یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود تحقیق حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی

اختصاصی از یارا فایل دانلود تحقیق حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود تحقیق حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی


دانلود تحقیق حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی

مقدمه

حرارت دهی یکی از مهمترین روشهای متداول در فرآیند مواد غذایی است . این روش نه تنها به دلیل تأثیر مطلوب برروی کیفیت فرآورده غذایی بلکه به دلیل اثر نکه دارندگی آن برروی غذا که با از بین بردن آنزیم ، غیر فعال نمودن ریززنده ها ، حشرات و انگلها همراه می باشد . مورد توجه قرار گرفته است .

از انرژی مایکروویو بر خلاف پرتوهای یونیزه برای حرارت دادن مواد غذایی استفاده می شود . در روشهای پخت متداول ، حرارت از منبع حرارتی خارجی به ماده غذایی اعمال می شود . ولی در پخت با مایکروویو حرارت داخل ماده غذایی تولید می گردد . کاهش شدید زمان پخت جاذبه اصلی کاربرد این روش را در صنایع غذایی ومنازل موجب می شود .

کاربرهای مایکروویو در صنایع غذایی عبارتند از : غیر فعال نمودن آنزیمها ( بلانچ
کردن ) ، خشک کردن ، بالا بردن دمای مواد غذایی منجمد به زیرنقطه انجماد
( تمپرینگ 1 )، پاستوریزاسیون ، استریلیزاسیون و پختن مواد آردی ، که هنوز به دلیل تحقیقات ناقص ، فقدان تجهیزات مناسب و هزینه بالای آنها به حد رضایت بخشی توسعه نیافته اند ، اما کاربردهای توسعه یافته آن عبارتند از : تمپرینگ مواد گوشتی ، استخراج پربی از پیه ( بافت چربی حیوانی ) ، پاستوریزاسیون نان ، خشک کردن نهایی ماکارونی ،پیاز،بیسکویتهاو خشک کردن در خلاء کنسانتره آب میوه ها .

علاوه بر کاربردهای صنعتی مایکروویو حدود 40 سال است که از آونهای مایکرویو در منازل ، سلف سرویسها ، بیمارستانها ، مدارس ، کافه ها و رستورانها به منظور پخت ، گرم کردن غذای پخته شده ونرم کردن موادغذایی منجمد ( نرم کردن) ، استفاده می نمایند.

طبق گزارشات منتشره در سال 1995 بیش از 90 درصد خانواده های آمریکایی و 85 در صد از خانواده ای کشور های اروپایی برای گرم کردن مواد غذایی آماده ( که به همین منظور تهیه شده اند ) و همچنین طبخ کامل مواد غذایی از آوند مایکروویو استفاده می کنند .

 

فهرست مطالب

 

مقدمه. 2

تاریخچه کاربرد حرارت دهی مایکروویو. 3

روشهای حرارتی مواد غذایی : 4

حرارت دهی مواد غذایی با مایکروویو : 5

مکانیسم حرارت دهی مایکروویو : 5

مکانیسم حرارت دهی مایکروویو ( پلاریزاسیون یونی و چرخ دو قطبی ) 6

خواص دی الکتریک مواد غذایی : 6

تجهیزات مایکروویو : 10

اثر مغناطیس در کنسرو سازی : 12

اثر مغناطیس در تجزیه مواد غذایی : 13

طیف الکترو مغناطیس : 14

اثر مغناطیس در کارخانه بسته بندی مواد غذایی : 14

اثر مغناطیس در تشخیص چاقی و محاسبه رژیم غذایی : 15

تولید هیدروژن مصرفی: 16

منابع ومآخذ .

 

 

این فایل شامل 18 صفحه word می باشد


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.