27 صفحه
دولت ملی و تئوری انجمن چند ملیتی
گرازی لیتو – گلیلینر
دانشگاه بانک جنوب نورن
دانشگاه مکاتبه ای
خلاصه : این مقاله با بررسی تئوریهای کمپانی (TNC) و فعالیت آنان آغاز می گردد. با توجه به نقش ملی و مرزها و ایجاد سوالاتی که آیا به تئوریهای ویژه درباره کمپانی های چند ملیتی نیاز داریم و در عملیات بین مرزی چه چیز ویژه ای هست تا تئوریهای خاص را تضمین نماید. تحلیلی ، ابعاد عملیات بین مرزی را پیگیری می نماید. بین دولت ملی و جایگاه رژیم های نظارتی ، ارتباطی وجود دارد.
آنها امکاناتی را به دلیل منافع خاص چند ملیتی ایجاد می نمایند و هم زمان از عمده استراتژی خاصی برای افزایش این منافع بر می آیند. منافع تئوری کمپانی های چند ملیتی TNCs نه تنها در مورد نیروی کار بلکه برای دولتها هم مطرح است . فعالیتهای TNCs تجزیه استراتژیک با برنامه ریزیها می تواند هم به جهت عاملان گوناگون در سیستم اقتصاد و هم کمپانی های رقیب طراحی گردد،
بررسی اجزای تولید بویژه در گیریها با نیروی کار.
نتایج و دخالتهای آموزش سیاسی را به دنبال داشت.
ژل: 23F و 21F .
کلمات کلیدی ؛ کمپانیهای چند معینی با تئوری کمپانیهای چند ملیتی و نیروی کار ؛ کمپانیهای چند ملیتی و دول ، کمپانیهای چند ملیتی و دولت ملی .
1- مقدمه
در دهه 1950 الی 1960 رشد قابل توجهی در سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) بویژه در کمپانیهای امریکایی و انگلیسی به طور گسترده در بخش تولید مشاهده شد. تغییری را از قبل از FDI WWII اعلام کرد. که بر روی کوچکترین کند به درون اصلی ترین منابع بود. این تغییر نیاز برای توضیحاتی از FDI می توانند طولا نباشد را سبب می شود و نیاز از جهت و اطمینان مواد خام غیر قابل دسترسی در کشورهای توسعه یافته ناشی می شود.