یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود گزارش کار آموزی نان قدس رضوی

اختصاصی از یارا فایل دانلود گزارش کار آموزی نان قدس رضوی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود گزارش کار آموزی نان قدس رضوی


دانلود گزارش کار آموزی نان قدس رضوی

مقدمه

کارخانه نان قدس رضوی وابسته به آستان قدس رضوی می باشد که شرکت خصوصی وابسته به آستان قدس می باشد ودارای محصولات مختلفی ازقبیل دونات ، کیک کلوچه رضوی ، محصول جدید اشترودل، کیک اسفنجی و روغنی می باشد. این کارخانه بیش از 30سال سابقه تولید دارد هر فعالیت خود را با تولید نان آغاز کرده است و اکنون یکی از بزرگترین و مهم ترین کارخانجات در زمینه تولید انواع محصولات کیک و کلوچه می باشد. این کارخانه بیش از 200کارمند و کارگر رسمی و400 کارگر فصلی و موقت دارد.

فرایند تولید دونات

ابتدا آرد و شکر در سیلو انبارمی شود سپس آرد از طریق باسکول های به مقدار مشخص در هر بچ وارد می شود سپس مواد اولیه اصلی مثل شیرخشک، پودر کاکائو، بی کربتات آمونیوم، گوآردان، گلوتن، بهبود دهنده، پودر تخم مرغ، تخم مرغ تازه، آرد وشکر مخلولز می شود و وارد میکسر می شود. مثلاً برای خمیر کلوچه ذرات روغن و شکر درون آن دیده نشود و کاملاً مخلوط شده باشد ودرخمیر دونات بایستی تقریباٌ حالت کشسانی داشته باشد . این خمیر پس از آماده شدن وارد قالب زن می شود در این قسمت توسط تقریباً دستگاه خمیر پهن کن خمیر رابه قطر mm 8/0 پخش کرده و سپس توسط دستگاه این خمیر قالب زده می شود. که قالب ها به صورت زده      می شود واضافات این قالب دوباره به دستگاه بر می گردد

مقدمه

سالن و فرآیند تولید انواع نان و شیرینی

فرایند تولید دونات

کلوچه

اشترودل

نان

فرایند تولید کیک اسفنجی وکیک روغنی

دیاگرام سالن تولید نان وشیرینی

دیاگرام سالن تولید کیک اسفنجی وروغنی

انواع تونل پخت

تاسیات کارخانه

تاسیسات سرد

تاسیسات گرم

اندازگیری درصد رطوبت

اندازگیری PH

اندازگیری گلوتن

اندازگیری پروتئین

اندازگیری اسیدیته روغن

اندازگیری اندیس پروکسید


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.