فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:42
فهرست مطالب:
فصل اول
طرح تحقیق
فصل دوم
سابقه تحقیق
فصل سوم
روش تحقیق
فصل چهارم
نتایج و پیشنهادات
منابع و مآخذ:
فصل اول
طرح تحقیق
1- موضوع تحقیق:
بررسی عملکرد اداره تعاون شهرستان میاندوآب
2- سابقه تحقیق:
1- سلیمی، محمد ((اداره تعاون شهرستان میاندوآب)) مدیریت کار عملی در سازمانها، میاندوآب، 1386 این پژوهش در رابطه با بررسی عملکرد اداره تعاون شهرستان میاندوآب به نتایج زیر دست یافته است:
1- تصمیم گیری وظیفه مدیر و اجرای تصمیم وظیفه معاون مدیر است.
2- حسابداری در مدیریت سازمان جزء تشکیلات ستادی است.
3- ارتباط با ارباب رجوع در سازمان تعاون میاندوآب از طریق پرسشنامه طرح تکریم ارباب رجوع حفظ می شود.
4- رعایت مقررات عمومی در هر سازمانی بوسیله سازمان نیاز به فرهنگ و شناخت توسط افراد دارد.
2- احمدی، علی. ((فصلنامه مدیریت))، تهران، 1380. این پژوهش در مورد عملکرد اداره تعاون به نتایج زیر دست یافته است که به شرح زیر می باشد.
حضور گسترده سازمان ها در صحنه های گوناگون زندگی اجتماعی و نقش مدیر در عملکرد سازمانها بدان حد گسترش نیافته است که علم مدیریت را در ردیف مهمترین و پیچیده ترین رشته های علوم انسانی محسوب کرده اند و قرن بیستم را عصر مدیریت و دنیای امروز را دنیای مدیران آگاه نامیده اند. برای رسیدن به موفقیت در تعاونی روشهای مختلفی وجود دارد. بر اساس تحقیقات علمی انجام شده چند توصیه کلیدی برای موفقیت در تشکیل و اداره تعاونی را می توان به شرح زیر اعلام نمود. این توصیه ها می توانند سرمشق ایده های اساسی برای امور تعاونی باشند که عبارتند از:
1- از اوضاع و احوال موجود شروع کنید (منطقه ای، محلی یا ملی)
2- اعضاء را در کارهایی که متضمن مصالح و فواید مشترک است ترغیب کنید.
3- هدف شما احتیاجات و علایق اعضاء باشد.
4- پیشرفت در برنامه ها باید با صبر و حوصله انجام پذیرد.
5- روشهای دموکراتی را بکار بندید.
6- برنامه ها را انعطاف پذیر نگاهدارید.
7- بر اساس درک و فهم اعضاء امور شرکت را اجرا نمائید.
8- از مدیران محلی استفاده کنید.
9- از ادارات و موسسات موجود استفاده نمایید.
10- از متخصصین کار آموخته استفاده نمائید.
11- با کلیه اعضاء کار کنید.
12- برنامه ها را با وسعت احتیاجات اعضاء هماهنگ سازید.
13- پیشرفت کار را دایماً ارزیابی کنید.
14- با همه طبقات اعضاء کار کنید.
15- کارتان را با سیاست های دولت هماهنگ کنید.
16- از تجارب و فعالیتهای هر یک از اعضا استفاده کنید.
3- بیان هدف کلی
بررسی عملکرد اداره تعاون شهرستان میاندوآب
4- اهداف جزئی
1- آشنایی با مهارتهای مدیریت
2- آشنایی با تشکیلات و چارت سازمانی و اداره تعاون میاندوآب
3- شناخت مقررات عمومی در اداره تعاون میاندوآب
4- آشنایی با فضای فیزیکی اداره تعاون و استفاده بهینه از آن
5- بیان متدلوژی (روش تحقیق) :
روش تحقیق انتخابی برای این تحقیق روش کتابخانه ای است
6- ابزار جمع آوری اطلاعات:
ابزار جمع آوری اطلاعات به صورت فیش برداری، فیش مآخذ و فیش محتوایی می باشد.
7- بیان اهمیت تحقیق:
آشنا ساختن مدیران با وظایف و عملکرد مدیریت اداره تعاون و همچنین آشنا شدن دانشجو محقق با وظایف مدیران سازمان تعاونی می باشد.
8- بیان محدودیتهای تحقیق:
1- نبود کافی برای آشنایی بیشتر با وظایف و عملکرد مدیر و ارائه درست تحقیق
2- عدم همکاری مدیر در ارائه اطلاعات مربوط به عملکرد خود در نحوه مدیریت خویش
9- تعریف مفاهیم و واژه ها:
1- اداره تعاون: سازمانی است مرکب از اشخاص که به طور داوطلبانه و برای وصول به هدف یا اهداف مشترک دور هم جمع شده و یک سازمان اقتصادی تشکیل می دهند.
((اداره تعاون سازمانی است آزاد که اعضای آن بطور یکسان، همه با هم کوشش می کنند، هم فکری می کنند، تا نیاز مشترک خود را مرتفع سازند)). (ملکی، ابراهیم زاده، 1381)
2- شهرستان میاندوآب:
میاندوآب از زمانهای ایران باستان تا سده های اخیر یعنی قرن شانزدهم میلادی ((میان دو رود)) نامیده می شود. و قدیمی ترین نامی که به سرزمین میان دو رود داده اند ایزیورتو می باشد که همین شهر ایزیورتو پایتخت اوراکی فرمانروای ماننا بوده، به طوری که در کتیبه های آشوری منعکس شده است. شهر میاندوآب در جلگه ای مسطح و در میان دو رودخانه واقع گردیده که در سالهای اخیر به واسطه گسترش شهر، رودخانه زرینه رود یا جغاتو از وسط آن از شرق به غرب جریان دارد و دو پل بزرگ (پل قدیم و پل جدید) روی آن ساخته شده است که دو قسمت شرقی و غربی شهر را به هم مرتبط می سازد. رودخانه سیمینه رود یا ((تاتائو)) در منتهی الیه سمت غربی از کنار ساختمان پلیس راه با آخرین ساختمانهای شهر 500 متر فاصله دارد، در بستر پهن از شرق به غرب به سوی دریاچه ارومیه سرازیر است. میاندوآب یکی از شهرستانهای استان آذربایجان غربی می باشد که در جنوب شرقی دریاچه ارومیه واقع شده است. شهرستان میاندوآب در محل تقاطع استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و استان کردستان قرار گرفته است. شهر میاندوآب در چهار راهی واقع شده است که به وسیله جاده های آسفالت به شهرهای تبریز، ارومیه، سنندج، تکاب، شاهین دژ و باختران اتصال دارد. شهرستان میاندوآب، از سه بخش مرکزی، مرحمت آباد و باروق با 11 دهستان و تعداد 194 روستا تشکیل یافته است. نزدیک ترین نقطه شهری به میاندوآب، مرکز بخش لیلان واقع در شمال شرقی شهر میاندوآب می باشد. بعد از آن، شهرستان ملکان در 20 کیلومتری شمال غرب می باشد. شهر مهاباد در سمت جنوب غربی با میاندوآب 45 کیلومتری فاصله دارد. بوکان در 60 کیلومتری سمت جنوب و شاهین دژ در 60 کیلومتری شرق میاندوآب قرار گرفته اند.
مرکز استان یعنی ارومیه 135 کیلومتری و تبریز 185 کیلومتر با میاندوآب فاصله دارند. شهرستان میاندوآب ، یکی از کانونهای مهم کشاورزی در سطح استان آذربایجان غربی می باشد. قابلیت های طبیعی در زمینه آب و خاک و آبهای سطحی و زیر زمینی و منابع خاک حاصل از رسوبات رودها بستر و زمینه های مناسبی برای استقرار و توسعه این بخش فراهم ساخته است.