یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

ویژگی‏ها و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف صنایع غذایی

اختصاصی از یارا فایل ویژگی‏ها و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

ویژگی‏ها و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف صنایع غذایی


ویژگی‏ها و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف صنایع غذایی

14 ص

ویژگی‏ها و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف صنایع غذایی

1- هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد ارائه ویژگی‏ها , بسته بندی , نشانه گذاری , نمونه برداری و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف در صنایع غذایی است . 2- تعریف 2-1- اسید فوماریک اسید فوماریک یا ترانس بوتن دیوایک 1 اسید یا ترانس 1, 2 اتیلن دی کربوکسیلیک اسید 2 یکی از افزودنیهای غذایی است که بعنوان اسیدی کننده و طعم دهنده بکار میرود . فرمول اسید فوماریک C4H4O4 و وزن ملکولی آن 116/07 است .

1- هدف و دامنه کاربرد

هدف از تدوین این استاندارد ارائه ویژگی‏ها , بسته بندی , نشانه گذاری , نمونه برداری و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف در صنایع غذایی است . 2- تعریف 2-1- اسید فوماریک اسید فوماریک یا ترانس بوتن دیوایک 1 اسید یا ترانس 1, 2 اتیلن دی کربوکسیلیک اسید 2 یکی از افزودنیهای غذایی است که بعنوان اسیدی کننده و طعم دهنده بکار میرود . فرمول اسید فوماریک C4H4O4 و وزن ملکولی آن 116/07 است . 3- ویژگی‏ها

هدف از تدوین این استاندارد ارائه ویژگی‏ها , بسته بندی , نشانه گذاری , نمونه برداری و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف در صنایع غذایی است .

2- تعریف

2-1- اسید فوماریک اسید فوماریک یا ترانس بوتن دیوایک 1 اسید یا ترانس 1, 2 اتیلن دی کربوکسیلیک اسید 2 یکی از افزودنیهای غذایی است که بعنوان اسیدی کننده و طعم دهنده بکار میرود . فرمول اسید فوماریک C4H4O4 و وزن ملکولی آن 116/07 است . 3- ویژگی‏ها 3-1- ویژگی های ظاهری اسید فوماریک بصورت پودر یا گرانول‏های کریستالی به رنگ سفید است . اسید فوماریک بدون بو است


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.