فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات42
فهرست مطالب
1- تاریخچه ...............................
2- خط تولید ..................................
3- سیلوی آرد ...........................
4- آسیا کردن ضایعات ..........................
5- شکر .......................................
6- روغن ..................................
7- بیسکویت ..................................
8- سالن خمیرزنی .............................
9- انواع خمیرها و سیستمها ..................
10- بستهبندی بیسکویتت ..........................
11- ویژگی بیسکویت ...............................
12- نان سوخاری .................................
13- بستهبنی نان سوخاری ........................
14- ویژگی نان سوخاری ..................
15- بخش میکروبشناسی ..................
16- آزمایش آب ...........................
17- تستهای تأییدی، تکمیلی ................
18- شمارش کلی میکروبها .................
19- بخش کنترل کیفی ..................
20- آزمایشگاه شیمی .....................
21- آزمایشات آرد...........................
22- آزمایشات آب ..................
23- آزمایشات روغن ....................
24- آزمایشات نمک ....................
تاریخچه:
کارخانه ویتانا در سال 1337 در زمینی به مساحت 40 هزار مترمربع در کیلومتر 11 جاده قدیم کرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده که در ابتدای امر عمده تولیدات این شرکت انواع بیسکویت مخصوصاً بیسکویت مادر بوده است و متعاقباً در سالهای 1342 با وارد نمودن ماشینآلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید کننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای تولید ویفر و تافی و آبنبات به سیستم تولید این شرکت افزوده گردید که در این راستا شرکت با پوشش دادن سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به کشورهای کویت و آسیای میانه مبادرت ورزیده است.
پس از انقلاب اسلامی این شرکت مصادره گردیده و تحت پوشش سازمان بنیاد انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داد از سال 1365 این شرکت در وضعیت انتقال مدیریتی روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران آغاز بر کار نمود و در نهایت در سال 1379 بدنبال سیاستگذاری شرکتهای تحت پوشش به بخش خصوصی شرکت ویتانا سهام خود را واگذار و در حال حاضر تحت پوشش شرکت سرمایهگذار البرز میباشد.
در حال حاضر تعداد 650 نفر پرسنل دارد که در دو شیفت 8 ساعته مشغول فعالیت میباشند. تولید عمده این کارخانه را بیسکویت مادر تشکیل میدهد که در کنار محصولات دیگری مثل تافی، آبنبات بیسکویت نارگیلی، پنجرهای و جنگ و کرمدار در سطح کمتری تولید میشوند.