فرآیندی که در آن ذرات یا قطرات کوچک بوسیله پوششی احاطه می شوند، یا در یک قالب یکنواخت یا غیر یکنواخت قرار داده می شوند شناخته شده است.
یا:
دانش بسته بندی مواد جامد، مایع و گاز در کپسول های کوچک که این کپسول ها قادر هستند محتویات خود را در مدت زمان های طولانی و تحت شرایط خاص با سرعت رهایش کنترل شده آزاد نمایند
ماده ای بلورین، ذرات جاذب سطحی ناهموار، امولسیون، سوسپانسیونی از مواد جامد یا .سوسپانسیونی از ریزکپسول های کوچکتر می باشد
مواد طعم دهنده، عوامل ضد میکروبی، مواد فعال تغذیه ای و درمانی، ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، رنگ ها، اسیدها، بازها، بافرها، شیرین کننده ها، مواد مغذی، آنزیم ها، عوامل اتصال عرضی، مخمرها، عوامل ورآمدن شیمیایی
شامل 30 اسلاید powerpoint