چکیده :
اولین اقدام انجام گرفته روی آب بعد ار استخراج،ضد عفونی کردن آن است. منبع آب کارخانه آب چاهی است به عمق بیش از 150 متر و قدمت 50 ساله که روی این آب عملیات تصفیه انجام گرفته و درنهایت آب مورد استفاده برای تمام مصارف از آن تامین می گردد.آب استخراج شده در یک آب انبار ذخیره می شود که یک پیش مخزن است و ابعاد آن4×6×6 است و با دبی ثابت 35m2/h مصرف می شود.مخزن از طریق یک لوله به یک کلریناتور متصل است. کلر مورد نیاز رادریک مخزن ساخته وبا میکسر مخلوط کرده و به آب می رسانند. کلر به صورت ضربانی به آب مخزن تزریق می شود. بعد از این بخش دو مسیر برای تصفیه آب وجود دارد:1)صنعتی 2) آب آشامیدنی:برای مصرف خط تولید و آشامیدن و … استفاده می شود و 2 مسیر برای تصفیه آن وجود دارد:1)تصفیه شیمیایی که در این کارخانه دیگر از این بخش استفاده نمیشود.2)reverse osmosis آب پس از کلرزنی در مخزنی واقع در بخش بیرونی سالن تصفیه آب به ظرفیت 40000ذخیره می شود واز این مخزن توسط پمپهایی به تصفیه آب می رود.در کنار این مخزن،مخزن دیگری به ظرفیت60000 لیتر قرار گرفته که آب آشامیدنی در آن ذخیره می شود.برای فرستادن آب از این مخزن به خط تولید به عنوان آب مصرفی نوشابه،از پمپ های استیل استفاده می شود.درحالی که برای استفاده هایی غیر از آشامیدن از پمپ های چدنی استفاده می کنیم.
فهرست :
تصفیه آب
تصفیه توسط اسمز معکوس
عصاره خانه
فرمولاسیون ساخت عصاره های کارخانه های زمزم
تهیه و تولید گاز (CO2)
خطوط بطر ساز
فرایند تولید نوشابه PET
خط تولید شیشه برگشتی
آزمایشگاه کنترل کیفی
ساختن نوشابه از عصاره مورد نظر
کنترل بطری های پر شده
گزارش روزانه
تهیه مواد اولیه
فروش ونحوه توزیع کالا
سیستم نگهداری و تعمیرات
نوع فایل : Word
تعداد صفحات : 20 صفحه