فرمت فایل : word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:40
فهرست مطالب:
تعریف محصول :
ویژگیهای محصول :
بازاریابی طرح :
بررسی فنی طرح :
1 ـ فرآیند تولید
2 ـ بررسی روشهای مختلف تولید :
3 ـ تعیین ظرفیت طرح و برنامه تولید :
4- محاسبه و برآورد مواد اولیه :
وزن مقابله با درب :
برچسب کاغذی :
نقشه استقرار ماشین آلات خط تولید (طرح ظروف تفلون )
تأسیسات عمومی:
آب و تأسیسات آبرسانی
سیستم جمع آوری و تصفیه فاضلاب
شرح تأسیسات فاضلاب
هوای فشرده
تهویه
سیستم سرمایش و گرمایش
تجهیزات ایمنی کارخانه
تلفن
ماشین آلات و تجهیزات عمومی
وسائط نقلیه :
تعداد پرسنل مورد نیاز طرح :
خط تولید :
زمین و ساختمان
سالن تولید
کارتن بسته بندی :
ساختمان اداری
ساختمان تعمیرات و تأسیسات
ساختمان نمازخانه و غذاخوری
ساختمان سرویس بهداشتی و کارگری
ساختمان سرایداری ، نگهبانی ، پست برق و ژنراتور
آشپزخانه
نیروی انسانی ، حقوقی و بیمه ماهانه و سالانه :
محاسبه انرژی :
زمین
برآورد هزینه مالی زمین
محوطه سازی
پلان کلی واحد ظروف تفلون
بررسی مالی
هزینه های قبل از بهره برداری :
سرمایه ثابت : طرح
سرمایه در گردش :
نحوه سرمایه گذاری طرح :
برآورد هزینه تعمیرات و نگهداری :
هزینه لوازم کارکنان :
محاسبه قیمت تمام شده و قیمت فروش محصول :
قیمت واحد کالاهای مشابه محصول :
اطلاعات مربوط به تولید کالا :
توجیه اقتصادی و مالی طرح :
تعیین ارزش افزوده طرح :
تعیین مدت برگشت سرمایه :
درصد تأمین مواد اولیه :
طرح تیپ تولید ظروف تفلون
جدول پیش بینی عملکرد و سود و زیان طرح
جدول تیپ تولید ظروف تفلون:
جدول پیش بینی تراز نامة طرح (ارقام به :
طرح تیپ تولید ظروف تفلون
جدول پیش بینی گردش وجوه نقدی طرح
تعریف محصول :
ظروف تفلون نوعی ظروف آشپزخانه که برای پخت و پز مورد استفاده قرار میگیرد و بدلیل پوشش تفلونی و انتقال درست حرارت کاربرد و مصرف زیادی دارد .
ویژگیهای محصول :
محصول مذکور به دو شکل قابلمه (1 لیتری الی 10 لیتری ) و تابه ( 1 لیتری الی 4 لیتری) تولید میگردد و از نظر طبقه بندی جزء صنایع فلزی می باشد . ماده اصلی آن فلز آلومینیم بوده که بدلیل داشتن پیوند فلزی (در تمامی فلزات واسطه وجود دارد ) براحتی تحت کشش قرار میگیرد . پوشش داخلی آن تفلون«PTFE پلی تترافلوئور اتیلن» میباشد که در °C400 پخت میگردد و پوشش بیرونی آن رنگ کوره ای بوده که در Cْ 200 پخت میگردد . دسته و قطعات اتصالی به آن از جنس ورق گالوانیزه و بالکالیت می باشد .
قابلمه ها را بصورت 6 عددی و تابه بصورت 4 عدد (از کوچکتر به بزرگتر) داخل همدیگر جا داده و در نایلون و کارتن بسته بندی میگردد.
استاندارد 1128 برای ظروف فلزی غیر قابل نفوذ
شماره تعرفه گمرکی 15/76 حقوق گمرکی 20% سود بازرگانی 80%
نحوه واردات : شرایط ورود ممنوع
محصول مورد نظر جزء کالاهای نهایی بوده و واسطه ای نمی باشد .
کالای رقیب یا قابل جانشین با ظروف تفلون عبارتند از ظروف استیل . ظروف آلومینیمی و ظروف مسی و ظروف گلی از جنس خاک رس .
ظروف استیل برای پخت و پز زیاد مورد استفاده قرار نمی گیرد و بیشتر بعنوان سرویس سفره غذا خوری (بشقاب ، قاشق ، چنگال ، کاسه و پارچ) استفاده دارد و ضمناً بدلیل ارزبری ورق استیل و وارداتی بودن آن مرقوم به صرفه نمی باشد .
ظروف گلی و مسی بدلیل بهداشتی نبودن و مغایرت داشتن با اصول و قوانین اداره نظارت بر مواد غذائی و بهداشتی مورد استفاده قرار نمی گیرد .
ظروف آلومینیم هم بعنوان ظروف آشپزخانه ای و هم بعنوان سرویس سفره غذا خوری مورد استفاده قرار می گیرد. اما ظروف تفلون بدلیل پوشش تفلونی آن و جلوگیری از سوختن غذا مزایا خوبی نسبت به ظروف آلومینیم و سایر کالاهای رقیب دارد .
بازاریابی طرح :
همچنان که ذکر شد ظروف تفلون یکی از وسایل مهم آشپزی بوده که مورد استفاده عموم خانواده قرار گرفته و میگیرد .
بدلیل مزایای خوب آن عملاً جانشین ظروف مسی و آلومینیومی شده و لذا از بازار مصرفی خوبی برخوردار می باشد .
کالای مذکور قبلاً جزء کالاهای وارداتی در مقیاس وسیع بوده و عملاً باعث خروج ارزاز مملکت میگردید با ایجاد این واحد تولیدی در نقاط مختلف ایران باعث صرفه جویی ارزی گردیده است .
مصرف این کالا در ارتباط مستقیم با رشد جمعیت بوده و با توجه به نرخ این میزان 9/2% و کیفیت خوب و استاندارد روز بروز تقاضا بیشتر شده و محصول از بازار خوبی برخوردار خواهد شد .
ضمناً با توجه باینکه ماده اصلی این کالا آلومینیم بوده و منبع آن داخلی می باشد میتوان با تولید خوب و با کیفیت استاندارد عملاً با کالای مشابه خارجی در بازارهای جهانی رقابت کرده و از فروش خوبی برخوردار بود .
بررسی فنی طرح :
1 ـ فرآیند تولید
فرآیند تولید از چهار سیستم خطی تشکیل شده است :
الف ـ تولید بدنه اصلی شامل برش ، پاشش و پخت تفلون ، قالبگیری ، پاشش و پخت رنگ ، آرایش ته ظرف و مونتاژ می باشد . آلومینیم در این قسمت تحت فشار و کشش (پرس هیدرولیک کششی) قرار گرفته و لای داخلی آن دارای پوشش تفلون و لایه خارجی آن رنگ کوره ای میشود .
1 ـ ب ـ تولید دسته فلزی شامل برش و قالبگیری و مونتاژ
ورق گالوانیزه تحت فشار قالب به کالای نیم ساخته تبدیل میگردد .
1 ـ ج ) ـ تولید دسته باکالیتی شامل حرارت (دستگاه قرص گرم کن ) و قالبگیری و مونتاژ
پودر باکلیت در اثر حرارت خاصیت قالبگیری را پیدا نموده و تحت فشار قالب به کالای نیم ساخته تبدیل می شود .
1 ـ د) ـ تولید درب شامل برش و قالبگیری و مونتاژ
ورق آلومینیم تحت فشار قالب تبدیل به درب میگردد .
2 ـ بررسی روشهای مختلف تولید :
برای تولید ظروف تفلون دو روش وجود دارد
ـ در این روش تولید بشرح ذیل در چهار قسمت انجام می پذیرد :
الف ـ تولید بدنه :
الف 1 ـ برش ورق آلومینیم به اندازه های مختلف توسط دستگاه گردبر
الف 2 ـ شستشو و آماده سازی گرده آلومینیم دروان اسید
الف 3 ـ پرداخت و صیقل گرده در دستگاه سندبلاست .
الف 4 ـ پاشش تفلون بهروش الکترواستاتیک در دو مرحله ابتدا پاشش اولیه و سپس پاشش نهائی )
الف 4 ـ انتقال گرده به کوره Cْ400 جهت پخت تفلون
الف 5 ـ انتقال گرده بعد از پخت به قسمت پرس برای قالبگیری توسط 3 دستگاه پرس هیدرولیک
الف 6 ـ انتقال بدنه آماده شده به قسمت پاشش رنگ کوره ای و رنگ آمیزی بیرونی بدنه توسط پیستوله اتوماتیک
الف 7 ـ انتقال کالای نیم ساخته رنگ شده به کوره ریلی Cْ200 جهت پخت رنگ
الف 8 ـ انتقال بدنه به قسمت آرایش ظرف توسط دستگاه خط اندازه دستگاه مذکور قسمت تحتانی و بیرونی ظرف را آرایش میدهد .
الف 9 ـ مونتاژ و نصب قطعات آماده باکالیتی و فلزی
ب ـ تولید دسته فلزی :
ب 1 ـ برش ورق گالوانیزه و انتقال به قسمت بعدی
ب 2 ـ ساخت دسته فلزی توسط دستگاه پرس ضربه ای
ب 3 ـ انتقال قطعات و مونتاژ آن به بدنه قابلمه و تابه
ج ـ تولید دسته بالکالیتی
ج 2 ـ انتقال پودر گرم به دستگاه پرس هیدرولیک باکالیتی برای ساخت قطعات باکالیت
ج 3 ـ انتقال به قسمت مونتاژ جهت نصب بر روی بدنه
ـ تولید درب قابلمه
د 1ـ برش اولیه ورق آلومینیم توسط دستگاه گرده بر
د 2 ـ انتقال گرده به قسمت پرس بررسی قالبگیری و ساخت درب قابلمه و تابه
د 3 ـ انتقال به قسمت مونتاژ برای نصب قطعات باکالیتی