یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

کارورزی آموزش فوتبال

اختصاصی از یارا فایل کارورزی آموزش فوتبال دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

کارورزی آموزش فوتبال


کارورزی آموزش فوتبال

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:47

فهرست مطالب:

مقدمه    2
تاریخچه    3
هدف کلی:    5
معرفی رشته    7
فوتبال چیست؟    7
وسایل و تجهیزات و امکانات    8
زمان تعداد جلسات :    8
مشخصات محل کارورزی:    9
گزارش کار با توجه به حیطه های روانی – حرکتی- حیطه شناختی – حیطه عاطفی:    11
جلسه ی: اول    12
موضوع درس: جلسه آشنایی با مربی و کلاس    12
جلسه ی : دوم    14
موضوع درس: آشنایی با توپ و زمین و انجام چند حرکت ساده    14
جلسه ی : سوم    16
موضوع درس:  حرکت کردن با توپ    16
جلسه ی : چهارم    18
موضوع درس: تکنیک پاس ساده و آشنایی با انواع پاس در فوتبال    18
جلسه ی : پنجم    20
موضوع درس: آموزش پاس (روی پا ، پشت پا)    20
جلسه ی : ششم    22
موضوع درس: آموزش شوت بغل پای ساده    22
جلسه ی : هفتم    24
موضوع درس: شوت با روی پا    24
جلسه ی : هشتم    26
موضوع درس: برگزاری مسابقه و مرور درس جلسات قبل    26
جلسه ی : نهم    28
موضوع درس: ضربه سر کنترلی (ایستاده )    28
جلسه ی : دهم    30
موضوع درس: ضربه سر جهت دار    30
جلسه ی : یازدهم    32
موضوع درس: آموزش روپایی    32
جلسه ی : دوازدهم    34
موضوع درس: کنترل سینه و ران    34
جلسه ی : سیزدهم    36
موضوع درس: دریبل زدن ساده    36
جلسه ی : چهاردهم    38
موضوع درس: آموزش پنالتی    38
جلسه ی : پانزدهم    40
موضوع درس: آموزش قوانین و مقررات بازی    40
جلسه ی : شانزدهم    42
موضوع درس: برگزاری مسابقه قانونی و تعیین تیم برنده    42
خلاصه کار آموزی:    45
نتیجه گیری :    46

 

 

فصل اول
 
مقدمه
بازی فوتبال در دنیای امروز مردمی ترین بازی است بر روی هر قطعه زمین صاف کودکان ، نوجوانان جوانان و حتی بزرگ سالان با شادی وصف ناپذیر به دنبال توپ می دوند در پارکها ، باشگاهها، مدارس و شهر ها و روستاهای مختلف کشور ها برای تفریح و تفنن و آموزش فوتبال بازی می کنند. تبع آدمی با فوتبال بیش از سایر ورزش ها سازگار است. از ویژگیهای بازی های فوتبال یکی آن است که زمین بزرگتر از اغلب ورزش های دیگر دارد تعداد بازیکنان آن نیز نسبت به ورزش های رایج مثل والیبال، بسکتبال و هندبال بیشتر است صحنه های فوتبال دائما در حال تغییر است و هر لحظه با لحظه های قبل و بعد آن تفاوت دارد پیش بینی حرکات موفقیت و یا شکست تیم ها بسیار دشوار است همین امر دائما احساس بیم و امید انتظار و اشتیاق تماشاچیان را بر می انگیزد همچنین در این بازی توپ برای مدت بیشتری در بازی است و ظرافت حرکات و مهارتها با توپ و بدون توپ دقت و ارسال پاسهای کوتاه و بلند قدرت ضربه زنی به توپ شیرین کاری و ریزه کاری های انفرادی و گروهی و در یک جمله وجود هنرنمایی ها و خلاقیت ها در بازی فوتبال سبب گردیده که بازیکنان و تماشاچیان با هیجان بیش از اندازه ای این بازی را دنبال نمایند.
از آنجا که بازی فوتبال با خلاقیت های فردی و گروهی سروکار دارد آن را هنر می دانند و با توجه به این که از علوم مختلف در ارائه ی بازی بهتر استفاده می شود. آن را اصطلاحا علم می نامند اگر چه دقت علوم را ندارد و عامل بخت و اقبال در سرنوشت و نتیجه ی بازی نیز موثر است.
 
تاریخچه
بازی فوتبال ، امروز قدمتی بیش از دو هزار سال دارد. چین، مصر، یونان و روم باستان را زادگاه فوتبال می دانند. در کتابهای چینی آمده است که در سالهای قبل از میلاد مسیح، هوانگ تین، امپراتور بزرگ چین مبتکر بازی فوتبال بوده است. وی تو-سو-چو (یعنی با پازدن به توپ)  را ابداع کرد تا سربازانش با هم مبارزه کنند و به رقابت بپردازند. پس از چندی این بازی به میان مردم راه یافت. توپی که در این بازی مورد استفاده قرار می گرفت هشت تکه و از جنس چرم بود. این چرم را به هم می دوختند و درون آن را از پَر ، پشم یا پنبه پر می کردند. بازی تی-سو-چو در ابتدا قانونی نداشت. اصل و مبنای بازی هل دادن طرف مقابل و هدف آن بردن توپ به سمت جلو بود.
در اواخر قرن ششم میلادی بازی تی-سو-چو ، از چین به ژاپن برده شد و با شکل و مقدرات جدیدی رواج یافت. ژاپنیها فوتبال خود را «کوماری» نامیدند و به آن رنگ مذهبی و عبادی دادند. بر خلاف تی-سو-چو، کوماری یک بازی بدون خشونت و برخورد و آرام بود. اگر بازیکنی کوچکترین حرکت خشنی از خود نشان می داد و یا به بازیکن دیگر تنه می زد فورا حکم اخراج او صادر می شد و چنانچه حریف مقابل او را می بخشید، بازیکن اخراج نمی شد و در بازی باقی می ماند.
قبل از شروع بازی کوماری، کاهن بزرگ توپ را به دست می گرفت و دعاهای مخصوص برآن می خواند. آنگاه توپ به زیر پا بازیکنان انداخته می شد و بازی بدون وقفه ادامه می یافت. بازی کوماری در نیمه ، قرن دهم میلادی در سراسر ژاپن رونق بسیار داشت.
فوتبال در یونان باستان به نام «اسفر و ناشیا» نامیده می شد و افلاطون آن را سودمند ترین تمرین نظامی می دانست. رومیها نوعی بازی به نام «هارپاستوم» به معنی «من می گیرم» را رواج دادند که بسیار خشن و هیجان انگیز بود. در سال 43 میلادی زمانی که «کلادیوس اول» امپراتور روم، انگلستان را فتح کرد، سربازان رومی بازی «هارپاستوم» را در آن کشور رواج دادند و به این ترتیب بازی با توپ را بین جوانان انگلستان جای خود را باز کرد و چنان گسترش یافت که انگلستان را به مهد فوتبال جهان تبدیل کرد. در بازی هارپاستوم از توپ پر از هوا به جای پشم و پر استفاده می شد.
در اسپارت، نوعی بازی فوتبال متداول گشت که مقررات بسیار خشن در آن حکم فرما بود. مثلا اگر بازیکنی خطا می کرد او را در انظار عمومی صد ضربه شلاق می زدند.

 
هدف کلی:
هدفم از آموزش فوتبال ایجاد انگیزه و اشتیاق بیشتر در افرادی که علاقهمند به فراگیری این رشته هستند و همچنین اطلاع رسانی به افرادی که به غلط تصور می کنند فوتبال ورزش خشن و مردانه ای است و در سطح کشور ما بانوان توانایی انجام این مهارت را ندارند و همچنین کسب تجربه و قرار گرفتن در محیط کار و آموزش تکنیکهای پایه و تاکتیکهای تیمی و چگونگی اجرای آنها و استفاده از آنها در شرایط بازی.

 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.