
مقدمه
مایکو توکسینها
خلاصه طرح
فلوچارت طرح
موازنه جرمی
براورد هزینه های سرمایه گذاری طرح
زمین
محوطه سازی
ساختمانهای تولیدی واداری
ماشین آلات وتجهیزات
تاسیسات عمومی
اثاثیه وتجهیزات اداری
وسایل حمل ونقل
میزان مواد اولیه مورد نیاز
عنوان
برآورد سرمایه در گردش
پیشنهاد منطقه مناسب ایجاد طرح
برآورد نیروی انسانی مورد نیاز بخش اداری
برآورد نیروی انسانی مورد نیاز بخش تولیدی
هزینه تعمیر ونگهداری
هزینه استهلاک
برآورد میزان مصرف آب و برق وسوخت و...
وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
تجزیه وتحلیل و جمع بندی
روش صیح نگه داری نان