با نگاهی کوتاه و تحلیل گونه به انقلاب شکوهمند اسلامی ایران بالعینه می بینیم که استکبار جهانی بعد از مأیوس شدن از شکست و کنار آمدن با انقلاب اسلامی و در خطر دیدن تمام منافع و دنیای خود در منطقه به انواع لطایت الحیل خواست که سر راه این انقلاب نوپا قرار گیرد. گاه خود مستقیماً به این نهال نوپا حمله می کند و گاه از طریق اعمال وایادیش در داخل و خارج از کشور آنرا هدف تیرهای خود قرار می دهد. پس مستکبران از ترفندی دیگر استفاده و وارد عمل می شوند که مستقیماً ضربه ای محکم به این انقلاب نوپا که هدفشان یک جنگ با تمامی امکانات نظامی توسط نوکران و سرسپردگان در منطقه که این کشور اسلامی را متحمل جنگی تحمیل شده بگردانند و در کمترین زمان آنرا نابود سازند، که با توجه به ذهنیات و شناخت ضعیف و غلطی که آنها از اسلام داشتن اسلامی شدند.
آیا این رزمندگان بودند که چنین فرهنگ نابی را در دامن اعمال خود پرورش دادند و یا آنکه خود از دامن این فرهنگ متولد شدند ... آنجاست که نگاه های تیز و برنده، دستانی قوی که اکنون دیگر یارای تحرک و کار را ندارند، بالهایی که در اوج تحرک و هیجان از کار افتاده اند. چشم هایی که زمزمه ایثار و فداکاری را فریاد می زنند، طلوع خورشید را نظاره گرند.
مقدمه :
از ابتدای قرن 19 تا نیمه قرن 20 بیش از 60 میلیون نفر در اثر جنگها و مناقشات در سراسر دنیا، جان خود را از دست داده اندو این به جز مواردی از قتل انسان است که توسط همنوع می باشداز پایان جنگ جهانی دوم تا کنون به طور متوسط 12 جنگ رخ داده است که یکی از آنها جنگ تحمیلی عراق علیه جمهوری اسلامی ایران بیگمان به عنوان بزرگترین رویداد منطقه ای و به عنوان طولانی ترین جنگ میان دو کشور جهان سوم بعد از جنگ جهانی طی یک دهه توانست نظر همگان را به خود جلب کند. به طور کلی هر چه می گذرد جنگها و تلفات بیشتر می شود، به طوری که در سه دهه اخیر به طور متوسط هر سال تقریباً یک میلیون نفر جان خود را از دست داده اند که مجموعاً بیش از کل قربانیان دو جنگ جهانی 30 میلیون می باشد. ضایعات جنگ به کشته شدگان و به ضایعات اقتصادی محدود نمی شود. صدمات جسمی و روانی در آنها به طور مستقیم درگیر جنگ بوده اند و نیز آنها که به نحو غیر مستقیم به عوارض جنگ مبتلا شده اند، بسیار خطیر و قابل توجه است.