یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

بررسی میزان آگاهی و رضایتمندی مشترکان شرکت آب و فاضلاب در سال 1383

اختصاصی از یارا فایل بررسی میزان آگاهی و رضایتمندی مشترکان شرکت آب و فاضلاب در سال 1383 دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

بررسی میزان آگاهی و رضایتمندی مشترکان شرکت آب و فاضلاب در سال 1383


بررسی میزان آگاهی و رضایتمندی مشترکان شرکت آب و فاضلاب در سال 1383

 

 

 

 

 

 

بررسی میزان آگاهی و رضایتمندی مشترکان شرکت آب و فاضلاب در سال 1383

چکیده طرح :

علت وجودی هر سازمان کارکرد یا کارکردهای آن می‌باشد. بررسی میزان رضایت مردم از شرکت آب و فاضلاب می‌تواند معیار مناسبی برای ارزیابی کارکرد آن سازمان باشد. این پژوهش به طور کلی دارای دو هدف است : بررسی میزان آگاهی و رضایتمندی مشترکین از شرکت آب و فاضلاب که این هدف خود شامل اهداف ریزتری می‌باشد. این پژوهش، یک پژوهش پیمایشی توصیفی و تحلیلی از نوع مقطعی است. برای تجزیه و تحلیل داده‌ها از روش‌های آماری مختلف مثل تحلیل واریانس، آزمون T، همبستگی پیرسن و رگرسیون استفاده شده است. خلاصه نتایج این طرح به شرح ذیل است:

بین جنسیت و میزان رضایت‌مندی تفاوت معناداری وجود ندارد. اما میزان آگاهی پاسخگویان مرد از زن بیشتر می‌باشد.

بین سن و میزان رضایتمندی رابطه مستقیمی وجود دارد. اما بین میزان آگاهی و سن رابطه‌ای وجود ندارد.

بین میزان درآمد و رضایتمندی رابطه معناداری وجود ندارد. اما بین میزان آگاهی و درآمد رابطه مستقیمی وجود دارد.

بین میزان تحصیلات و رضایتمندی رابطه معناداری وجود ندارد. اما بین میزان تحصیلات و آگاهی رابطه مستقیمی وجود دارد.

بین وضعیت فعالیت و رضایتمندی رابطه معناداری وجود ندارد. اما بین وضعیت فعالیت و میزان آگاهی رابطه وجود دارد، به طوریکه بیشترین میزان آگاهی مربوط به بازنشسته‌ها و کمترین آن مربوط به ازکار افتاده‌ها است.

بین نوع شغل و میزان رضایتمندی تفاوت معناداری وجود ندارد. اما بین نوع شغل و میزان آگاهی رابطه وجود دارد، به طوریکه آگاهی پاسخگویانی که شغل دولتی دارند، بیشتر از سایرین است.

بین نوع مالکیت مسکن و میزان رضایمندی و آگاهی رابطه معناداری وجود ندارد.

بین منطقه محل سکونت و میزان رضایتمندی هیچ رابطه‌ معناداری وجود ندارد، اما هرچه محل سکونت مشترکین از لحاظ تقسیمات شهری بالاتر باشد، میزان آگاهی نیز افزایش می‌یابد.

از بین شهرستان‌‌ها بیشترین رضایتمندی متعلق به مشترکین شهر بهار و پائین‌ترین آن به مشترکین کبودراهنگ تعلق دارد.

از بین شهرستان‌ها بیشترین میزان آگاهی متعلق به مشترکین شهر رزن و پائین‌ترین آن به مشترکین اسدآباد اختصاص دارد.

رابطه بین میزان آگاهی و رضایتمندی بر اساس تحلیل رگرسیون ساده می‌باشد و تغییرات رضایتمندی پاسخگویان اصلا ناشی از آگاهی نمی‌باشد.


  • نام طرح : بررسی غلظت باقیمانده سموم آفت کش گیاهی در منابع آب آشامیدنی شهر همدان و ارائه مناسب

محقق : دانشگاه علوم پزشکی همدان - محل اجرا : تصفیه خانه همدان

چکیده طرح:            

انواع گوناگونی از آفت کش‌ها، از جمله آفت کش‌های ارگانوکلره، ارگانوفسفره و کاربامات و پیریتوئیدها جهت مبارزه با آفات گیاهی در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرند. آفت‌کش‌ها در میان مواد آلاینده مقاوم در برابر تجزیه جزء ترکیبات موجود در پساب ناشی از صنایع تولیدکننده آفت‌کش‌ها و زهکش فعالیت‌های کشاورزی محسوب می‌گردد. منابع آب می‌توانند از راه‌های مختلف به این سموم آلوده شوند. ورود این مواد آلاینده به منابع تامین آب شرب می‌تواند اثرات سویی بر سلامت انسان و محیط زیست داشته باشد که میزان بروز اثرات سوء آنها بستگی به نوع ماده شمیایی، مدت زمان استفاده، زمان در معرض، غلظت سم ورودی و میزان سمیت سم مورد نظر دارد. از عوارض دراز مدت آن می‌توان به افزایش احتمال بروز مشکلات تنفسی، اختلالات حافظه، افسردگی، سرطان و عقیمی اشاره نمود. برای حذف آفت کش‌ها از منابع آب روش‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. در سال‌‌های اخیر استفاده از روش‌های اکسیداسون پیشرفته جهت حذف سموم استفاده فراوانی پیدا کرده است. در این تحقیق جهت سنجش غلظت باقیمانده سموم ارگانوفسفره دیازینون و کلرپیریفوس و سم کارباماته کارباریل در منابع آب شرب سطحی و زیرزمینی شهر همدان، در طی 12 ماه سال 1386 اقدام به نمونه برداری از ایستگاه‌های مورد نظر گردید. نمونه‌ها بعد از عمل استخراج مایع – مایع و استخراج فاز جامد توسط دستگاه GC/MS/MS و HPLC مورد آنالیز قرار گرفتند. همچنین کارایی حذف سموم مورد مطالعه نیز با استفاده از دوپایلوت اکسیداسیون پیشرفته با کاربرد توام UV/O3 و ماده منعقد کننده پلی آلومینیوم کلراید مورد بررسی قرار گرفت. اثرات ناشی از تغییرات غلظت ورودی سموم (15,10,15,20 ppm) PH (9، 7، 6) و زمان تماس (hr 2، 5/1، 1، 5/0) در پایلوت UV/O3 و در پایلوت پلی آلومینیوم کلراید نیز تاثیر تغییرات غلظت ورودی سم و غلظت پلی آلومینیوم کلراید (ppm 36، 24، 12) استفاده شده به عنوان عومل اصلی موثر بر کارایی حذف مورد مطالعه قرار گرفت. اطلاعات به دست آمده با استفاده از نرم افزار spss و آزمون‌های آماری One-way ANOVA و Two ANOVA و آزمون T-Test مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نهایی مشخص ساخت که بین فصل نمونه برداری و غلظت باقیمانده سموم در نمونه‌های آب شرب رابطه معنی‌داری وجود دارد. بیشترین غلظت سم کارباریل و کلرپیریفوس در فصول بهار و تابستان و در مورد سم دیازینون مربوط به تابستان و پاییز می‌باشد. در مورد پایلوت حذف سموم مورد مطالعه، در پایلوت UV/O3 با افزایش PH و زمان تماس و کاهش غلظت سم ورودی، و در پایلوت پلی آلومینیوم کلراید با افزایش غلظت این ماده و کاهش غلظت سموم مورد مطالعه کارایی افزایش می‌یافت. در هر دو پایلوت در شرایط بهینه درصد حذف سموم بیش از 80% بود. همچنین آزمون آماری T-Test اختلاف آماری معنی‌داری را در مورد مقایسه کارایی حذف سموم در هر دو پایلوت نشان داد.

 

 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.