یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه

اختصاصی از یارا فایل دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه


دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه

 

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:72

مقدمه:
شیر به عنوان  یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین  و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود .
مواد غذایی  مختلفی  که  مورد  استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل  تخم مرغ  و عسل  جهت  برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل و تغذیه زمستانی می باشند .
مواد غذایی  نباتی هر کدام  قسمتی از گیاه و نبات  مانند: میوه – ریشه – ساقه و برگ می باشند ، درحالی که شیر را به عنوان هدیه ای از مادر به فرزند خویش و به عنوان اولین  ماده ی غذایی  نوزاد  باید  شناخت  که  تمامی مواد غذایی  مورد  نیاز بدن  را داراست .

 فهرست مطالب:

عنوان                                                                                  صفحه

مقدمه…………………………………………………………………………………………………… 3

مواد متشکله شیر و تأثیر عوامل مختلف بر آنها: ………………………………………………. 4

<<< آب – شیر = ماده خشک>>>………………………………………………………….. 5

مواد ازت دار : ………………………………………………………………………………………. 6

مینرال یا مواد معدنی : ……………………………………………………………………………… 6

کمیت های فیزیکی قابل اندازه گیری شیر : ………………………………………………….. 6

وزن مخصوص شیر : ………………………………………………………………………………. 6

ویسکوزیته شیر : ……………………………………………………………………………………. 7

اسیدیته شیر : ………………………………………………………………………………………… 7

نقطه ی انجماد شیر : ………………………………………………………………………………. 8

اهمیت و ضرورت استفاده از مواد لبنی پاستوریزه : ………………………………………….. 9

بیماری های مشترک انسان و دام : ………………………………………………………………. 10

سایر مزایای تحویل شیر به کارخانجات پاستوریزه به اختصار عبارتند از : ……………… 11

تولید شیر در جهان و ایران : ……………………………………………………………………… 11

مشکلات و راه حل ها : …………………………………………………………………………… 13

مراکز جمع آوری شیر : ………………………………………………………………………….. 13

دامداری سنتی : …………………………………………………………………………………….. 14

تولید محصولات جنبی : ………………………………………………………………………….. 15

نقش قیمت گذاری : ………………………………………………………………………………. 16

قسمت های مختلف کارخانه شیر : ……………………………………………………………… 17

تحویل شیر – پاستوریزه : ………………………………………………………………………… 18

تحویل شیر : ………………………………………………………………………………………… 18

پاستوریزاسیون : ……………………………………………………………………………………. 18

پاستوریزاتور :    …………………………………………………………………………………… 18

هموژنیزاسیون : …………………………………………………………………………………….. 20

سپراتور و مکانیسم عمل آن : ……………………………………………………………………. 20

تانک ذخیره شیر خام و پاستوریزه : ……………………………………………………………. 21

شیشه شور : ………………………………………………………………………………………….. 21

آزمایشگاه :  Laboratory……………………………………………………………………..

وسایل مورد لزوم در این قسمت عمدتا عبارتند از : ………………………………………….. 22

تأسیسات سردخانه – آب سرد : Cold Store………………………………………………

تأسیسات آب و دیگ بخار : Water treatment and steam boiler…………..

پمپ های به کار گرفته شده در صنایع شیر : …………………………………………………. 24

پمپ استیل : ………………………………………………………………………………………… 24

پمپ معمولی : ………………………………………………………………………………………. 24

پمپ پزیتیو : ………………………………………………………………………………………… 24

بخش : ……………………………………………………………………………………………….. 25

تأسیسات فاضلاب : ………………………………………………………………………………… 25

پرسشنامه شماره ی 1……………………………………………………………………………….. 28

ویژگی ها و مشخصات فنی مورد لزوم : ……………………………………………………….. 35

قسمت سوم – اطلاعات مربوط به بازار محصول : ……………………………………………. 36

روند مصرف محصول طی سالهای1382تاسال1386 : ………………………………………. 38

تولید کنندگان عمده ی جهانی این کالا چه کشورهایی هستند؟……………………………. 38

قسمت پنجم – اطلاعات مربوط به تولید کالا : ………………………………………………. 39

فرآیند انتخابی تولید کالا

سیستم کنترل کیفیت: ……………………………………………………………………………… 40

وظایف روش کنترل و ایستگاههای کنترل د رخط تولید: …………………………………… 40

روش پیش بینی شده ی جهت  جلوگیری از آلودگی های مذکور: ………………………. 40

لیست مشاغل و مقدار حقوق ماهانه و سالانه : …………………………………………………. 41

محاسبه بیمه کارگری………………………………………………………………………………. 42

نوع و مقدار انرژی و هزینه ی آن : ……………………………………………………………… 42

محاسبه ی هزینه ی انواع انرژی مصرفی سالیانه : (ارقام به ریال(……………………………. 43

مساحت زمین مورد نیاز و برآورد قیمت آن : …………………………………………………. 45

برآورد مساحت و هزینه های ساختمانی و محوطه سازی : …………………………………. 45

هزینه های قبل از بهره برداری شامل : ………………………………………………………….. 46

فهرست دستگاهها و تجهیزات خط تولید و قیمت انها: ……………………………………… 47

فهرست نام دستگاهها وتجهیزات و تأسیسات عمومی : ……………………………………… 51

اثاثه اداری: ………………………………………………………………………………………….. 56

ملزومات: …………………………………………………………………………………………….. 57

ترازنامه………………………………………………………………………………………………… 58

محاسبه ی اجزا و میزان سرمایه ی ثابت : ……………………………………………………… 61

محاسبه اجزا ومیزان سرمایه ثابت: ……………………………………………………………….. 62

محاسبه استهلاک: …………………………………………………………………………………. 63

بهای تمام شده کالای فروش رفته………………………………………………………………… 64

خلاصه سود وزیان………………………………………………………………………………….. 65

داراییهای ثابت پس ازکسر استهلاک……………………………………………………………. 65

ترازنامه پایان دوره…………………………………………………………………………………… 67

نحوه بدست آوردن نقطه سربه سر: ……………………………………………………………… 68

 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.