یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلودپروژه مشخصات فنی سیستم های مخابراتی (KTDSS)

اختصاصی از یارا فایل دانلودپروژه مشخصات فنی سیستم های مخابراتی (KTDSS) دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلودپروژه مشخصات فنی سیستم های مخابراتی (KTDSS)


دانلودپروژه مشخصات فنی سیستم های مخابراتی  (KTDSS)

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:151

فهرست مطالب:

عنوان     شماره صفحه
بخش اول : کلیات سیستم     1
بخش دوم: ساختار سخت افزار    14
بخش سوم: سیگنالینگ سیستم    91
بخش چهارم: پردازش مکالمه    110
بخش پنجم: کارایی سیستم    128
بخش ششم: مشخصات الکتریکی و مخابراتی سیستم    139
بخش هفتم: مشخصات نصب سیستم    151

 

 

بخش اول
کلیات سیستم
KTDSS

 

- کلیات سیستم KTDSS
در این بخش ابتدا به توضیح کاربرد های سیستم پرداخته و سپس ظرفیت سیستم را مورد بررسی قرار می دهیم و در انتها نحوه پیگره بندی سیستم و امکانات نرم افزاری وس خت افزاری آنرا بطور اجمالی تشریح می کنیم .

1-1-) کاربردهای سیستم
به دلیل ساختار کاملا مدولار و بلوکی سیستم و سوئیچ و با توجه به وجود سخت افنزارها و رابطهای استاندارد در آن و تنوع انواع خطوط مشترک و ترانک در سیستم و همچنین قابلیت گسترش آن، هر سوئیچ مورد تقاضا از کم ظرفیت گرفته تا میان ظرفیت از نوع PABX ، Local و یا ترانزیت با اضفه کردن بلوک های سخت افزاری ومدول های نرم افزاری توسط سیستم KTDSS قابل ارائه خواهد بود. همانطور که در شکل (1-1) مشاهده می کنید این سیستم می تواند بصورت RX (سیستم سوئیچ روستایی)، PABX (سیستم سوییچ اداری) ، LTX (سیستم سوئیچ شهری و ترانزیت) ، TX (سیستم سوئیچ ترانزیت) مورد استفاده قرار می گیرد.




شکل (1-1) کاربردهای سیستم KTDSS


1-2) تکنولوژی ساخت
طراحی سیستم KTDSS بصورت کاملا دیچیتال بوده و کدینگ صوت از نوع PCM و نوع مالتی پلکسینگ آن بصورت زمنی – مکانی است . درا ین سیستم از خطوط سرعت بالای 2mvps برا انتقال 32 کانال صورتی و سیگنالینگ استفاده می شود.
نوع کنترل در سیستم از نوع (Stored program control)  SPC بوده و عمل سوئیچینگ و مالتی پلکس بصورت محلی و مرکزی انجام می گیرد. سخت افزار سیستم بصورت توزیع شده بود ه و عمل پردازش مکالمه بصورت متمرکزن انجام می شود. در این سیستم سعی شده است تا از ای سی های متداول و با کیفیت بالا از جمله آی سی های کنترلی شرکت اینتل و با رابطهای خطوط ، تولیدی شرکت مایتل استفده گردد. منابع تغذیه از نوع سوئیچینگ مورد استفاده قرار گرفته و کلیه حفاظتهای لازم در آن لحاظ شده است . کنترل مرکزی توسط یک پردازنده 486DX4 و یا پنتیوم 233MHZ انجام می گیرد و به منظور حفاظت بیشتر این کنترل Dual شده است . زبانهای بکار رفته شده در سیستم عبارتند از Delphi,VisualC++,C++,C .

1-3) ظرفیت سیستم
این سیستم در دو ساختار Small,Large  قابل تنظیم است که ظرفیت ترافیکی مکالمات مشترکین در ساختار Large ، 2/0 ارلانگ و در ساختار Small ، 37/0 ارلانگ است . همچنین ظرفیت ترافیکی خطوط ترانک در هر ساختار یک ارلانگ در نظر گرفته شده است . لازم به ذکر است که در سیستم 256 شماره ظرفیت ترافیکی 100/0 است . ظرفیت ماکزیمم سیتم در ساختار Large ،7936 پورت و در ساختار Small ،3840 پورت می باشد. تعداد ماکسیمم ترانکهای دیجیتال 30 لینگ معادل 900 پورت می باشد که اضافه شدن هر لینگ دیجیتال باعث حذف شدن 64 پورت مشترکین در ساختار Small و 128 پورت در ساختارLarge می شود، لازم به ذکر است که تا ظرفیت 2048 مشترک در ساختار Small و 4096 مشترک در ساختار Large ، اضافه شدن لینگ دیجیتال از ظرفیت سیستم نمی کاهد، به عبارت دیگر اگر سیستم دارای 900 ترانک دیجیتال باشد میتواند در ساختار Small ،2048 و در ساختار Large ،4096 مشترک نیز داشته باشد که در این صورت کم کردن هر 30 ترانک دیجیتال باعث افزایش 64 مشترک در ساختار Small و 128 مشترک در ساختار Large می شود.
تعداد ماکزیمم ترمینالهای قابل اتصال به سیستم به منظور انجام وظائف مدیریت و اپراتوری و شارژینگ و نگهداری برابر 16 عدد می باشد که از طریق شبکه LAN و رابط 10Base و یا کابل سریال RS232 به سیستم متصل می شوند.
توضیحات داده شده در رابطه با ظرفیت سیستم با فرض استفاده از کارت سوئیچ (MSW)2k× 2k می باشد که با جایگزینی MSW با کارت DMSW که یک شبکه سوئیچ 4k× 4k می باشد. ظرفیت سیستم تقریبا دو برابر می گردد که در جدول (1-1) مشخصات ظرفیتی سیستم آورده شده است.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.