یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

پروژه کارخانجات پارس الکتریک ( شرکت سهامی عام )

اختصاصی از یارا فایل پروژه کارخانجات پارس الکتریک ( شرکت سهامی عام ) دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پروژه کارخانجات پارس الکتریک ( شرکت سهامی عام )


پروژه کارخانجات پارس الکتریک ( شرکت سهامی عام )

فرمت فایل : WORD ( قابل ویرایش ) تعداد صفحات:80

 

 

کارخانجات پارس الکتریک ( شرکت سهامی عام ) در تاریخ 9/12/1341 تحت شماره 8567 در ایران به ثبت رسیده و فعالیتهای آن با موضوع تأسیس و ا یجاد کارخانه صنعتی و تولیدی مونتاژرادیو و تلویزیون بنیان نهاده شد .

تولیدات این کارخانه در حال حاضر شامل تلویزیونهای رنگی در اندازه های 14،21،28،29، مانیتور 15،17 رادیو پخش اتومبیل ، رادیو ضبط دو کاسته و بلند گو می باشد .

   در حال حاضر کارخانجات پارس الکتریک با همکاری شرکت های معتبر و پیشرو جهانی و با استفاده از آخرین دستاوردهای تکنولوژی و جدیدترین ماشین های اینسرت اتوماتیک و مجربترین مهندسین و تکنسینها و نیروی کارآمد محصولات خود را تولید و به بازار عرضه می نماید .

کارخانجات این شرکت در مجتمع  صنعتی واقع در کیلومتر 11 جاده مخصوص کرج مشغول به فعالیت بوده و مشتمل بر 4 واحد تولیدی   (1ـ تلویزیون  2ـ مانیتور  3ـ قطعات 4ـ رادیو و کوئیل سازی )و واحدهای پشتیبانی تولید (تحقیقات و توسعه ، نگهداری و تعمیرات ، برنامه ریزی و کنترل مواد ، کنترل کیفیت ) بوده و دارای کارگاههای مجهز به مدار چاپی ، قطعات پلاستیکی وفلزی ، آبکاری ، پلاستو فوم، رنگ کاری و قالب سازی با استفاده از جدیدترین تکنولوژی روز می باشد .

کارخانجات پارس الکتریک در تاریخ 16/4/1358 در اجرای (بند ب ) در قانون حفاظت و توسعه صنایع ایران ،ملی اعلام گردید و تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران واقع شد و در سال 1371 در اجرای سیاستهای دولت محترم جمهوری اسلامی ایران مبنی بر خصوصی سازی کارخانجات ، نقل و انتقال سهام بین سازمان  صنایع ملی ایران و شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی صورت گرفت و اداره امور شرکت را هیأت مدیره منتخب مجمع صاحبان سهام عهده دار گردید .

فهرست شرکتهای تابعه پارس الکتریک :

  1. شرکت کارخانجات لوازم خانگی پارس
  2. شرکت خدمات پارس

3شرکت کارخانجات پارس کالری

  1. شرکت طراحی و مهندسی ساخت صنعت
  2. شرکت پارس نیک
  3. شرکت مهندسی و بازرگانی پارس
  4. شرکت ساخت و تولید قطعات الکترونیک سیرجان
  5. شرکت پرسا رایانه
  6. شرکت عایق پلاستیک
  7. شرکت کارتن البرز
  8. سایر شرکتهای سرمایه پذیر
  • شرکت کارخانجات لوازم خانگی پارس (سهامی عام )

 شرکت کارخانجات لوازم خانگی پارس به منظور ساخت و تهیه و توزیع و فروش انواع محصولات و لوازم خانگی در تاریخ 6/2/1354 به ثبت رسیده و کارخانه و تأسیسات آن در شهر صنعتی البرز قزوین احداث و به همت مهندسین و کارگران ایرانی در سال 1359 به بهره برداری رسید .

طی دوران فعالیت شرکت پس از انقلاب ، ترکیب و میزان سرمایه شرکت به دفعات تغییر یافت و در سال 1370 به تملک کارخانجات پازس الکتریک در آمد و در سال 1373 از سهامی (خاص) به سهامی (عام) تبدیل و در همان سال نیز در سازمان بورس اوراق بهادار پذیرفته شد .

تولیدات این شرکت عبارتند از ماشین لباسشویی ، یخچال و فریزر در ابعاد 12 فوت و ضمناً در ابعاد 8و 12 فوت نیز امکان تولید را دارند . در حال حاضر بدنه داخلی محصولات مذکور از فلزی به پلاستیکی تغییر یافته است . سرمایه شرکت هم اکنون 150 میلیارد ریال است که حدود 61% آن متعلق به پارس الکتریک میباشد .

  • شرکت خدمات پارس (سهامی خاص)

این شرکت در سال 1355 با سرمایه شرکت کارخانجات پارس الکتریک تأ سیس و 100% سهام آن متعلق به شرکت پارس الکتریک می باشد و به منظور پشتیبانی  و انجام خدمات پس از فروش محصولات پارس تأسیس شده است و در جهت ارائه خدمات بیشتر اقدام به گسترش فعالیت خود در زمینه طراحی و نصب سیستم های آنتن مرکزی ، پیجینگ ، تجهیزات آموزشی ، کنترل مداربست ، برگزاری کلاسهای آموزش فنی الکترونیک و تعمیر تلویزیون و برگزاری سمینارهای توجیهی در سطح کشور فعالیت داشته و با داشتن ورزیده ترین کادر خدماتی و14 شعبه رسمی و بیش از 191 نمایندگی مجاز در اقصی نقاط کشور اسلامی خدمات خود را ارائه می دهد.

  • شرکت کارخانجات پارس کا لری (سهامی خاص)

این شرکت در سال 1357 تأسیس و 99% سهام آن متعلق به شرکت پازس الکتریک می باشد که موضوع اصلی فعالیت شرکت در حال حاضر در زمینه تولید انواع محصولات چوبی از قبیل مبلمان اداری و کتابخانه ، میزهای کامپیوتر ، دیوارسازی ، فضاسازی اداری و ایجاد سقفهای کاذب با کیفیت عالی می باشد که در سال 1379 علاوه برانتقال به محل جدید کارخانه (کیلومتر15 جاده قدیم کرج ) بعنوان اولین شرکت ایرانی گواهی 9001 ISO  را در طراحی و تولید انواع محصولات چوبی در کشور و نشان استاندارد ملی ایران را برای عمده محصولات تولیدی خود دریافت نماید . ضمناً شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل و مقدمات لازم جهت پذیرش در بازار بورس اوراق بهادار در دست اقدام می باشد .

 

 

 

 

  • شرکت طراحی و مهندسی ساخت صنعت (سهامی خاص)

این شرکت در سال 1376 تأسیس گردیده و 100% سهام آن متعلق به شرکت پارس الکتریک و شرکتهای تابع می باشد . فعالیت اصلی آن ایجاد کارخانه های صنعتی و تولیدی و بهره برداری از آنها ، ساخت و تهیه و توزیع و فروش انواع لوازم صنعتی ،برقی ، الکترونیکی و قطعات مربوطه و صادرات محصولات شرکت     می باشد . از اهم فعالیتهای شرکت در سال 1379 تجهیز محل کارخانه (واقع در شهر صنعتی قزوین ) از نظر فضای تولید ، ماشین آلات ، تجهیزات و…  به موازات آن یکی از تأمین کنندگان اصلی کابینت های تلویزیون های تولیدی شرکت پارس الکتریک می باشد .

  • شرکت پارس نیک (سهامی خاص)

این شرکت در سال 1356 تأسیس و 100% سهام آن متعلق به شرکت پارس الکتریک می باشد و عمده فعالیت آن عملیات بازرگانی ، واردات و صادرات کلیه کالاهای مجاز و انواع تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی می باشد .

6) شرکت مهندسی و بازرگانی پارس ( سهامی خاص)

 این شرکت در سال 1354 تأسیس و 100% سهام آن متعلق به شرکت پارس الکتریک  و اهم فعالیت این شرکت خرید و فروش و واردات و سرویس و تعمیر و نگهداری کلیه دستگاههای صنعتی و بازرگانی وسایر خدمات می باشد . عمده فعالیت این شرکت در سال 1379 در بخش خدمات برای شرکت پارس الکتریک و شرکتهای تابع آن تأمین نیروی انسانی ، تأمین غذا ، فضای سبز و… بوده است.

7) شرکت الکترونیک سیرجان ( سهامی خاص)

این شرکت در سال 1377 با سرمایه پنج میلیارد ریال تأسیس و ایجاد کارخانه های صنعتی و تولید و بهره برداری از آنها ساخت و تهیه و توزیع و فروش انواع لوازم صنعتی ، برقی ، و الکترونیکی و قطعات مربوطه و صادرات محصولات شرکت  می باشد . مرکز اصلی شرکت منطقه ویژه اقتصادی سیرجان و فعالیت عمده آن در سال 1379 تولید و فروش تلویزیون مدل 14 بوده است .

8) شرکت پرسا رایانه ( سهامی خاص)

این شرکت در سال 1377 با سرمایه پنج میلیارد ریال تأسیس و فعالیت آن مربوط به تأسیس و ایجاد کارخانجات صنعتی و تولید و بهره برداری از آنها ، ساخت و تهیه و توزیع و فروش انواع نرم افزار و سخت افزار رایانه ای ، لوازم صنعتی ، برقی و الکترونیکی و قطعات مربوطه ،  صادرات محصولات شرکت ، خرید  و واردات مواد اولیه مورد نیاز شرکت می باشد .

9) شرکت عایق پلاستیک (سهامی عام )

شرکت عایق پلاستیک در تاریخ 1335 تحت شماره 5335 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی در تهران به ثبت رسیده است . بهره برداری از شرکت در تاریخ 1337 با مجوز صادره از وزارت صنایع آغاز گردیده و در سال 1376 از خیابان نو به نشانی فعلی در کیلومتر 15 جاده قدیم کرج منتقل شده است . 27/99 %از سهام این شرکت متعلق به شرکت پارس الکتریک می باشد .

و به استناد مصوب مجمع عمومی فوق العاده مورخ 15/7/1377 شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تغییر شخصیت حقوقی یافت و اساسنامه آن با شرایط قابل قبول سازمان بورس اوراق بهادار تهران تهیه و به ثبت رسیده است خلاصه فعالیت شرکت طبق اساسنامه عبارت است از :

تهیه و تبدیل وتولید و فروش محصولات پلاستیکی و یا سایر مواد شیمیایی ، تولید شده یا خریداری شده این شرکت یکی از تأمین کنندگان فوم بسته بندی تولیدات شرکت پارس الکتریک می باشد .

10) شرکت کارتن البرز (سهامی عام )

 شرکت کارتن البرز در تاریخ 24/2/1352 تحت شماره 16950 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است و در شهریور ماه 1353 بهره برداری گردیده است موضوع فعالیت شرکت طبق اساسنامه عبارت است از:

ساخت و تولید و فروش انواع مقوا و کارتن ، انجام کلیه عملیات مربوط به بسته بندی و چاپ و صادرات محصولات شرکت ، مواد و لوازم ماشین آلات مربوط به موضوع شرکت و انجام کلیه عملیاتی که به طور مستقیم به موضوعات فوق بستگی داشته باشد .

ظرفیت قابل دسترس تولید در حال حاضر با دو شیفت کار روزانه بالغ بر هزار تن (کارتن و مقوا ) در سال می باشد که در سال 1379 میزان تولید بالغ بر 17149 تن بوده است (پیش بینی تولید 1380 معادل 18800 تن ) بر اساس آگهی منتشره در روزنامه کثیر الانتشار مورخ 4/12/78 سازمان صنایع ملی ایران قصد فروش سهام خود در کارتن البرز را اعلام می نماید و بز این مبنا شرکت پارس الکتریک از طریق سازمان بورس اوراق بهادار اقدام به خرید سهام کارتن البرز می نماید .

فهرست سایر شرکتهای سرمایه پذیر عمده :

  1. پارس گروندیک کیش
  2. پیوند جامع
  3. مهندسی و بازرگانی بهین آرا
  4. طراحی و قالب سازی بهین آرمان
  5. خانه سازی آریا
  6. لامپ تصویر عالم آرا

این کارخانه شامل قسمتهای مختلفی است که به تشریح بعضی از قسمتهای آن می پردازیم .

76 صفحه فایل ورد قابل ویرایش

 

فهرست مطالب

فهرست شرکتهای تابعه پارس الکتریک : ۵
شرکت کارخانجات لوازم خانگی پارس (سهامی عام ) ۵
شرکت خدمات پارس (سهامی خاص) ۶
شرکت کارخانجات پارس کا لری (سهامی خاص) ۷
شرکت طراحی و مهندسی ساخت صنعت (سهامی خاص) ۷
شرکت پارس نیک (سهامی خاص) ۸
۶) شرکت مهندسی و بازرگانی پارس ( سهامی خاص) ۸
۷) شرکت الکترونیک سیرجان ( سهامی خاص) ۸
۸) شرکت پرسا رایانه ( سهامی خاص) ۹
۹) شرکت عایق پلاستیک (سهامی عام ) ۹
۱۰) شرکت کارتن البرز (سهامی عام ) ۱۰
فهرست سایر شرکتهای سرمایه پذیر عمده : ۱۰
ـ بخش Automatic insert ۱۱
ـ جامپروایر : ۱۲
ـ آیلت : ۱۲
ـ سکوئنسر : ۱۳
ـ اکسیال Axial ۱۴
ـ دستورالعمل راه اندازی ماشین Axial و بریج زنی : ۱۵
روشن کردن کلید اصلی سیستم هندلینگ بصورت (ON ) ۱۵
ـ چک سوکت   Anvil    و فیوز مربوط به (Zero ) ۱۵
ب) دستورالعمل سرویس و نگهداری ماشین های Axial : ۱۶
ـ دستورالعمل اپراتوری  Sequencer  : ۱۷
۱۰٫کنترل سیکل تولید شده  ( از نظر کیفیت تولید ) ۱۸
ب ) دستورالعمل نگهداری و سرویس اپراتوری ۱۹
ـ رادیال : ۱۹
ـ دستورالعمل اپراتوری ماشین  Redial – tdk ۲۰
نحوه Run کردن ماشین : ۲۱
وظایف اپراتور در هنگام کار کردن ماشین : ۲۲
نحوه خاموش کردن ماشین  : ۲۳
ـ شرح عملکرد خط Rx – ۴     بخش SMD : ۲۴
ـ شرح عملکرد خط   Rx – ۱۱   بخش  SMD : ۲۶
ـ شرح کلی مدار تیونر  GRUNDIG-(BF – EX) ۲۷
یک تیونر از مدارات ذیل تشکیل شده است : ۲۷
الف) ترانزیستورهای تقویت کننده RF ۲۸
شرح مدار : ۲۹
مدارات Double  Tuning و تحلیل باند UHF : ۲۹
تقویت کننده RF  : ۲۹
عیبهای متداول در تیونر : ۳۱
اشکال برفکی بودن تصویر : ۳۱
۲٫قطع بودن هر یک از باند های UHF – VHF  L/H ۳۲
۳٫اشکالات VSWR : ۳۲
۴٫ اشکالات IMAGE , IF REGECTION   : ۳۲
اشکالات مربوط به خطوط اطلاعات (IICBUS ): ۳۳
عدم وجود خروجی IF  : ۳۳
نویزهای لحظه ای در تصویر : ۳۳
شرح عملکرد خط تولید تیونر (F.S ) : ۳۴
ـ شرح عملکرد خط مونتاژ شاسی تلویزیون ً۲۱ : ۳۶
ـ دستورالعمل کنترل قبل از دیگ قلع شاسی : ۳۸
خاتمه عملیات : ۳۹
شرح عملیات : ۳۹
ـ دستورالعمل چک و تنظیم شاسیهای CM – ۹۰۵ : (۱۴,۲۱,۲۱ flat , 25, 29 ) ۴۰
هدف : ۴۰
ـ قسمت تولید شاسی KS2A ۴۴
چک عملکرد سطح سفیدی : ۴۴
روش تست اسکارت  : (AV1) ۴۸
تست قابلیتهای صوتی : ۴۹
۶٫چک عملکرد تله تکست : ۵۰
چک عملکرد استندبای و نقطه کش : ۵۱
چک و کتنرل سوکت لامپ تصویر . ۵۱
ـ لابراتوار کنترل کیفیت تلویزیون . ۵۱
ـ مرا حل کاری روی شاسی مانیتور : ۵۳
ـ کنترل شاسی مانیتور ً۱۷ : ۵۴
ـ تنظیم مقدماتی مانیتور pv – ۷۷۰ ۵۶
ـ تنظیم و چک مقدماتی مانیتور ً۱۷ مدل PB790 ۵۷
ـ خط تولید مانیتور ۵۷
شرح عملیات : ۵۷
ـ تنظیم مانیتور ً۱۷ PV770   ( تولید و QC ) ۵۹
۳-۲ ) مرحله تنظیمات خودکار : ۵۹
۳-۵ ) پر کردن اطلاعات DDC ۶۱
کنترل نهایی مانیتور : ۶۱
شرح عملیات : ۶۲
۳- ۱) کیفیت بسته بندی : ۶۲
۳-۲) کنترل ظاهری مانیتور : ۶۲
۳-۴ ) تست مانیتور در حالت روشن ۶۳
ـ چک هندسی : ۶۳

 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.