دانلود تحقیق آماده با عنوان خواص و خصوصیات گیاه شناسی و زراعی سیر که شامل 3 صفحه و بشرح زیر میباشد :
نوع فایل : Word
مقدمه : سیر مانند پیاز خوراکى گیاهى است از خانواده سوسئیها LiLiaceae با نام علمى Allium sativum. بوته سیر به ارتفاع ۳۰ تا ۱۰۰ سانتىمتر مىرسد و داراى پیازى است بهصورت تخم مرغى و یا تخم مرغ کشیده که سطح آن صاف و صیقلى شده است. هر غده سیر از تعدادى غده کوچکتر که به آنها سیرچه گفته مىشود تشکیل شده است. سیر را مىتوان در خاکهاى قوى و حاصلخیز که داراى پروفیل عمیق مىباشند کشت کرد. البته چون سیر به رطوبت زیاد حساس مىباشد در اراضى مرطوب پیاز سیر خیلى زود مىپوسد، بنابراین خاکهاى رسى سنگین چندان مناسب نیستند. کاشت سیر را مىتوان با توجه به سطح کشت و شرایط موجود بد و صورت کرتى و جوى پشتهاى انجام داد. البته کاشت آن روى پشته بهتر از داخل کرت مىباشد. فاصله ردیفها ۲۵-۴۰ سانتىمتر و فاصله بوتهها ۱۲-۱۰ سانتىمتر انتخاب مىکنند. .......