یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

گزارش کارآمـوزی شبکه های کامپیوتری

اختصاصی از یارا فایل گزارش کارآمـوزی شبکه های کامپیوتری دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

گزارش کارآمـوزی شبکه های کامپیوتری


گزارش کارآمـوزی شبکه های کامپیوتری

 

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:79

فهرست مطالب:

  فصل اول آشنایی با محیط کار آموزی                                                                                                     
 مقدمه        8                                      معرفی مکان کار آموزی ...........................8
 برنامه های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور.....11              
آموزش توسط آموزشگاههای آزاد:           12
    چارت سازمانی:               ……..                      13
 فصل دوم  هدف از تاسیس مجموعه و معرفی محصولات و خدمات        
     مقدمه      15
معرفی خدمات:    15
  عنوان دوره های آموزشی     16
رایانه کار درجه 2     18
     رایانه کار درجه1    18
دوره های  2004 AutoCAD      19
نقشه کشی صنعتی 2004 AutoCAD                 20
-مدیریت پروژه با  2004 AutoCAD      20
CIW :    21
آشنایی با بازار کار:    21
تولید برنامه های چند رسانه ای    22
فصل سوم آشنایی با شبکه و پروتکل های شبکه                                                  .
  مقدمه  .    24
  چکیده    27
مدل های شبکه:    28
مدل شبکه نظیر به نظیر)     29
مدل شبکه مبتنی بر سرویس دهنده :    30
مدل سرویس دهنده / سرویس گیرنده :    30
اجزا ء شبکه    32
کارت شبکه    32
رسانه انتقال     32
انواع شبکه از لحاظ جغرافیایی:    33
شبکه محلی LAN= Local Area Network :    33
شبکه گسترده  WAN = Wide Area Network:    34
  ریخت شناسی شبکه  Net work Topology:    34
   توپولوژی ستاره ای Star :    34
توپولوژی حلقوی  Ring:    36
   توپولوژی اتوبوسی  BUS:    37
   توپولوژی توری  Mesh :    38
  توپولوژی درختی  Tree :    38
   توپولوژی ترکیبی " Hybrid"     39
      پروتکل های شبکه :     39
   تعریف پروتکل: :.    39
انواع ومعرفی پروتکل های شبکه    40
       پروتکل کنترل انتقال / پروتکل اترنت     40
       پروتکل سیستم ورودی وخروجی پایه شبکه     42
       پروتکل های دسترسی به محیط انتقال مشترک    43
ARP           43
RARP    44     ……………………………………………………   ICMP    ........        44                                                                   
        RADIUS  و IAS    45
  TCP  (قانون کنترل انتقال) :    51
UDP (قانون گردش داده ای کاربر) :    53
FTP           63
      SNMP     63
     پروتکل  :TelNet    64
 SMTP      64     …………………………………………………………………              HTTP    64
 NNTP    64
برنامه های کمکی TCP/IP     65
    مدل مرجع (OSI  ) :    71
        لایه فیزیکی :    72
لایه پیوند ها:    72
       لایه شبکه :    73
لایه انتقال :    73
   لایه اجلاس :    73
         لایه نمایش :    74
لایه کاربرد :    74


فصل چهارم:        نتیجه گیری و پیشنهادات         
مقدمه    76
  نتیجه گیری:      77
  پیشنهادات:    77
   منابع ........................................79

 

 

 

 فصل اول
آشنایی با محیط کار آموزی

1-1 مقدمه:
  در این فصل به بیان مختصری جهت آشنایی با محیط کار آموزی و سلسله مراتبی که در این محل از نظر کاری رعایت می شود می پردازیم .به جهت نیل به مقصود ذکر شده نیکوست ابتدا توضیحی درباره تاریخچه و چارت سازمانی این آموزشگاه داده شود .همانطور گه در چارت خواهید دید این آموزشگاه به قسمت های مدیریت ، حسابداری ، فروش ، تدریس تقسیم می گردد که در شکل صفحات بعد بطور کامل ارتباطات قسمت های مذکور نمایش داده شده است .

 معرفی مکان کار آموزی 1-2
با پیشرفت صنعت و فناوری، بهره بردن از نیروی انسانی کارآمد و کار آموخته از جمله مولفه های مهمی بود که مورد توجه و مطالعه عمیق صنعتگران و متخصصان نظام آموزشی در سراسر جهان، قرار گرفت. در گذشته مسئولیت مهارت آموزی نسل جوان بر عهده بزرگان و اصناف بود. این مسئولیت با گسترش  صنایع ماشینی و نیاز مبرم به آموزش و یا بازآموزی جویندگان کار فاقد مهارت و شاغلان بخش های تولیدی،تجاری و کشاورزی بر عهده نظام آموزش فنی و حرفه ای گذارده شد.
نقشی که آموزش های فنی و حرفه ای در تربیت نیروی انسانی ماهر مورد نیاز جوامع و در راستای تحولات سریع در صحنه علوم و فناوری به ظهور رسانید، موجب توجه بیش از پیش کشورهای جهان به موضوع آموزشهای فنی و حرفه ای شد.می توان به جرات ادعا نمود تاثیر و نقشی که آموزش فنی و حرفه ای در تولید، اشتغال زایی،بهره وری و ارزش افزوده در جهان ایفا نمود. باعث شد این آموزشها در زمانی

کوتاه، جایگاه خود را در کشور ما نمایان سازد. ایران، کشوری پهناور از نظر جغرافیایی است و تمدنی کهن از دیدگاه انسان شناسی و تاریخی دارد. حضور صنعت و تولید از دیرباز در ایران فرهنگ آموزش استاد- شاگردی را جاری و ساری ساخته بود. در حقیقت زمینه و بسترهای گرایش تخصصی و فراگیر به آموزشهای فنی و حرفه ای در ایران وجود داشت. پس از دایر شدن دارالفنون توسط امیر کبیر توجه مسئولین دولتی و کار فرمایان معطوف به جذب و به کار گماردن نیروهای متخصص در حرفه ها و مشاغل شد. پس از این رویداد بود که در سالهای دهه 40  و 50 هجری شمسی هنرستان های فنی و حرفه ای آموزش و پرورش و سالها بعد مراکز تعلیمات حرفه ای و کانون های کارآموزی و صندوق کارآموزی تاسیس شد.
روند آموزشهای فنی و حرفه ای تا پیش از انقلاب اسلامی با وجود موسسات فوق در سطح کشور، از گسترش مناسبی برخوردار بود. پس از انقلاب، ضرورت وجود دستگاهی مشخص و قانونمند که آموزشهای فنی و حرفه ای را در بخش غیر رسمی با هدف آموزش مهارتی جویندگان کار فاقد مهارت و نیز ارتقای سطح علمی و فنی شاغلان بخش های، خدمات و کشاورزی عهده دار شود، محسوس و گریز ناپذیر  بود. در راستای چنین هدفی در تاریخ 1359/4/15 با ادغام اداره کل آموزش حرفه ای و مراکز تعلیمات حرفه ای، صندوق کار آموزی و کانونهای کار آموزی، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به وجود آمد.
اکنون بیش از دو دهه از حیات این سازمان می گذرد. دو دهه ای که فراز و نشیبهای بسیاری در تاریخ انقلاب اسلامی ایران به ثبت رسیده است. لیکن با تمام این اوصاف اعداد و آمار ارائه شده حکایت از رشد صعودی آموزشهای فنی و حرفه ای چه در بخش دولتی و چه بخش خصوصی دارد و وجود 539 مرکز دولتی و بیش از 10 هزار آموزشگاه غیر دولتی تحت نظارت سازمان با تنوع 700 رشته آموزشی در راستای اهداف و ماموریتهای سازمان که همانا آموزش و توسعه منابع انسانی، تربیت نیروی کار ماهر و نیمه ماهر و ارتقاء مهارت نیروی کار شاغل می باشد. بازوان توانمندی قلمداد می گردد.
توسعه روز افزون مراکز افزون مراکز آموزشی اگرچه دسترسی را برای متقاضیان آموزش فنی و حرفه ای آسان نمود، اما احساس نگرانی از افت کیفیت را نیز پدید آورد به همین جهت است که، شعار ارتقای کیفی آموزشها و پاسخگویی به نیاز بازار اشتغال در سال 1377 به عنوان رویکرد غالب در سازمان، مطرح شد. دیدگاه فوق در بخشی از بیانات وزیر کار و اموراجتماعی به خوبی نمود یافته است :(باید آموزشهای فنی و حرفه ای کار آموز را برای حضور در عرصه کار مهیا سازد. شایسته است که ما 500 هزار نفر را در طول سال،آموزش فنی و حرفه ای بدهیم اما همین تعداد در بازار کار جذب شوند.)



-1-3 آشنایی با برنامه های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
      آموزش
    پژوهش                       
     آزمون(تعیین مهارت و صلاحیت فنی)
1-آموزش در مراکز ثابت
2- آموزش توسط واحدهای سیار
3- آموزش در پادگانها
4- آموزش در مراکز جوار کارخانجات

5- آموزش ضمن کار
6- آموزش تعلیمات سرپرستی
7- آموزش خود یاری فنی
8- آموزش توسط آموزشگاههای آزاد
9- آموزش در مرکز تربیت مربی  
سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور وابسته به وزارت کار و امور اجتماعی بر اساس ماده 51 قانون برنامه سوم متولی آموزشهای فنی و حرفه ای کوتاه مدت بوده که فعالیتهای آموزشی خود را در دو بخش دولتی و غیر دولتی سازماندهی نموده است.
این سازمان علاوه بر ستاد مرکزی دارای 29 اداره کل و مدیریت در سطح کشور و یک مرکز تربیت مربی می باشد و به منظور دستیابی به تازه های علوم و فن آوری روز و با استانداردهای  بین المللی  همواره سعی بر گسترش روابط  بین المللی از جمله سازمان بین المللی (ILO ) نموده است. در این راستا سازمان صرفنظر از تفسیر کلیت ساختار تشکیلاتی صرفاً در قسمت آموزش، فعالیتهای خود را در چارچوب محورهای ذیل مطابق با استانداردهای بین المللی انجام می دهد.
آموزش : رکن اصلی فعالیتهای سازمان، آموزش است که عملیات اجرایی آن ماموریت و هویت سازمان را شکل می دهد و در قالب دوره های 3 تا24 ماهه با: آموزش در مراکز ثابت، آموزش توسط تیمهای سیار، آموزش در پادگانها، آموزش در مراکز جوار کارخانه ،آموزش ضمن کار، آموزش تعلیمات سرپرستی ، آموزش در مرکز تربیت مربی و آموزش در آموزشگاه های آزاد نسبت به تامین و تربیت نیروی ماهر مورد نیاز بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی ، خدماتی کشور اقدام نماید.

- 1-4 آموزش توسط آموزشگاههای آزاد:
 لزوم فراگیری فن و حرفه برای کلیه اقشار کشور امکانات وسیعی را طلب می کند که توان تامین آن از مجرای دولتی مقدور نیست و لذا به استناد تبصره 111 قانون کار جمهوری اسلامی ایران به سازمان آموزش فنی و حرفه ای اختیار داده شده تا با استفاده از جلب مشارکتهای بخش خصوصی نسبت به تاسیس آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای آزاد و موسسات کار آموزی اقدام نماید. این آموزشگاهها تحت نظارت و با استانداردهای آموزشی  سازمان فعالیت می نمایند و در پایان دوره های آموزشی، کار آموزان خود را برای آزمون به سازمان معرفی می کنند تا پس از ارزیابی سطح مهارتهای آموخته شده در صورت توفیق در آزمون از امتیاز گواهینامه مهارت برخوردار شوند.

-1-5 آموزشگاه کامپیوتر پیشرو رایانه :
آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای پیشرو رایانه در راستای تحقق اهداف فوق در سال1380 تحت نظر سازمان آموزش فنی و حرفه ای و وابسته به سازمان کار و امور اجتماعی در واحدهای خواهران و برادران تاسیس شد. در این آموزشگاه تجهیزات مورد نیاز جهت آموزش کلیه دوره ها ،تجهیزاتی از قبیل کامپیوتر،چاپگر،سخت افزار مورد نیاز ،اسکنر و... موجود می باشد.در ضمن مربیانی که می خواهند در آموزشگاه تدریس نمایند باید در آزمون های تعیین صلاحیت سازمان فنی و حرفه ای شرکت نمایند تا به آنها اجازه تدریس داده شود.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.