یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود پایان نامه کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی

اختصاصی از یارا فایل دانلود پایان نامه کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود پایان نامه کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی


دانلود پایان نامه کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی

 استخراج با حلال یکی از قدیمی‌ترین روش‌های جداسازی بوده و بدون شک تاریخ استفاده از آن به قبل از میلاد برمی‌گردد. علم استخراج با حلال در طی مدت زمان طولانی، توسعه یافته است و بیشترین پیشرفت در مورد حلالها و سیالهای مورد استفاده در فرآیندهای استخراج بوده است. روش‌های استخراجی نظیر، سونیکیشن1، سوکسله2، استخراج با فاز جامد  و استخراج مایع-مایع  که مدتها پیش ابداع شده‌اند امروزه نیز به همان صورت قبلی جهت تهیه نمونه بکار می‌روند. بعلاوه، روش‌های استخراج با حلالهای مایع نظیر سوکسله دارای محدودیت‌های مختلفی همچون آلودگی محیط زیست بدلیل وجود حلالهای دورریز، بازگیری ناقص نمونه‌ها، وقت گیر بودن فرآیند، مصرف زیاد حلال و... هستند. بدین‌ترتیب، محققان به فکر ابداع روش جدید استخراجی افتادند که علاوه بر‌اینکه معایب فوق را نداشته باشد بلکه دارای مزایای چندی نیز باشند. یکی از‌این روش‌ها، استخراج با سیال فوق بحرانی3 (SFE) است که مزیت‌های بسیاری دارد که از مهمترین آنها می‌توانیم به کاهش زمان استخراج و عدم آلودگی محیط زیست اشاره کرد.

 
1-1- تاریخچه
1-2- خصوصیات و مزایای یک سیال فوق بحرانی
1-3- طرح فرآیندهای سیستم استخراج با
 :
 
مقدمه:
1-4 اصول و پایه فاز تعادلی و سیستم‌های بحرانی:
1-5 چه شد؟

3-3: استخراج‌ترکیبات طعم دهنده از میوه جات:
3-4: پایداری و کیفیت:
 
4-1: اهمیت بازگیری:
4-2: تخم کرفس:
4-4: پاپریکا:
4-5: زنجبیل:
4-6: جوز هندی:
4-7: فلفل:
4-8: وانیلین:
4-9: هل:
4-10: رازیانه، زیره، گشنیز:
4-11: سیر:
4-12: دارچین:
5-1:‌ترکیبات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدان:
5-2-‌ترکیبات ضدالتهاب:
 
5-3: آلکالوئیدهای ضدسرطان:
5-4: پلی فنل‌های ضدسرطان:
5-5:‌ترکیبات دارویی عصاره چای:
5-6: عوامل تنظیم کننده چربی:
6-1: طبقه بندی آنتی اکسیدانها:
6-2: استخراج توکوفرول‌ها:
6-3: فلاونوئیدها:
 
7-1- اهمیت بازگیری:
7-2- روشهای استخراج:
7-5- تصفیه و بوبری روغن‌های نباتی:
7-6- فراکسیون سازی گلیسریدها:
7-7- بازیافت روغن از مواد حاوی روغن:
7-7-1: روغن آفتابگردان:
7-7-2: روغن جوانه ذرت:
7-7-3: روغن تفاله پرسی زیتون:
7-7-4: روغن هسته انگور:
7-7-6: چربی گیری و کلسترول گیری از مواد غذایی:

شامل 86 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.