یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود مقاله شیرین سازی گاز طبیعی با استفاده از فرایند غشا

اختصاصی از یارا فایل دانلود مقاله شیرین سازی گاز طبیعی با استفاده از فرایند غشا دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود مقاله شیرین سازی گاز طبیعی با استفاده از فرایند غشا


دانلود مقاله شیرین سازی گاز طبیعی با استفاده از فرایند غشا

 

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:27

فهرست مطالب:

چکیده:
1-    استفاده از غشاء توخالی پلی-پروپیلن:
2-     استفاده از غشاء الکترو شیمیایی:
3-     استفاده از فیلتر کربن بیولوژیکی:
آشنایی با گاز طبیعی
  مشخصات گاز طبیعی :
واحدهای تقطیر :
شرح فرایند شیرین سازی و کنترل نقطه شبنم گاز ترش مزدوران:
.     گاز شیرین: (SWEET GAS)
گاز طبیعی فشرده :( COMPRESSED NATURAL GAS)
مایعات گاز طبیعی :(NATURAL GAS LIQUIDS)
شیرین سازی گاز ترش:
آلکانول آمین ها

 

 

چکیده:
وجود گاز   در بسیاری از جریان¬ها و فرایندها، خصوصا در جریان گازهای طبیعی، نامطلوب می¬باشد بنابراین حذف این گاز یکی از مسائل مهم در سیستم¬ها می¬باشد. یکی از تکنیک¬های پرکاربرد در این زمینه استفاده از غشاء می¬باشد که ما دراینجا به بررسی سه روش جداسازی غشایی در سه سیستم متفاوت، پرداختیم. غشاء‌های جاذب فیبر توخالی HF ، برای حذف   و با بازده بیش از 90% عمل می¬کنند و از نظر اقتصادی می توان این سیستم غشایی را برای حذف مواد نامطلوب، با بیوفیلترهای مسطح و تعیین آن در شدت جریان¬های بالای گاز استفاده کرد. با استفاده از غشاء الکتروشیمیایی بازده متوسط حذف   بالاتر از 90% در هر مقدار ورودی خواهد بود و بازده‌های جریان نزدیک 100% در غلظتهای زیاد جریان ورودی خواهد بود.  غشاهای نگهدارنده عالی الکترودهای نیکل با تخلخل زیاد به ما این اجازه را می‌دهند  را درغلظتهای پایین حذف ‌کنیم، بدین صورت که ولتاژهای سلول در دانسیته‌های پایین جریان مورد نیاز در این مقدار کم H2s کمتر از 0.25v می‌باشد. بیوفیلتر میتواند هم برای غلظت¬های پایین و هم بالای گاز   مورد استفاده قرار گیرد و بازده این سیستم¬ها حدود 98% می¬باشد و بطور متوسط دوره فعالیت آن 170 روز خواهد بود.
بیشتر بوی نامطلوب پساب‌ها از تجزیه بی‌هوازی فاضلابها صورت می‌گیرد که این بوی نامطلوب غالباً از فاضلاب‌های صنعتی (حلالها، ترکیبات آلی فرار) یا فاضلاب‌های گوگردی می‌باشد.
ترکیبات زیادی در پساب‌های کارخانه‌جات مشاهده می‌شوند که شامل ترکیبات نیتروژن - سولفور، اسیدهای آلی، آلدهیدها و کتونها می باشد و از همه مهمتر   (سولفید هیدروژن) که به وفور دیده می‌شود و منشأ اصلی آن در پسابهای کارخانجات و شهرماست.
سولفید هیدروژن به دو صورت تشکیل می گردد یکی با استفاده از احیا سولفیت ودیگری دی ‌سولفوراسیون ترکیبات آلی محتوی سولفورمی باشد. واحدهای در تماس گاز و مایع در حذف گازهای نامطبوع و جذب آنها کاربرد خواهند داشت و این روشها در سیستم‌های متداول توسط برجهای پرشده ،پاششی  و برجهای بیولوژیکی  , انجام می‌شود. این چنین سیستم‌ها برای فراهم کردن سطحی که امکان انتخاب ماده گذرنده را داشته باشد از سیستمهای Packing ویا به صورت سیستم‌های پاششی استفاده خواهند کرد. یک روش دیگر که امروزه از آن استفاده می¬شود غشاء است. سیستم غشایی شامل آماده سازی یک سطح تماسی ثابت برای جذب تنظیم شدت جریان‌ها و کاهش عنلیات (زمانی) و هزینه تمام شده برای این کارمی باشد. معایب اصلی استفاده از غشاء علاوه بر اینکه مقاومت در برابر انتقال جرم را افزایش می‌دهد می‌تواند اثرات زیانباری بر روی سرعت کلی انتقال جرم داشته باشد. مزایا و معایب استفاده از غشاء بطور مختصر در جدول (1) مورد بحث و بررسی قرار  گرفته که با توجه به مزایای آن می¬توان از معایب آن چشمپوشی کرد.
همچنین بازده بالا برای حذف   در این سیستم‌ها توسط عملکرد فاکتورهای از قبیل خالی کردن، کف کردن و طغیان کردن محدوده می‌شود یا به عبارتی کنترل می‌شود.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.