مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح
نمک (کلریدسدیم )
در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است
فهرست مطالب
شرح شماره صفحه
-1 معرفی محصول
-1-1 نام و کد محصول 1
-1-2 شماره تعرفه گمرکی 4
-1-3 شرایط واردات 4
-1-4 بررسی و ارائه استاندارد 5
-1 قیمت داخلی و جهانی محصول 5 -5
-1-6 موارد کاربرد 6
-1-7 کالای جایگزین 9
-1-8 اهمیت استراتژیک کالا 9
-1-9 کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول 9
-1-10 شرایط صادرات 11
-2 وضعیت عرضه و تقاضا
-2-1 بررسی واحدهای موجود 12
-2-2 بررسی وضعیت طرح های دردست اجرا 16
-2-3 بررسی روند واردات 17
-2-4 بررسی روند مصرف 18
-2-5 بررسی روند صادرات 21
-2-6 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات 21
-3 روشهای مختلف تولید 22
-4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی 26
-5 برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت در حداقل ظرفیت اقتصادی 26
-6 برآورد مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین 29
-7 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح 30
-8 تامین نیروی انسانی 31
-9 تعیین میزان یوتیلیتی مورد نیاز واحد 31
-10 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی 32
-11 تجزیه و تحلیل 34
مراجع و منابع مطالعاتی 35
معرفی محصول
-1 نام وکد محصول -1
نمک طعام، نمک سفره، نمک سنگ و نمک دریا نیز نامیده می شود. نمک سفره نام رایجی است که
.[ برای نمک طعام (کلرید سدیم) استفاده می شود[ 1
1 ارائه شده - نیز معروف است. کدهای آیسیک محصول در جدول 1 (halite) این ماده شیمیائی به هالیت
. [ است[ 12
نکته: فایلی که دریافت میکنید جدیدترین و کاملترین نسخه موجود از گزارش کارآفرینی می باشد.
این فایل شامل : صفحه نخست ، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد که با فرمت ( PDF ) در اختیار شما قرار می گیرد.
تعداد صفحات : 39