یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود تحقیق قصی بن کلاب- عبد مناف بن قصی- هاشم بن عبدمناف

اختصاصی از یارا فایل دانلود تحقیق قصی بن کلاب- عبد مناف بن قصی- هاشم بن عبدمناف دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود تحقیق قصی بن کلاب- عبد مناف بن قصی- هاشم بن عبدمناف


دانلود تحقیق قصی بن کلاب- عبد مناف بن قصی- هاشم بن عبدمناف

 

 

 

 

 


فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:40

فهرست مطالب:
«قصی بن کلاب» 1
«عبد مناف بن قصی» 18
«هاشم بن عبد مناف» 23
علت لقب عبدالمطلب را مورخان چنین مینویسند: 32
شفاء دختر دیگر پدرش چنین مرثیه سروده است: 36
فهرست منابع 38
 
 
 
مقدمه:
هدف از تحقیق گردآوری مطالبی در مورد اشخاص مورد نظر و جمع آوری اطلاعاتی در این زمینه بود. قصیح بن کلاب، عبد مناف وهاشم از اجداد پیامبر هستند و آگاهی از زندگی آنان، در شناسایی شخصیت پیامبر اسلام (ص) مفیده بوده و تاثیر بسیاری می گذارد.

 
چکیده :
1- قصی بن کلاب : وی جد چهارم پیامبر اسلام است قصی بن کلاب در قرن 5 میلادی پرده داری کعبه را تحصیل کرد واین موقعیت حساس بین فرزندانش تا ظهور اسلام می گشت. قصی با جبی دختر جلیل ازدواج کرد قصی نخستین کس از فرزندان کعب بن لوی است که عملا به پادشاهی رسید.
2- عبد مناف بن قصی: وی نیای سوم پیامبر اسلام ونام او «مغیده» و لقب وی « قمر البحطاء» است وی در قلوب مردم موقعیت خاصی داشت قریش وی را فیاض نام نهاده بودند به دلیل اینکه در جود و سخاوت گوی سبقت را از برادران خویش ربوده بود.
3- هاشم بن عبد مناف: وی نیای دوم پیامبر اسلام، نام وی «عمرو» و لقب او «علاء» است که با عبدالشمس توام (دوقلو) بودند ودو برادر دیگر وی عبارتند از: مطلب و نوفل . هاشم با زنی به نام سلمی که بیوه بود، در مدینه، ازدواج  کرد و عبدالمطلب را به دنیا آورد.
 
کلید واژه :
 1- قصی بن کلاب: بعد از به دنیا آمدن کلاب مادرش  فاطمه وی را به سرمزین خود شام برد. قصی بعد از مدتی به سرزمین خودمکه بازگشت و امور مربوط به کعبه بعد از جلیل  به دست وی افتاد . بعد از آنکه قصی درگذشت پسرانش کارهای او را به دست گرفتند و قصی را در حجون به خاک سپردند.
2- عبد مناف بن قصی : وی از بس نیکو خوی و خوبروی بود او را ماه شب چهاره می خواندند. وقتی مادرش او را بزاد وی را به یکی از بتان مکه به نام و نشان مناف سپرد از اینرو نام عبد مناف بر وی چیره گشت.
3- هاشم بن عبد مناف: او کسی است که مسافرت تابستانی و زمستانی قریش را معمول کرد از خدمات ارزنده هاشم در بهبود وضع مردم مکه بذل مال خود در سالهای قحطی است. هاشم در 20 یا 25 سالگی در غزه درگذشت او نخستین مرد از بنی عبد مناف بودکه مرد.


«قصی بن کلاب»
نیاکان پیامبر اسلام به ترتیب عبارتند از: عبدالله، عبدالمطلب، هاشم، عبدمناف، قصی، کلاب، مره، کعب، لوی، غالب، فهر، مالک، نضر، کنانه، خزیمه، مدرکه، الیاس، مضر، نزار، معد و عدنان.
به طور مسلم نسب آن حضرت تا «معدبن عدنان» به همین قرار است ولی از عدنان به بالا تا حضرت اسماعیل از نظر شماره و اسامی مورد اختلاف است و طبق روایتی که ابن عباس از پیامبر نقل کرده هر موقع نسب آن حضرت به عدنان رسید نباید از او تجاوز کرد. زیرا خود آن حضرت هنگام بیان کردن نام نیاکان خود از عدنان تجاوز نمی¬کرد و دستور می¬داد دیگران هم از شمردن باقی نسب تا به اسماعیل خودداری کنند و نیز می¬فرمود: که آن چه در میان اعراب در این خصوص معروف است درست نیست.
قصی پسر کلاب بود. مادر کلاب، هند دختر سریربن ثعلبۀ بن حارث بن فهر بن مالک بن نضر بن کنانه بود، و دو برادر ناتنی داشت که از یک مادر نبودند: تیم و یقظه که به گفته هشام، مادرشان اسماء دختر عدی بن حارثۀ بن عمر و بن عامر بن بارق بود.
ولی ابن اسحاق گوید که مادرشان هند دختر حارثه از قوم بارق بود و به قولی یقظه از هند مادر کلاب بود.
محمد بن عمر اسلمی (واقدی) از قول تنی چند از علمای مدینه و هشام بن محمد بن سائب کلبی از پدرش نقل می¬کند که کلاب بن مُرّه بن کعب بن لوی بن غالب بن فهر بن مالک با فاطمه دختر سعد بن سَیَل ازدواج کرده است و نام سَیَل، خیر بن حماله بن عوف بن عامر است که همان جادر باشد و نخستین کس که دیوارهای کعبه را ساخت اوست.
و پسر عمرو بن جعثمه بن مبشر بن صعب بن دهمان بن نصر بن ازد است. جعثمه هنگامی که قبیله ازد از مارب بیرون آمدند، بیرون آمد و در سرزمین های بنی دیل بن بکر بن عبدمنات بن کنانه ساکن و با ایشان همپیمان شد و از ایشان زن خواستگاری کرد، به او زن دادند و فاطمه دختر سعد برای کلاب بن مره، زهره بن کلاب را زایید و پس از مدتی قصی بن کلاب را زایید که نام اولی او زید بوده است. کلاب بن مره درگذشت و ربیعه بن حرام بن ضنه بن عبد بن کبیر بن عذره بن سعد بن زید که یکی از افراد قبیله قضاعه بود با فاطمه ازدواج کرد و او را با خود به سرزمین خویش که از سرزمین های قبیله عذره و در مناطق مرتفع شام تا سرغ و اطراف آن بود، برد. زهره بن کلاب که بزرگ شده بود میان قوم خود ماند ولی قصی را که کوچک و شیر خواره بود فاطمه همراه خود برد و چون او را از مکه دور کرده به ناحیه شام برده بودند از آن زمان به قصی معروف شد.

دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.