یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

ویژگیهای قارچهای تاز خوراکی و پرورشی

اختصاصی از یارا فایل ویژگیهای قارچهای تاز خوراکی و پرورشی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

ویژگیهای قارچهای تاز خوراکی و پرورشی


ویژگیهای قارچهای تاز خوراکی و پرورشی

15 ص

ویژگیهای قارچهای تازه خوراکی و پرورشی

1- هدف

هدف از تدوین این استاندارد , تعیین ویژگیهای قارچهای خوراکی تازه است که به طریق صنعتی پرورش یافته و پس برداشت با رعایت اصول بهداشتی و بسته‏بندی ببازار عرضه میگردند .

2- دامنه کاربرد

این استاندارد در مورد قارچهای تازه خوراکی پرورشی ( دکمه‏ای و صدفی )

زیر :

2-1- جنس آگاریکوس ( دکمه‏ای ) مانند bisporus .Agaricus

  1. bitorguls.A

2-2- جنس پولوروتوس ( صدفی ) مانند Pleurotus ostreatus

  1. florida.P

که در حال حاضر در ایران پرورش داده میشوند قابل اجراست .

3- تعریف‏ها

3-1- قارچ دگمه‏ای

به قارچی اطلاع میگردد که بشکل دگمه بوده و از کلاهک نیمه کروی و پایه تشکیل شده است و برنگهای سفید - کرم تا کرم متمایل به قهوه‏ای دیده میشوند .

3-2- قارچ صدفی

به قارچی اطلاع میگردد که نیمه قیفی شکل بوده و شامل کلاهک گسترده میباشد و تیغه‏های ( لامل‏های ) آن حتی در مرحله نارسی نمایان است و برنگهای متنوع سفید - کرم - حنائی - آبی متمایل به خاکستری دیده میشوند .

یادآوری - قارچ صدفی که در حال حاضر در ایران تولید میشود فقط از گونه پولوروتوس فلوریدا است که رنگ سفید متمایل به کرم دارد .

3-3- قارچ تازه

به قارچی اطلاق میگردد که بلافاصله پس از برداشت از بستر بدون هیچگونه فرآیندی بسته‏بندی و آماده عرضه به بازار میگردد .

3-4- قارچ پلاسیده

به قارچی اطلاق میگردد که قسمتی از محصول آب خود را از دست داده باشد و چروکیدگی در سطح کلاهک آن نمایان باشد و در مورد قارچ‏های صدفی بافت آن نیز حالت چرمی بخود گرفته و یا سطح آن براثر رشد میسلیوم مخملی شکل شده باشد .

3-5- قارچ آسیب دیده

به قارچی اطلاق میگردد که سطح کلاهک آن خراشیده , فشرده یا له شده بوده و یا قسمتی از کلاهک آن بر اثر عوامل مختلف از بین رفته باشد . ( بیش از کلاهک )

3-6- قارچ آفت زده

در این استاندارد آفت زده به قارچی اطلاق میشود که مورد هجوم میکروارگانیسم‏ها و آفات قرار گرفته باشد و اثرات آفتزدگی در رو یا داخل آن مشخص باشد .

فهرست مطالب

 

ویژگیهای قارچهای تازه خوراکی و پرورشی

هدف

دامنه کاربرد

تعریف‏ها

ویژگیها

شرایط بهداشتی قارچهای تازه

بسته‏بندی

نشانه‏گذاری


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.