پروژه ای که در این مطلب برای دانلود آماده شده است به بررسی کیهانشناسی و تغییر نشانگان متریک پرداخته است.کیهانشناسی در واقع مطالعه ساختار بزرگ مقیاس جهانی است که در فواصل میلیونها میلیون سال نوری گسترده شده است و مطالعه کیهانشناسی در واقع مطالعه دینامیکی و فیزیکی رفتار میلیونها میلیون کهکشانی است که این جهان گسترده را پر کردهاند و بررسی تحول این سیستم عظیم در طول میلیونها میلیون سال میباشد.میبایست به این جهان بزرگ مقیاس به عنوان یک کل و سیستمی فیزیکی نگریست که وظیفه ما شناخت قانونهای حاکم بر دینامیک آن است.
در این پروژه مدلی مطرح شده است که در آن در یک کیهانشناسی رابرستون- واکر با حضور میدان نرده ای حقیقی خود برهم کنشی و متریک های تبهگن (که در آن نشانگان متریک گذاری از اقلیدسی به لورنتسی دارند) برای معادلات میدان اینشتین حل های کاملاً هموار بدست می آید ضمناً تابع موج حاصل از معادلات ویلر- دویت برای هامیلتونی مدل ذکر شده در یک ابر فضای خرد پیکهایی دارند که بر مسیرهای کلاسیکی منطبق می باشند.
نیوتن در کتاب اصول که حاصل و منتج از تمام رصدها، آزمونها و تلاشهای علمی اسلاف پیش از او بود، ریاضیات پیچیده حرکت و نظریه گرانشیاش را مطرح کرد و نشان داد که قانونهای حاکم بر دینامیک اجرام آسمانی، همانهایی است که کنشهای جرمهای کوچک زمینی را توضیح میدهد. از دید او زمان مفهومی مطلق داشت و برای همه ناظرها یکسان. اما قانونهای او، علیرغم میل نیوتن، برای مکان مفهومی نسبی قائل میشدند(قانون اول).مدل کیهانشناسی نیوتن که براساس نظریه گرانشی او سازماندهی شده بود، شاید اولین مدل علمی در این زمینه باشد. جهان در این مدل، دارای توزیعی یکنواخت از ماده، در فضایی نامحدود اقلیدسی، ایستا اما ناپایدار بود.
در فصل اول، کیهانشناسی نسبیتی، متریک رابرستون – واکر، مدلهای استاندارد، موفقیتها و نقایص و برخی طرحها در رفع آنها مطرح شده است. در فصل دوم مدلی پیشنهاد شده که با یک زمینه کیهانشناسی رابرستون – واکر در حضور میدانهای حقیقی نردهای خود برهم کنشی و با متریکهای تبهگن و اعمال شرایط خاصی که با انتخاب چارت ویژهای حاصل میگردد برای معادلات میدان اینشتین جوابهائی کاملاً هموار بدست میآوریم.در فصل سوم کیهانشناسی کوانتمی مورد نقد و بررسی قرار میگیرد.در فصل چهارم با استفاده از نتایج حاصل از فصل سوم، مدل مطرح شده در فصل دوم، در محدوده کوانتمی حل و تحلیل شده است. در این بررسی توابع موجی که از حل معادله ویلر- دویت بدست میآیند بر مسیرهای کلاسیکی منطبقاند.
در ادامه فهرست مطالب پروژه بررسی کیهانشناسی و تغییر نشانگان متریک را مشاهده می فرمایید :
چکیده
مقدمه
فصل ۱- کیهانشناسی
۱-۱- کیهانشناسی پیش نسبیتی
۱-۲- کیهانشناسی نسبیتی
۱-۲-۱- اصل کیهانشناسی
۱-۲-۲- اصل وایل
۱-۳- متریک رابرستون- واکر
۱-۴- مدل فریدمن
۱-۴-۱- مشکل افق
۱-۴-۲- مشکل مسطح بودن
۱-۴-۳- مشکل تک قطبی مغناطیسی
۱-۴-۴- مدل تورمی
فصل ۲- بررسی تغییر نشانگان متریک در نسبیت عام
۲-۱- شرط معمول بر متریک
۲-۲- فرضیات مدل پیشنهادی
۲-۳- ارائه مدل و معادلات دینامیکی
۲-۴- پتانسیل
۲-۵- بحث و تحلیل
فصل ۳- کیهانشناسی کوانتمی
۳-۱- تاریخچه مختصری از گرانش کوانتمی
۳-۲- فرمول بندی ها میلتونی در نسبیت عام
۳-۲-۱- انحنای بیرونی
۳-۲-۲- تابع لپس و بردار جابجائی
۳-۲-۳- معادلات گوس – کودازی
۳-۲-۴- هامیلتونی در نبیست عام
۳-۳- کوانتش
۳-۴- شرایط مرزی
فصل ۴- بررسی گذار نشانگان متریک در کیهانشناسی کوانتومی
۴-۱- مسیرهای کلاسیکی
۴-۲- بسته موج همدوس
۴-۳- بدست آوردن ضریب Cl
ضمیمه۱
ضمیمه۲
منابع