یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تاریخچه صنعت قند و شکر و آزمایشات و محاسبات مربوط به تعیین فاکتورهای غذایی انواع قند و شکر - 419 صفحه فایل ورد و قابل ویرایش

اختصاصی از یارا فایل تاریخچه صنعت قند و شکر و آزمایشات و محاسبات مربوط به تعیین فاکتورهای غذایی انواع قند و شکر - 419 صفحه فایل ورد و قابل ویرایش دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

تاریخچه صنعت قند و شکر و آزمایشات و محاسبات مربوط به تعیین فاکتورهای غذایی انواع قند و شکر - 419 صفحه فایل ورد و قابل ویرایش


 تاریخچه صنعت قند و شکر و آزمایشات و محاسبات مربوط به تعیین فاکتورهای غذایی انواع قند و شکر - 419 صفحه فایل ورد و قابل ویرایش

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2-9-آزمایش های فرملاس

1-2-9-تعیین درصد قند فرمالاس

دستگاهها و وسایل مورد نیاز:

-پلاریمتر

-لوله پلاریمتر mm200

-بشر

-بالن حجمی cc100

-قیف

-کاغذ صافی

-پی پت حبابدار cc50

موادمورد نیاز و طرز تهیه آنها :

-نمونه فرملاس

-محلول استات سرب غلیظ

 

روش آزمایش :

درصد قند فرملاس به روش پلاریمتری تعیین می شود .

cc50 از نمونه فرملاس را باپی پت برداشته به بالن cc100 منتقل کرده و پس از افزودن حدود cc5 استات سرب غلیظ در دمای C 20 به حجم رسانده سپس صاف و پلاریزاسیون به وسیله لوله mm 200 در دستگاه پلاریمتر خوانده شود. (9)

محاسبات :   

            فاکتور× عدد خوانده شده در پلاریمتر= درصد قند فرملاس

 

یادآوری :

فاکتور رابطه فوق ازجدول شماره 8 بدست می آید .

 

2-2-9- تعیین ماده خشک فرملاس

دستگاهها و وسایل مورد نیاز:

-رفرکتومتر

-بشر

-ترمومتر

مواد مورد نیاز و طرز تهیه آنها :

-نمونه فرملاس

 

روش آزمایش :

ماده خشک فرملاس به روش رفرکتومتری تعیین می گردد.

ماده خشک فرملاس در دمای C0 20  دردستگاه رفرکتومتر اندازه گیری می شود .

 

 

3-9- آزمایشهای ساکارات سرد

1-3-9- تعیین درصد قند ساکارات سرد

دستگاهها و وسایل مورد نیاز :

-پلاریمتر

-ترازوی آنالیتیک

-حمام اب سرد

-لوله پلاریمتر mm200

-بالن حجمی cc200

-قیف

-کاغذ صافی

-بشر

مواد مورد نیاز و طرز تهیه آنها :

-نمونه ساکارات سرد

-محلول اسید استیک 25%

-معرف فنل فتالئین

-محلول استات سرب غلیظ

-اتر

 

طرز تهیه محلول اسید استیک 25% :

a=100%

d=1/05                                                

v=مقدار حجم اسید استیک غلیظ برای تهیه cc100 محلول 25%

 

روش آزمایش :

درصد قند ساکارات سرد به روش پلاریمتری تعیین می گردد.

ساکارات در یک ظرف خوب مخلوط شود و به دقت 26 گرم توزین و با آب مقطر به بالن cc200 منتقل گردد. سپس با اسید استیک 25%و فنل فتالئین در حالی که بالن در حمام آب سرد قرار دارد و به آرامی مخلوط می شود ،خنثی گردد. پس از اضافه کردن اسید در هر نوبت به علت اینکه فعل و انفعال بااسید فوری نمی باشد باید چند لحظه صبر کردو در صورتی که رنگ ارغوانی برگشت ،مجدداً اسید اضافه شود بعد از زایل شدن رنگ ارغوانی مقداری استات سرب غلیظ به آن افزوده و دردمای C0 20 با آب مقطر به حجم رسانده شود. جهت از بین بردن کف محلول می توان ازاتر استفاده نمود. محتوی بالن را خوب مخلوط کرده وسپس نمونه صاف شودو پلاریزاسیون در پلاریمتر با لوله mm200 خوانده شود.

2× عدد خوانده شده در پلاریمتر = درصد قند ساکارات سرد

 

3-2-9- تعیین درصد CaO در ساکارات سرد

دستگاههای و وسایل موردنیاز :

-ترازو

-هیتر

-بشر

-پی پت حبابدار cc 25

-بورت

مواد مورد نیاز و طرز تهیه آنها :

-گل ساکارات سرد

-محلول اسید نیتریک 

-محلول سود

M=01/63

A = %69 - %70 /5

n=1

d=1/42

N=50

                                                                      28

             

                                                                      

 

 

-معرف فنل فتالئین 

طرز  تهیه محلول اسید نیتریک :

                                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M= 40

n=1                                                         

N=50

                                                                      28

 

طرز تهیه محلو ل سود :

 

 

 

   

 

 

 

روش آزمایش :

درصد CaOدر ساکارات سرد به روش تیتراسیون تعیین می گردد.

5 گرم از گل ساکارات سرد مخلوط شده ، به دقت وزن شود ودر یک بشر ریخته و در شرایط عمومی cc25  اسید نیتریک  به افزوده و به مدت سه دقیقه جوشانده شود. بعد از سرد شدن با سود  در حضور معرف فنل فتالئین تا ظهور رنگ ارغوانی تیتر گردد.(9)

محاسبات :

                                    Vb –VA=totalCaO% ساکارات سرد

VA=حجم اسید مصرفی (cc)

VB=حجم سود مصرفی(cc)

 

3-3-9- تعیین درجه خلوص ظاهری ساکارات سرد

دستگاهها و وسایل مورد نیاز :

-پلاریمتر

-ترازوی

-هیتر

-لوله پلاریمتر mm200

-بالن حجمی cc200

-قیف بوخنر

-کاغذ

-بشر

مواد مورد نیاز و طرز تهیه آنها :

-نمونه ساکارات سرد

-گاز CO2

-معرف فنل فتالئین

 

روش آزمایش :

حدود cc500 ساکارات سرد را در یک ظرف که دارای مسیری برای ترزیق گاز است منتقل کرده و cc2 معرف فنل فتالئین به آن افزوده و تحت حرارت به آن تا از بین رفتن رنگ ارغوانی گاز CO2 تزریق شود . سپس نمونه را توسط قیف بوخنر صاف نموده و محلول صاف شده تا محدود 30-20 درصد تغلیظ گردد و پس از سرد شدن 26 گرم از محلول غلیظ شده را توزین و پس از انتقال به بالن cc100 در دمای C0 20 به حجم رسانده و صاف شود. درصد قند به وسیله لوله mm 200 در دستگاه پلاریمتر خوانده شود و ماده خشک نمونه غلیظ شده به روش رفرکتومتری تعیین شود .


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.