این فایل یک نمونه پروپوزال آماده و تکمیل شده در رشته اقتصاد می باشد که طبق اصول و استانداردهای پروپوزال نویسی نگارش شده است.
در زیر به بخش های از این پروپوزال اشاره شده است :
عنوان پایان نامه
جدول اطلاعات مربوط به اساتید مشاور
اطلاعات مربوط به پایان نامه
تعریف مساله
بیان مساله
اهداف تحقیق
سوال های اصلی تحقیق
پیشینه تحقیق
ضروت انجام تحقیق
فرضیه های تحقیق
روش انجام تحقیق
منابع تحقیق
و ...
در زیر به بخشی از این فایل اشاره شده است :
ضرورت انجام تحقیق
کشورهای عضو OECD با سه مولفه تحت تاثیر بحران اقتصادی جهانی قرار گرفتند: کاهش قیمت نفت برای صادرکنندگان و واردکنندگان آن سازمان، کاهش تقاضای جهانی در تجارت کالاها و خدمات، گردشگری و مبادلات ارزی و مالی و محدودیت اعتبارات بین المللی که کاهش تمایل یا ریسکپذیری سرمایهگذاران را به همراه داشته و این خود موجب کاهش جریان ورودی سرمایه، کاهش ارزش داراییها و کاهش سرمایهگذاریها شده است و با توجه به اینکه بحران اخیر از آمریکا آغاز شد، شرکای تجاری آمریکا بیشترین آسیب را از این بحران می بینند. در مجموع اغلب کشورهای در حال توسعه(G15) بواسطه ارتباط اندک با بازارهای مالی بین المللی آسیب کمتری در بخش مالی دیده اند ولی در بخش واقعی اقتصاد از طریق کاهش حجم مبادلات تجاری ،کاهش قیمت کالاهای صادراتی، کاهش ورود سرمایهگذاری مستقیم خارجی و کاهش درآمد ناشی از نیروی کار خود در سایر کشورها تاثیر پذیرفتهاند. در این میان اقتصاد ایران به دلیل عدم ادغام در بازارهای مالی جهان، از بحران مالی تأثیر پذیری چندانی نداشته است، اما با توجه به حجم تجارت خارجی از مجرای صادرات نفت و محصولات غیرنفتی و همچنین واردات، از این بحران تأثیر پذیرفته است. لیکن در مجموع رشد اقتصادی مثبت و بهبود تـــراز صادرات غیـــر نفتی با واردات را تجربه کرد. بنابراین از یک سو گروه 15 به عنوان محملی برای توسعه همکاریهای اقتصادی میان کشورهای درحال توسعه و سپس به عنوان جایگاهی برای پیگیری اهدافی نظیر ایجاد فضای مناسب جهت گفتوگوی سیاسی و همکاریهای اقتصادی بین کشورهای درحال توسعه و پیشبرد مسائل توسعه جهانی و از سوی دیگر به عنوان هماهنگکننده روابط شمال - جنوب و نهایتا نیز به عنوان تشکلی قدرتمند برای هماهنگی و تنظیم سیاستها و برنامههای کشورهای درحال توسعه میتواند پرچمدار پیشبرد مسائل توسعهای در سطح جهانی باشد. از سوی دیگر جمهوری اسلامی ایران با داشتن جایگاهی استراتژیک در خاورمیانه و عضویت در جنبش عدم تعهد و ترتیبات منطقهای و چندجانبه نظیر D8 ، اکو، اتحادیه همکاریهای منطقهای کشورهای حاشیه اقیانوس هند و نیز همجواری با آسیای مرکزی و قفقاز میتواند در کنار سایر اعضای گروه 15 نقشی اساسی در راستای تحقق اهداف مورد نظر گروه ایفا نماید.
با توجه به اهمیتی که مباحث همگرایی در متون اقتصاد بینالملل از یک طرف و فعالیت اقتصادی و تجاری کشورها از طرف دیگر دارد و هچنین با تأثیری که بحران اقتصادی اخیر بر روابط تجاری کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته داشته است، بررسی وجود همگرایی بیشتر یا کمتر بین کشورهای فوق میتواند به وضوح این تأثیر را نشان دهد.
این پروپوزال کاملا استاندارد است و با فرمت (word) قابل ویرایش به شما ارائه میشود.
- مناسب جهت ارائه برای درس روش تحقیق
- مناسب برای دانشجویانی که میخواهند با نگارش استاندارد پروپوزال نویسی آشنا شوند.
( اگر بیش از یک پروپوزال نیاز دارید برای مشاهده لیست پروپوزال ها اینجا کلیک کنید)
فرمت فایل : word
تعداد صفحات : 16