یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تحقیق تلفیق MCDM و تکنیک های پوششی در یک مدل به منظور محل استقرار تسهیلات : تحقیق موردی (case study)

اختصاصی از یارا فایل تحقیق تلفیق MCDM و تکنیک های پوششی در یک مدل به منظور محل استقرار تسهیلات : تحقیق موردی (case study) دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

تحقیق تلفیق MCDM و تکنیک های پوششی در یک مدل به منظور محل استقرار تسهیلات : تحقیق موردی (case study)


تحقیق تلفیق MCDM و تکنیک های پوششی در یک مدل به منظور محل استقرار تسهیلات : تحقیق موردی (case study)

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:32

فهرست مطالب:

چکیده:
پیشگفتار
2-داده ها
3-1. MADM
30201 فرمولهای متناقض
30203 راه حل کارآمد
30203 راه حل برتر:
3020301، روش ضابطه کلی
3020302 روش کاربردی چند منظوره:
2.3.4- هوشمندی تحلیلها
401 مسافت دقیق
402 نقشه‌ها
403 عملکرد چند منظوره
404
ارزیابی فرمولها :
405 مزیتها
406 تحقق مسائل
407 وظایف آینده
نتیجه گیری

 

 

چکیده:
     در این تحقیق ، به بررسی موقعیت مکانی چند تیم به عنوان مراکز توزیع در سیستم لجستیک واقعی ارتش خواهیم پرداخت. دو هدف مورد نظر است : دریافتن حداقل تعداد مراکز و قراردادن آنها در بهترین مکان ممکن هدف نخست بر حداقل هزینه نخست بر حداقل هزینه لازم به جای گیری تسهیلات دلالت دارد و هدف دوم به بیان کیفیت مکانی مراکز توزیع می پردازد. این امر با مطالعه ارزش هر مکان با استفاده از مدل های تصمیم گیری چند معیاره (مدل های multi attribute decision making) با در نظر گرفتن جایگزین های مناسب، معیار های مربوطه و درجه اهیمت شان بر طبق نقطه نظر تصمیم‌گیران (DM) مشخص می شود. سپس ، بر طبق ارزش ها  و حداقل تعداد مراکز توزیع پشتیبانی شود. مکانهای مناسب استقرار مراکز توزیع با استفاده از تکنیک های تصمیم گیری چند هدفه (تکینکهای mutli objctive decision making) تعیین می شود. در مرحله نهایی ، ما از یک سری مدلهای تکنیکی بهره گرفته ایم که با آن هر مرکز پشتیبانی شده تنها به یک مرکز توزیع مستقر شده اختصاص داده می شود.
پیشگفتار
     این تحقیق طی یک موردی واقعی به بررسی پشتیبانی در سیستم لجستیک ارتش خواهد پرداخت. ما نخست ، خلاصه ای از عملکرد این سیستم و به دنبال آن حوزه قراردادی آن را ارائه داده ایم.
زنجیره ملزومات ما متشکل از سه گروه تسهیلات زیر است:
1840
▪اوریجین ها (مبداها)
▪ مراکز پشتیبانی
▪ مراکز پشتیبانی شده
این تسهیلات در نمودار 1- به تصویر کشیده شده است. پیکانها جهت جریان اقلام را نشان می دهد. اکنون به بیان شرح مختصری از تسهیلات می پردازیم.
1-1-    مبدا (منابع تامین مواد و کالاهای مورد نیاز)
     تسهیلاتی که از آنان به نام اورجین یاد می شود، از نظر فیزیکی بی عیب و نقص هستند و محل آنها شناخته شده است. اوریجین ها شامل بنادر،فرودگاهها ، کارخانجات است. کالاهای خارجی از طریق بنادر و فرودگاه وارد می شوند و دیگر کالاها (کالاها تولیدی درون کشور) با کشتی از کاخانجات سازنده منتقل می شوند. این کارخانجات را می توان به دو صنف زیر تقسیم کرد:    
▪ شرکت های متعلق به وزارت دفاع
▪ کارخانجات مستقل (مستقل از وزات دفاع)
     زمانیکه سازنده های هردوگروه بتواند نیازها را تامین کنند ما چنین فرض می کنیم که هر دو از درجه اولویت برابری برخوردارند و اوریجین انتخابی ، آنی است که بتواند بهترین کمک رسانی را در دستیابی به اهداف لجستیک ارائه دهد. بدین ترتیب اوریجین های مختلف می توانند رقیب هایی برای یکدیگر باشند.
1-2مراکز پشتیبانی (انبارها، مراکز تعمیر و ترمینالهایی که عمل دریافت ، انبار و حمل تمام کالاها و موارد استعلامی را به مراکز پشتیبانی شده انجام می دهند).
     تعداد مشخص و ثابتی ازمراکز پشتیبانی و محل های احتمالی وجود دارد ،اما در حال حاضر تعداد و مکان آنها شناخته شده نیست و قرار است اینجا معین شوند. این مراکز اقلام استعلامی را از اوریجین ها دریافت می کنند و به مراکز پشتیبانی شده انتقال می دهند. بنابراین از آنهای می توان به عنوان انبارهای مرکزی (cw) نام برد. هیچ محدودیتی در رابطه میان اوریجین ها واین مراکز وجود ندارد، بدین معنی که نیازهای هر مرکز پشتیبانی می تواند از طریق هر اورجینی تامین گردد.
     مرکزلجستیک یک سازمان نظامی واحد تدارکات آن سازمان است و نقش مهمی در تهیه کالاها، مواد و تجهیزات مورد نیاز و حفظ آنها در وضعیت آماده به منظور کاربری ایفا می کند. مرکز لجستیک سیستمی بسیار در دستیابی به اهداف ، انجام عملیات و افزایش کارآمدی و کفایت هر سازمان نظامی است. و مانند هر سیستم کاربردی دیگر در انتخاب بهترین استراتژیها و اهداف سازمانی به سازمان یاری می رساند.
     سیستم مرکز لجستیک از تعدادی سیستم فرعی از قبیل، انبارها، سیستم های کنترل اموال ، بازیافت، توزیع ، تهیه ، ارزیابی، استانداردسازی، حمل نقل، تعمیر و حفاظت تشکیل شده است. در این مورد ، مراکز پشتیبانی از سه گروه انبارها ، مراکز تعمیرات و ترمینالها تشکیل شده است.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.