یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تحقیق آماده درس تفسیر موضوعی قرآن با موضوع تفسیر علمى، باید ها و نباید ها 31 صفحه word

اختصاصی از یارا فایل تحقیق آماده درس تفسیر موضوعی قرآن با موضوع تفسیر علمى، باید ها و نباید ها 31 صفحه word دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

تحقیق آماده درس تفسیر موضوعی قرآن با موضوع تفسیر علمى، باید ها و نباید ها 31 صفحه word


تحقیق آماده درس تفسیر موضوعی قرآن با موضوع تفسیر علمى، باید ها و نباید ها 31 صفحه word

 

 

 

 

در این تحقیق می خوانیم: 


اقراء باسم ربک الذى خلق, خلق الانسان من علق, اقراء وربک الاکرم, الذى علم بالقلم….
اینک پانزده قرن از آن هنگام که اول بار این سروش غیبى در فضاى بسته غار حرا طنین افکند, مى گذرد. پانزده قرن است که مسلمانان این ندا را مى شنوند و بدان لبیک مى گویند. پانزده قرن است که مفسران قرآن را مى خوانند و به تفسیر آن مى نشینند. پانزده قرن است که بر این کتاب تفسیر نوشته مى شود و باز هم نوشته مى شود. گویا هر مفسرى آن را سخنى ناگفته و درنیافته, مى یابد که روى سخنش, دعوتش و پیامش با اوست, و هم اینک از نو او را مخاطب قرار داده و پیش از این کسى آن را فهم نکرده است.

بى شک در طول تاریخ مکتوبات بشرى بر هیچ کتابى به اندازه قرآن شرح و تفسیر نوشته نشده و هیچ کتابى تا این اندازه, از جهات گوناگون مورد بررسى قرار نگرفته است. تاریخ تفسیر را باید تاریخ دغدغه ها, دلمشغولى ها, اضطراب ها, تنبه ها و تاریخ فکر و اندیشه و ایمان و اعتقاد دانست. این تاریخ همراه با دردها و رنج هاى مسلمان به گزارش شکست ها و موفقیت هاى آن ها مى نشیند و همراه با فراز و فرود اندیشه ها, فراز مى آید و فرو مى افتد. تفسیرى که در ابتدا با تبیین معصوم(ع) آغاز گشت, در پس آن دوره هاى مختلفى را پشت سر گذاشت و اندک اندک شیوه ها و سبک هاى مختلفى براى آن ابداع شد:

تفسیر فقهى, فلسفى, عرفانى, اجتماعى, ادبى و…1 تفسیر علمى یکى از این سبک هاى تفسیرى است که در قرون اخیر مورد توجه قرار گرفته است. همه کسانى که به بحث از این سبک تفسیرى, موافق یا مخالف, مى پردازند, پیش از همه به سخنان غزالى و نقد شاطبى اشاره مى کنند. این دو اندیشه ور اگرچه خود تفسیر مستقل از قرآن ندارند, به تناسب بحث از علومى که براى فهم قرآن بدان نیاز مى باشد, به این موضوع پرداخته و دیدگاه خود را در این باره بازگفته اند که آیا مى توان در تفسیر قرآن از علومى بهره گرفت که در زمان نزول قرآن براى مردمان آن عصر ناشناخته بوده است. در این نزاع غزالى (م505) به جانبدارى از این دیدگاه مى پردازد و چند مورد را نیز به عنوان نمونه طرح مى کند.2 

 

 

 

برای دانلود متن کامل تحقیق به لینک زیر مراجعه کنید.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.