دانلود گزارش کار آموزی رشته صنایع غذایی کارخانه فرآوردههای گوشتی میکائیلیان با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 145
دانلود کارآموزی آماده
این پروژه کارآموزی بسیار دقیق و کامل طراحی شده و جهت ارائه واحد درسی کارآموزی میباشد
مقدمه
گوشت ماده پروتئینی و با ارزشی است که از عضلات حیوانات اسکلت دار تهیه و تولید میشود و یکی از اصلی ترین و مهم ترین منابع تأمین کننده پروتئین با منشأ حیوانی در غذای روزانه بشر است. غدد و سایر اندامهای دام مانند زبان، کبد، مغز و ... نیز جزء گوشت محسوب میشوند. گوشت علاوه بر پروتئین دارای مقدار قابل ملاحظهای از مواد معدنی و ویتامینها و ... برای بدن میباشد. و از چربی آن به عنوان تولید انرژی نیز استفاده میشود. در بعضی از کشورها از چربی بیشتر در جهت مصارف صنعتی بهره گیری مینمایند، به همین دلیل آن را در زمره کاملترین و بهترین مواد غذایی طبقه بندی نمودهاند.ارزش غذایی پروتئین گوشت نسبت به پروتئین گیاهی به مراتب بالاتر میباشد زیرا در تغذیه انسان علاوه بر کمیت، مسئله کیفیت پروتئینها نیز مطرح است. میزان ترکیبات چربی حیوانی بستگی به نوع، نژاد و تغذیه وام داشتند و اغلب از تری گلیسریدها که ترکیبی از گلیسیرین و اسیدهای چرب میباشند تشکیل شده است. بعضی از اسیدهای چرب مانند اسیدلینولنیک، اسیدلینولئیک و اسید آراشیدونیک که تحت عنوان «گروه ویتامین F » نیز نامگذاری شدهاند برای بدن انسان بسیار ضروری بوده و می بایست حتماً از راه مواد غذایی وارد بدن گردند. چربیهای گیاهی معمولاً حاوی مقادیر بیشتری از این گونه اسیدهای چرب میباشند.مواد معدنی گوشت به صورت ترکیبات آلی و املاح معدنی وجود دارند. نمکهای معدنی بیشتر در ثابت نگه داشتن فشار اسمزی سلولها مؤثر میباشند و علاوه بر آن یونهای آن در متابولیسم و انقباضات ماهیچهای نقش بسزایی دارند. کمبود این مواد در بدن باعث اختلال در رشد بدن و قوای جنسی میشود.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول : مقدمه و کلیات 1
بخش اول : گوشت 1
بخش دوم : تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان 4
بخش سوم : سوسیس و کالباس – ویژگیها و روشهای آزمون 7
بخش چهارم : تاریخچة تأسیس و بهره برداری کارخانة فرآوردههای گوشتی
میکائیلیان 14
بخش پنجم : آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاهها و کارخانههای
فرآوردههای گوشتی 15
فصل دوم : خط تولید فرآوردههای گوشتی 30
بخش اول : دستگاهها و تجهیزات مورد نیاز 30
بخش دوم : مواد تشکیل دهنده اصلی فرآوردههای گوشتی 69
بخش سوم : پروسه تولید 75
بخش چهارم : مراحل خط تولید کارخانه فرآوردههای گوشتی میکائیلیان 77
فصل سوم : آزمایشات شیمیایی و میکروبی 82
بخش اول : گوشت قرمز و فرآوردههای آن – روش نمونه برداری 82
بخش دوم : آزمایش های شیمیایی 102
بخش سوم : آزمایشهای میکروبی 110
فصل چهارم : نتیجه گیری – انتقادات و پیشنهادات 139
ضمایم 140
منابع 143