لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:24
فهرست مطالب
بسمه تعالی
اساساً یک پژوهش هنگامی میتواند ارزشمند باشد که بنحو مطلوبی گزارش گردد, بنابراین هر پژوهشگر بایستی قادر به نگارش نتایج تحقیقات خود باشد. با توجه به این که پایان نامه, چکیدة گویایی از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی دانشجو است طبعاً ارائه مناسب آن, امری مهم می باشد. راهنمای تدوین پایاننامههای دانشکده داروسازی بمنظور آشنایی دانشجویان با اصول کلی نوشتن پایان نامه و ارائه یک قالب و چارچوب یکنواخت در مورد پایاننامههای دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تدوین گردیده است. در این راهنما علاوه بر نکات کلی درخصوص بخش های مختلف پایان نامه, به مواردی که رعایت آنها به ارائه مناسب تر نتایج تحقیق کمک مینماید نیز اشاره شده است. در بخش پایانی این راهنما, مراحل مختلف اداری- پژوهشی انتخاب پایان نامه تا دفاع از پایان نامه نیز ذکر شده است.
شورای آموزشی- پژوهشی دانشکده داروسازی اصفهان
اصول مقدماتی
تبصره: پایاننامه های PhD علاوه بر الگوی کلاسیک و رایج میتواند در قالب مجموعه ایی از مقالات نیز (Paper Format) ارائه گردد. در این حالت بایستی پایاننامه به شکل (حداقل) 4 مقاله انگلیسی زبان به شورای پژوهشی عرضه شود. از مجموع این مقالات بایستی دو مقاله قبلا در یکی از مجلات معتبر انگلیسی زبان به چاپ رسیده یا دارای نامه پذیرش چاپ باشد، مقاله سوم به مجله ارسال (Submit) شده و مقاله چهارم در حد اماده برای ارسال باشد. این گونه پایاننامه ها باید همچنین حاوی یک فصل مقدمه ( در ابتدا)، یک فصل نتیجه گیری ( در انتها) و خلاصه فارسی باشد.
طرح کلی پایان نامه
قسمتهای مختلف پایان نامه به ترتیب شامل موارد ذیل می باشد:
فهرست مندرجات
فهرست مطالب
فهرست جدولها
فهرست شکلها
فهرست نمودارها
1- جلد پایان نامه
رنگ جلد پایان نامه تحویلی به دانشکده و دانشگاه بایستی حتماً به رنگ مشکی بوده و مندرجات آن با حروف زرکوب درج شده باشد. در عطف جلد پایان نامه به ترتیب عنوان پایان نامه، نام دانشجو، ماه و سال دفاع با حروف زرکوب درج گردد. ( در صورتی که عنوان طولانی باشد خلاصه گویایی از آن در عطف پایان نامه نوشته شود).
مندرجات جلد پایان نامه با قلمی (font) مشابه قلم بکار برده شده در متن پایان نامه بوده و حاوی مطالب و عناوین زیر باشد.
توجه فرمایید که:
2- صفحه عنوان داخلی
عنوان داخلی مطابق آنچه بر روی جلد درج شده است, نوشته شده و فقط در صورت داشتن استاد مشاور نام وی بعد از نام اساتید راهنما نوشته شود.
3- اهداء پایان نامه
فقط در یک صفحه
4- تشکرات
فقط در یک صفحه
5- فهرست مندرجات
فهرست مندرجات مطابق الگوی ارائه شده در صفحه 17 تنظیم گردند.
6- فهرست علائم اختصاری
فهرست اختصارات بر اساس حروف الفبای فارسی و یا لاتین تنظیم شوند.
7- خلاصه پایان نامه
1-7- خلاصه فارسی
خلاصه پایان نامه بایستی حداکثر در 300 کلمه تهیه گردد, بنحوی که در عین اختصار, محتوای کلی تحقیق را بطور کامل و جامع بیان نماید. در خلاصه پایان نامه نیازی به ذکر رفرانس نیست. خلاصه پایان نامه شامل موارد زیر می باشد:
1-1-7. اسامی نویسندگان : (دانشجو و اساتید راهنما)
2-1-7: مقدمه: در این قسمت هدف و اهمیت تحقیق انجام شده مطرح میشود که این امر می تواند با دادن اطلاعات مختصری راجع به موضوع و پیشینیه تحقیق انجام گردد.
3-1-7. مواد و روشها: در این قسمت بطور مختصر روشهای بکار رفته ذکر گردد.
4-1-7. نتایج: در این قسمت نتایج بطور مختصر بیان شود.
5-1-7. بحث : در انتها نتیجهگیری نهایی از کار انجام شده ارائه گردد.
6-1-7. کلید واژهها (Key Words)
در صفحه 18 نمونهای از خلاصه پایاننامه با شیوه مذکور آورده شده است. ضمناً راهنمای کامل تر نحوه نگارش خلاصه پایان نامه در صفحه 19 آورده شده است.
2-7- خلاصه انگلیسی
خلاصه انگلیسی بایستی ترجمه فارسی بوده و با خلاصه فارسی, همخوانی داشته باشد.
8- مطالب پایان نامه
مطالب پایان نامه در بخشهای مختلف شامل:
تنظیم گردند. ذیلاً توضیحاتی درباره چگونگی نوشتن بخشهای مختلف پایان نامه ارائه شده است.
تیتر عناوین در قسمتهای مختلف پایان نامه بصورت Bold و پر رنگ بوده و بر حسب جامعیت و کلیت آن درشتتر نوشته شود و عناوین فرعی نیز به ترتیب ریزتر نوشته شوند.
طرز نوشتن فصل مقدمه
فصل مقدمه شامل تعریف مسئله، ذکر اهمیت و اعتبار آن, شرح تاریخچهای درمورد موضوع و گردآوری مطالب تحقیقی از منابع جدید و معتبر در ارتباط مستقیم با موضوع پایان نامه میباشد. در انتهای مقدمه بایستی مطالب ارائه شده در یک یا دو صفحه جمعبندی شده و با توجه به جمعبندی مذکور هدف و انگیزه تحقیق بطور روشن و واضح ذکر گردد. بطور کلی سیر ارائه مطالب در مقدمه بگونهای باشد که خواننده را به طرف اهمیت و دلایل انتخاب موضوع پایان نامه رهنمون گرداند. در این قسمت باید مسائلی که در این تحقیق سعی در پاسخگویی به آنها شده به روشنی مطرح گردند. بهتر است در مقدمه از ذکر مطالب کلاسیک موجود در کتب و تکرار مطالب پایان نامه های قبلی جداً خودداری شود.
تعداد صفحات فصل مقدمه نباید حداکثر از یک سوم صفحات پایان نامه بیشتر باشد. (منظور از صفحات پایان نامه از فصل مقدمه تا انتهای منابع می باشد. صفحات قبل از مقدمه و یا ضمائم جزو صفحات اصلی پایان نامه محسوب نمیگردند).
در انتهای این فصل, بایستی اهداف و فرضیات تحقیق مطابق با پروپوزال تصویب شده ذکر شوند.
طرز نوشتن فصل مواد، دستگاهها و روشها
در این قسمت به نکات زیر توجه گردد: