دانلود گزارش کارآموزی رشته دامداری آزمایشگاه تجزیه خوراک دام با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 35
دانلود کار آموزی آماده
این پروژه کارآموزی بسیار دقیق و کامل طراحی شده و جهت ارائه واحد درسی کارآموزی میباشد
رطوبت
قسمت اعظم ترکیب مواد غذایی را آب تشکیل میدهد و به ندرت بعضی از اقسام آن مانند روغنها ممکن است فاقد رطوبت باشند. لذا اندازهگیری مقدار آن به علل زیر از اهمیت خاصی برخوردار است. مقدار رطوبت در مواد غذایی تقریباً معین بوده و اندازهگیری آن میتواند تا حدی خلوص آن ماده رامشخص نماید مانند شیر، آب میوه و غیره.با توجه به اینکه در محیط مرطوب رشد میکروارگانیسمها سریعتر انجام میشود، یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی بی آب و خشک کردن آنهاست، به طوری که میزان رطوبت در آن نباید از حدی تجاوز کند. از این رو کنترل رطوبت در اینگونه مواد اهمیت خاصی دارد.تعیین مقدار رطوبت در آن دسته از مواد غذایی که در مراحل فرآیند به آنها آب اضافه میگردد نیز راهنمایی خوبی جهت استفاده مناسب آن میباشد مانند مقدار اب در کشک مایع.