مقاله با عنوان مقدمه ای بر بوقلمون در فرمت ورد در 39 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد:
مقدمه ای بر بوقلمون
خصوصیات بوقلمون های تجاری
نکات مهم در جوجه ریزی بوقلمون تجاری
واکسیناسیون
جوجه کشی بوقلمون
تهیه جوجه بوقلمون
نکات مهم در جوجه ریزی
مدیریت پرورش جوجه بوقلمون
آشنایی با دو نوع بوقلمون : برنز آمریکای شمالی و سفید هلندی
بوقلمون برنز
بوقلمون سفید
بهینه کردن عملکرد بوقلمون در تابستان
جدول 1 : عملکرد جوجه های تخمی در دمای 33 درجه سانتی گراد با آب آشامیدنی گرم و خنک
جدول 2 : اثرات دما بر روی اسیدهای آمینه از 68 تا 134 روزگی
تغذیه بوقلمونها
تاریخچه پیدایش بوقلمون
بوقلمون در طبقه بندی حیوانات
اندام شناسی
ویژگیهای ژنتیکی بوقلمون صنعتی
تغذیه 1
تغذیه 2
بیماریهای بوقلمون
نیو کاسل
مایکو پلاسموز بوقلمون
سینوزیت عفونی
یسنوزیت عفونی
کلی باسیلوز
عفونت کیسه زرده
سانمونلوز
کریزای بوقلمون
آریزونوز (عفونت پاراکولون)
آسپرژیلوز
کوکسیدیوز
ریکتز
پروزیس
کانی بالیسم
تاول سینه
آسیت