فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:52
مقدمه: ۱
روشها: ۲
ابزار نرم افزار. ۶
آنالیز بافت گیاه در محصولات زراعی… ۷
روشهای تجزیه ای… ۹
دنبال کردن پیشنهادات… ۱۰
حوزه تحقیقاتی… ۱۱
لیست قوانین نامگذاری فنی… ۱۱
بررسی رشد گیاه منفرد. ۱۳
مفاهیم فنی پایه. ۱۵
بررسی های تابعی و کلاسیک: ۱۵
میزان رشد مطلق.. ۱۶
میزان رشد نسبی… ۱۶
نسبتهای ساده. ۱۶
نسبتهای رشد مرکب… ۱۶
اساس تخمین.. ۱۷
میزان رشد مطلق.. ۱۷
وابستگی… ۱۸
میزان رشد نسبی… ۱۹
وابستگی… ۲۰
نسبتهای ساده. ۲۰
نسبت وزن برگ…. ۲۱
ضریب آلومتریک ساقه- ریشه. ۲۲
ارتباط… ۲۳
نسبتهای رشد مرکب… ۲۴
نسبت جذب ویژه. ۲۵
ارتباط… ۲۶
ارتباطات درونی… ۲۶
ابزارهایی برای انجام تخمین.. ۲۸
بررسیهای تابعی… ۲۸
تیپ هفت تابعی CSR.. 31
مدلسازی تیپهای تابع: قوانین کلی مستقل.. ۳۱
مدلسازی تیپهای متابع با سیستم C . S.R.. 33
تولیدات آزمایشی… ۳۶
پدیده Tramplixy (پایمال شدگی). ۳۷
شبیه سازی رشد جمعیت: ۳۸
رقابت در حاشیه های فضای C. S. R.. 39
نتایج و بحث… ۴۲
رقابت در ترکیبات کمپلکس: کل تیپها. کل شرایط… ۴۴
نتایج : ۵۱
آنالیز بافت گیاه راهنمای مفید برای بازدهی باروری محصول زارعی محسوب می شود این بررسیها تعیین می کنند چه نوع تغذیه ای، به چه میزان استفاده شود و نیز بهترین زمان و روش استفاده را مشخص می کند. این راهنمایهای تفسیر شده در مورد برخی محصولات فرضاً آسپاراگوس ابتدا تخمین زده می شود و بعد اصلاح می شود این موارد بطور دائم مورد اصلاح قرار می گیرد و داده های بیشتری در ارتباط با غلظتهای مواد غذایی و ایجاد محصول بدست می آید.
احتمالاً بزرگترین متغیر در آنالیز محصولات زارعی مربوط به سن گیاه هنگام نمونه برداری است دوره رشد غالب محصولات می تواند خیلی گسترده باشد برای مثال، کاهو در دره سالیناس (Salinas ) ممکن است طی تنها ۶۳ روز رشد و یا بدو یا به مدت ۱۴۵ روز سیب زمینی ها کمتر از ۱۰۰ روز رشد می کنند سایر گیاهان به بیش از ۱۵۰ روز نیاز دارند از اینجا معلوم می شود که یک انتخاب نمی تواند بر اساس شمار روزهای دقیق آن در برخی گیاهان مشکل است.
برای سیب زمینی ما این دوره را اینطور توصیف می کنیم. گیاه با ۱۲ اینچ ارتفاع، شکل برآمدگی (توبر)، بلوغ.
در گوجه فرهنگی، اولین قرمزی رنگ اولین میوه و از بین میوه رسیده در کانتالوپس، شکل میوه، میوه نیم رشد یافته اولین میوه رسیده.
مراحل رشد سبزیجات برگی مثل اسفناج بوسیله عوامل زیر توصیف می شود: جوانی.، رشد نیمه و بلوغ بهتر است که به جای اینکه در نمونه برداریس روی تعداد زیاد نمونه در یک زمان متمرکز شویم، نمونه برداری را در مارحل متعدد رشد انجام دهیم. غلظت مواد غذایی در محصول سیب زمینی با رشد سریع می تواند ۱۰۰% در یک هفته تغییر کند. تغییر در غلظت با زمان یکی از بهترین یک محصول خالص، حداقل سه نمونه مورد نیاز است. اگر تنها قادر به یک نمونئه برداری هستیم. معتبرترین اطلاع برای N و P به طور کلی، اینکه کداک بخش از کیاه مورد تجزیه واقع می شود برای k، نمونه از گیاهان با دفع برداشت می شوند به طور کلی، اینکه کدام بخش از گیاه مورد تجزیه واقع شود. چندان فرق نمی کند، پهنک برگ، دمبرگ، ساقه با هر جای دیگر حتی ریشه ها برای اهداف عملی، دمبرگها و بافت رگ برگ مورد استفاده قرار می گیرند. دمبرگها بیشتر در مورد سیب زمینی، گوجه فرنگی حبوبات، خربزه بکار می رود.
بافت دمبرگ در مورد کاهو، کلم و ذرت شیرین و برخی محصولات دیگر بکار می رود. دمبرگ یا رگبرگها، نسبت به سایر قسمتها در دسترس ترند به عنوان مثال تحت اعظم برگهای گیاهانی چون کاهو نمونه های کوچکتر هم می تواند استفاده شود اینها
راحت تر تمیز، خشک و خورد می شوند.
مقدار مواد غذایی در دمبرگها اغلب چندین بار بیشتر از پهنک است. یک برگ بالغ تازه اغلب برای K,P,N که روی بررسی انتخاب می شود را در اختیار ما می گذارد.
حدود ۴۰ واحد گیاهی در هر نمونه انتخاب می شود که ۴۰ دمبرگ، رگبرگ با
پهنک برگ را شامل می شود نمونه ها باید ۲ تا ۳ برابر در مراحل مختلف رشد در نظر گرفته شوند اما برتری با نمونه هایی است که در مراحل گوناگون رشد هستند تا تعداد زیاد نمونه ها در یک مرحله زمانی. برای احتیاط، نمونه ها، در اب مقطر شسته می شوند تا گرد و غبرا و آلودگی علف کشها زدوده شود بعد نمونه ها را دریاکتهای ماغذی تمیز قرار می دهند و در دمای خشک می کنند بعد از خشک کردن آنها را خورد کرده و در محلهای فاقد هوا نگه می دارند تا تجزیه شوند.
راهنماهای تفسری برای غلظت نیترات- نتروژن (No3-N ) P ( فسفر محلول در اسید لاستیک ۲% ) و k کل بافت می باشد. ارتباط کاملاً خوبی برای Nو P بدست آمده سات. هنگامی که N خیلی پایین است N کل به طریق Kjebahl تعیین می شود که نسبت به حالت محلول یا شکست نیترات تخمین بهتری است روش تجزیه ای مذکور به وسیله جانسون (Johnson) و اولریک (ulrich) توصیف شده و برای استفاده در سبزیجات بکار رفت.
برخی گیاهان مثل پیاز، نیترات خیلی کمی در برگهایشان جمع آوری می کنند. بنابراین ضرورت دارد که N کل را بجای سنجش No3-N برای ارزیابی حالت این کور بکار بریم.