یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی

اختصاصی از یارا فایل بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی


بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا، آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی

بررسی میزان کمی و کیفی آب مناسب برای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا آزاد ماهیان و ماهیان گرمابی

توجه نمایید گه این فایل با دو فرمت word و powerpoint می باشد.

فهرست مطالب

 
مقدمه
خواص آب
ترکیب شیمیایی
خواص فیزیکی و شیمیایی
اصول احداث و منابع تأمین آب مراکز تکثیر قزل‌آلا
عوامل اصلی
کمیت آب
کیفیت آب
درجه حرارت
اکسیژن محلول
PH یا اسیدیته 
شوری
کدورت
قلیائیت
سختی
دی‌اکسید کربن
ترکیبات نیتروژن‌دار
سولفید هیدروژن
فلزات سنگین
منابع تأمین آب
چشمه‌ها
نهرها و رودخانه‌ها
چاه‌ها
قنوات
عوامل مؤثر بر بلوغ و رسیدگی جنسی
- عوامل کیفی آب 
  اکسیژن محلول در آب
   درجه حرارت
نگهداری و مدیریت مولدین
  درجه حرارت آب
   جریان آب
عوامل محیطی مؤثر بر رشد تخم
   درجه حرارت (دما و دبی آب)
   اکسیژن محلول
PH      آب 
شرایط محیطی مورد نیاز در پرورش ماهیان گرمابی
1. دمای آب:
2. PH آب : 
محیط زیست طبیعی قزل آلا : 
نیازهای زیستی قزل آلای رنگین کمان
1. اکسیژن : 
2. حرارت : 
3. ph : 
4.سرعت جریان آب : 
— 5. منابع آبی : 
منابع:
 
 
مقدمه
خواص آب
آب ماده‌ای است که دور تا دور تمام موجودات دریایی را فراگرفته است. آب توده بدن حیوانات و گیاهان دریایی را می‌سازد و به عنوان واسطه‌ای است که انواع واکنش‌های شیمیایی در داخل و خارج بدن موجودات زنده، در آن صورت گیرد.
ترکیب شیمیایی
آب خالص ترکیبی شیمیایی است که از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن که به هم اتصال یافته‌اند تشکیل شده است. آب را با فرمول شیمیایی H2O نشان می‌دهند. 2 هیدروژن به صورت نامتقارن به اکسیژن متصل‌اند.
خواص فیزیکی و شیمیایی 
آب خاصیت چسبندگی دارد که دلیل آن وجود باندهای هیدروژنی است. این باندها باعث می‌شوند که ذرات آب محکم به هم بچسبند و در مقابل نیروهای خارجی که تمایل به شکستن این باندها را دارند، مقاومت کنند. این اتصالات در سطح آب ایجاد صفحه‌ای را می‌نماید که دارای قدرت کافی برای نگه‌داشتن اجسام در سطح است. به این پدیده، کشش سطحی گویند. خاصیت چسبندگی آب نیز مسئول ایجاد ویسکوزیته آب است. ویسکوزیته نشان‌گر نیرویی است که برای جداکردن ملکول‌ها لازم می‌باشد تا به اجسام اجازه عبور از آن مایع داده شود. این نیرو با کاهش دما، افزایش می‌یابد. اگر شوری را بالا ببریم نیز این نیرو زیاد می‌شود.

دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.