یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود مقاله تولید شیرابه سیلویی ماهی

اختصاصی از یارا فایل دانلود مقاله تولید شیرابه سیلویی ماهی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود مقاله تولید شیرابه سیلویی ماهی


دانلود مقاله تولید شیرابه سیلویی ماهی

ماهیانی که مناسب مصرف انسان نباشد و همچنین آبزیان صید ؟؟؟ برای تولید پودرماهی بکار می‌رود که دارای بازاری جهانی قابل ملاحظه می‌باشد. با اینحال، مداوماً فرآیند و راههای نوینی از مصرف ماهی دریایی، ضایعات ماهی و احشاء‌ ماهی، مورد بررسی و تحقیق قرارمی‌گیرند.

هدف اصلی از تولید سیلانه ماهی ابداع فرآیندهایی با هزینه سرمایه‌گذاری پائین بوده بتوان آنها را در کشتی‌های ماهیگیری و یا درمکانهای کوچک و دورافتاده که درآنها کارخانه‌های پودرماهی ازنظراقتصادی نمی‌توانند فعالیت نمایند، بکار برد. یکی از فرآیندهایی که موردتوجه قرارداشته‌اند نگهداری حفظ کیفیت شیمیایی به ماهی بوسیله اسید یا بازها، توأم با هیدرولیز و یا بدون آن، می‌باشد ]آندرسن،آراسون و یونسون[1]، 1981؛ را وگلیدبرگ[2]،1982[. فرآورده‌های حاصل از این فرآیند شیرابه سیلویی ماهی خوانده می‌شود. شیرابه سیلویی ماهی را شاید بتوان بصورت فرآورده‌ای مایع و ساخته شده از ماهی یا اجزایی از ماهی و اسید یا ندرتاً باز (مانند هیدروکسیدسدیم)، توصیف نمود. مایع شدگی (میعان) براثر عمل آنزیمهایی که بطورطبیعی دربدان ماهی حضور دارند. ایجاد شده، و بوسیله اسید که شرایط صحیح برای تجزیه بافتها توسط آنزیم و محدود ساختن رشد باکتریهای فاسدکننده را ایجاد می‌کند، شتاب می‌گیرد. اکثراً اسیدهای آلی (ارگانیک) بطورمتداول برای تولید شیرابه سیلویی از ماهی بکار می‌روند.

شیرابه سیلویی ماهی بصورت تجارتی در اسکاندنیاوی و لهستان مورداستفاده قرارمی‌گیرد. تولید سالانه حدود 120000تن فرآورده است که عمدتاً با بکاربردن اسیدفرمیک، اسیداستیک و اسیدهای معدنی تولید می‌گردد.

این فرآورده عموماً بعنوان غذا برای ماهی، حیوانات خزدار، خوکها و غیره بکار می‌رود.


[1] . Arnesen, Arason & Jonson

 


1- مقدمه:
2- پس زمینه و سابقه
3- موادخام
4- ترکیب و تغییرات شیمیایی
5- روش‌های تولید
1-5- خردکردن و قیمه سازی
2-5- نگهداری بکمک اسید
3-5- آمیختگی و استخراج
4-5- ذخیره‌سازی
5-5-حمل و نقل
6- خواص فیزیکی شیرابه سیلویی
1-6- ویسکوزیته
2-6- ویکسوزیته احشاء و شیرابه سیلویی
3-6- انتقال حرارت
4-6- خاتمه هیدرولیز
7- خوردگی و پوسیدگی فلز درتولید شیرابه سیلویی
8- فرآوری شیرابه سیلویی
9- کیفیت شیرابه سیلویی
10- ارزش غذایی
11- نتایج

 
 
 
شامل 42 صفحه فایل word

دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.