فرمت فایل : word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:72
مقدمه:
شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود .
مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل و تغذیه زمستانی می باشند .
مواد غذایی نباتی هر کدام قسمتی از گیاه و نبات مانند: میوه – ریشه – ساقه و برگ می باشند ، درحالی که شیر را به عنوان هدیه ای از مادر به فرزند خویش و به عنوان اولین ماده ی غذایی نوزاد باید شناخت که تمامی مواد غذایی مورد نیاز بدن را داراست .
فهرست مطالب:
عنوان صفحه
مقدمه…………………………………………………………………………………………………… 3
مواد متشکله شیر و تأثیر عوامل مختلف بر آنها: ………………………………………………. 4
<<< آب – شیر = ماده خشک>>>………………………………………………………….. 5
مواد ازت دار : ………………………………………………………………………………………. 6
مینرال یا مواد معدنی : ……………………………………………………………………………… 6
کمیت های فیزیکی قابل اندازه گیری شیر : ………………………………………………….. 6
وزن مخصوص شیر : ………………………………………………………………………………. 6
ویسکوزیته شیر : ……………………………………………………………………………………. 7
اسیدیته شیر : ………………………………………………………………………………………… 7
نقطه ی انجماد شیر : ………………………………………………………………………………. 8
اهمیت و ضرورت استفاده از مواد لبنی پاستوریزه : ………………………………………….. 9
بیماری های مشترک انسان و دام : ………………………………………………………………. 10
سایر مزایای تحویل شیر به کارخانجات پاستوریزه به اختصار عبارتند از : ……………… 11
تولید شیر در جهان و ایران : ……………………………………………………………………… 11
مشکلات و راه حل ها : …………………………………………………………………………… 13
مراکز جمع آوری شیر : ………………………………………………………………………….. 13
دامداری سنتی : …………………………………………………………………………………….. 14
تولید محصولات جنبی : ………………………………………………………………………….. 15
نقش قیمت گذاری : ………………………………………………………………………………. 16
قسمت های مختلف کارخانه شیر : ……………………………………………………………… 17
تحویل شیر – پاستوریزه : ………………………………………………………………………… 18
تحویل شیر : ………………………………………………………………………………………… 18
پاستوریزاسیون : ……………………………………………………………………………………. 18
پاستوریزاتور : …………………………………………………………………………………… 18
هموژنیزاسیون : …………………………………………………………………………………….. 20
سپراتور و مکانیسم عمل آن : ……………………………………………………………………. 20
تانک ذخیره شیر خام و پاستوریزه : ……………………………………………………………. 21
شیشه شور : ………………………………………………………………………………………….. 21
آزمایشگاه : Laboratory……………………………………………………………………..
وسایل مورد لزوم در این قسمت عمدتا عبارتند از : ………………………………………….. 22
تأسیسات سردخانه – آب سرد : Cold Store………………………………………………
تأسیسات آب و دیگ بخار : Water treatment and steam boiler…………..
پمپ های به کار گرفته شده در صنایع شیر : …………………………………………………. 24
پمپ استیل : ………………………………………………………………………………………… 24
پمپ معمولی : ………………………………………………………………………………………. 24
پمپ پزیتیو : ………………………………………………………………………………………… 24
بخش : ……………………………………………………………………………………………….. 25
تأسیسات فاضلاب : ………………………………………………………………………………… 25
پرسشنامه شماره ی 1……………………………………………………………………………….. 28
ویژگی ها و مشخصات فنی مورد لزوم : ……………………………………………………….. 35
قسمت سوم – اطلاعات مربوط به بازار محصول : ……………………………………………. 36
روند مصرف محصول طی سالهای1382تاسال1386 : ………………………………………. 38
تولید کنندگان عمده ی جهانی این کالا چه کشورهایی هستند؟……………………………. 38
قسمت پنجم – اطلاعات مربوط به تولید کالا : ………………………………………………. 39
فرآیند انتخابی تولید کالا
سیستم کنترل کیفیت: ……………………………………………………………………………… 40
وظایف روش کنترل و ایستگاههای کنترل د رخط تولید: …………………………………… 40
روش پیش بینی شده ی جهت جلوگیری از آلودگی های مذکور: ………………………. 40
لیست مشاغل و مقدار حقوق ماهانه و سالانه : …………………………………………………. 41
محاسبه بیمه کارگری………………………………………………………………………………. 42
نوع و مقدار انرژی و هزینه ی آن : ……………………………………………………………… 42
محاسبه ی هزینه ی انواع انرژی مصرفی سالیانه : (ارقام به ریال(……………………………. 43
مساحت زمین مورد نیاز و برآورد قیمت آن : …………………………………………………. 45
برآورد مساحت و هزینه های ساختمانی و محوطه سازی : …………………………………. 45
هزینه های قبل از بهره برداری شامل : ………………………………………………………….. 46
فهرست دستگاهها و تجهیزات خط تولید و قیمت انها: ……………………………………… 47
فهرست نام دستگاهها وتجهیزات و تأسیسات عمومی : ……………………………………… 51
اثاثه اداری: ………………………………………………………………………………………….. 56
ملزومات: …………………………………………………………………………………………….. 57
ترازنامه………………………………………………………………………………………………… 58
محاسبه ی اجزا و میزان سرمایه ی ثابت : ……………………………………………………… 61
محاسبه اجزا ومیزان سرمایه ثابت: ……………………………………………………………….. 62
محاسبه استهلاک: …………………………………………………………………………………. 63
بهای تمام شده کالای فروش رفته………………………………………………………………… 64
خلاصه سود وزیان………………………………………………………………………………….. 65
داراییهای ثابت پس ازکسر استهلاک……………………………………………………………. 65
ترازنامه پایان دوره…………………………………………………………………………………… 67
نحوه بدست آوردن نقطه سربه سر: ……………………………………………………………… 68