فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:17
فهرست مطالب:
عنوان
چکیده
تقدیر و تشکر
فهرست مطالب
توصیف وصعیت موجود و تشخیص مسئله
گردآوری اطلاعات شواهد (1)
مرحله 3 – تجزیه و تحلیل اطلاعات
مرحله 4 – انتخاب راه حلهای موقتی
گوشه گیری، کم رویی، انزواطلبی چیست؟
مرحله ششم: شواهد 2
مرحله هفتم: ارزشیابی و تعیین اعتبار
انواع ارزشیابی
مرحله هشتم: تجدید نظر و تصمیم نهایی
فهرست منابع
چکیده مطالب
از آنجا که تربیت بدنی بخشی از تعلیم و تربیت و وسیله سالم سازی انسانها و در نهایت جامعه تعریف شده است. فرهنگ حاکم و ارزشهای معمول جامعه ایجاب می نماید که این رشته و تمامی زیر مجموعه های آن نیز منشعب از معیارهای جامعه باشد. اهمیت ساعات ورزشی کمتر از ساعات دیگر نمی باشد. پس اگر دانش آموزی در این ساعات فعالیتی از خود نشان ندهد و حالت انزوا به خود بگیرد وظیفه یک معلم این است که دانش آموزان منزوی را با استفاده از راهکارهای مناسب به فعالیت واداشته و این حالت را از بین ببرد به طوری که دانش آموز بین همبازیها و همکلاسهای خود مقبولیت داشته باشد.
در این مورد از نظریات همکاران و مسئولین استفاده شد و نتیجه مطلوبی بدست آمد و نتیجه این بود که دانش آموز منزوی تمایل خوبی به بازی با سایرین از خود نشان می داد و زنگ ورزشی به ساعت فعالیت تبدیل شده بود.
مرحله اول: توصیف وضعیت موجود و تشخیص مسئله
اینجانب شبنم جودی دارای مدرک کارشناسی در رشته آموزشی ابتدایی حدود 8 سال سابقه خدمت در آموزش و پرورش دارم. مدت 6 سال در مناطق محروم روستایی شهرستانهای بوکان و میاندوآب به طور تمام وقت در کلاسهای چند پایه تدریس کردم. مدت 2 سال است در پایه چهارم یکی از روستاهای شهرستان میاندوآب که دارای 5 باب کلاسی به ترتیب اول تا پنجم می باشد تدریس می کنم. کلاسی دارای 18 نفر دانش آموز دختر است که حدود 1 – 11 سال سن دارند.
مسئله ای که در حال حاضر ذهن مرا به خود مشغول کرد این است که در ساعات ورزشی بعضی از دانش آموزانم در کارهای گروهی مشارکتی و حالت انزوا به خود می گیرند بنابراین می خواهم بدانم که چرا بعضی از دانش آموزان با سایرین هم بازی نمی شوند و من چگونه می توانم دانش آموزان را به فعالیت وا دارم.