با پیشرفت تکنولوژی از یکسو و افزایش جمعیت از سوی دیگر روز به روز مسئله ارائه خدمات با سرعت و دقت به مردم اهمیت بالای یافته است. به طوریکه امروزه بدون وجود سیستم های مکانیزه، ارائه خدمات بسیار مشکل خواهد بود و در صورت عدم وجود اینگونه سیستم ها هیچ گاه نتیجه مطلوبی حاصل نخواهد شد.
دردنیای امروز که اطلاعات با سرعت نور در حال جا به جایی است و عصری که که هر لحظه تعلل و کوتاهی ممکن است به قیمت از دست دادن سرمایه اعم از مادی و معنوی شود، وجود بانک های اطلاعاتی کوچک و بزرگ اری لازم و غیر قابل اجتناب به نظر می رسد.
با توجه به اهمیت این مسئله امروزه از سازمان های دولتی که گرفته تا شرکت های خصوصی و سایر مراکزی که به مردم خدمات ارائه می دهند، از سیستم های مکانیزه برای دقت و تسریع درارائه بهتر خدمات استفاده می کنند.
در کشور عزیز ما نیز این مسئله مورد توجه مسئولین امر و مدیران محترم شرکت ها قرار گرفته و روزانه بانک های اطلاعاتی جامعی توسط تحلیگران و برنامه نویسان در حال طراحی است.
یکی از این مراکز که علاوه بر ایجاد درآمد و اشتغال ، به طور مستقیم و غیر مستقیم در اشاعه فرهنگ ایرانی- اسلامی به سایر ملل نقش مهمی دارد هتل ها و مهمان پذیرها می باشند.
به دلیل کار مداوم و مسافرانی روزانه در این اماکن پذیرش می شوند. وجود یک سیستم مدیرت جامع به صورت مکانیزه امری لازم به نظر می رسد.
چکیده
هدف از پروژه طراحی یک بانک اطلاعاتی جامع جهت مدیریت هتل کاری است که قصد داریم در این مجموعه انجام دهیم. در هر بخش از این مستند به بررسی و در نهایت طراحی یک نرم افزار خواهیم رسید.
همچنین این فصل شامل بخشی از کد های مهم و نحوه گزارش گیری های سیستم خواهد بود.
امید آنکه سیستم طراحی شده به مرحله پیاده سازی رسیده و بتواند به مدیران و کارکنان محترم مهمان پذیرها را در ارئه خدمات صادقانه و شایسته به مسافران گرامی یاری رساند.
مقدمه 1
چکیده 2
فصل اول
1-1) شناخت وضعیت موجود 4
1-2) بررسی سیستم های گذشته و مشکلات آنها6
1-3)ارائه پیشنهادات7
1-4) نیازهای سیستم جدید 8
فصل دوم
2-1) تعریف فرآیند های سیستم پیشنهادی 10
2-2) طراحی CD سیستم پیشنهادی 12
2-3) طراحی نمودارهای فعالیت(AD) سیستم پیشنهادی 13
2-4) طراحی ERD سیستم پیشنهادی 18
2-5) طراحی DD سیستم پیشنهادی 19
فصل سوم
3-1) مقدمه ای بر Power Designer 22
3-2) آشنای با برنامه نوسی شی گرا درnet 24
3-3) آشنای با زبان C# 28
3-4) نحوه اتصال visual studio با بانک های اطلاعاتی 31
فصل چهارم
39 4-1) فرم های نرم افزار
4-2) نمونه های از Code Source های نرم افزار 52
4-3) Prcedure های گزارش گیری 60
منابع 67
شامل 70 صفحه فایل word