یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

کارآفرینی شرکت ماژین صنعت

اختصاصی از یارا فایل کارآفرینی شرکت ماژین صنعت دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

کارآفرینی شرکت ماژین صنعت


کارآفرینی شرکت ماژین صنعت

 

 

 

 




فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:140

چکیده:

پیشگفتار
مدیریت سازمان عمومی و خصوصی درچند  دهه گذشته دگرگونیهای ژرفی را تجربه نموده است ضروریست مدیران به دقت با آنها روبرو شوند تا دریابند که راز موفقیت کشورهای صنعتی به امور توسعه و اقتصاد و بتوانند با آگاهی به ذوق واستعداد خویش این یافته ها را با نیازهای سازمان های خود و فرهنگ بومی ایران اسلامی بسنجد و راههای نوینی را برای بهتر اداره کردن سازمانهای کشورمان انتخاب وتجربه نمایند.
اداره بهتر سازمانها ونقش آن در توسعه اقتصادی وفرهنگی ودست یابی به هدفهای والا اهمیت روز افزون یافته وبه صورت راهی گریز ناپذیر در آمده است.
هنگامی که آدمی در مسیر رشد عقلانی خود به ضرورت برنامه ریزی در زندگی خویش پی برد آن را در نظام های اجتماعی به عنوان ابزاری در خدمت مدیریت ورهبری مورد توجه قرارداد امروز می بینیم که ساختار وجودی سازمانها آن چنان پیچیده است که بدون برنامه ریزیهای دقیق نمی توانند به حیات خود تداوم بخشند. اساس برنامه ریزی برآگاهی از فرصتها آتی وچگونگی استفاده از فرصتها و مبارزه با تهدیدها قرار دارد.
فلسفه برنامه ریزی به عنوان یک نگرش و یک راه زندگی که متضمن تعهد به عمل بر مبنای اندیشه،تفکر،آینده نگر وعزم راسخ به برنامه ریزی منظم ومداوم می باشد بخش انفکاک ناپذیر مدیریت است.
ضرورت برنامه ریزی فرد و سازمان برای رسیدن باهداف خویش نیاز به برنامه ریزی دارد بنابراین ضرورت برنامه ریزی برای رسیدن به جز بیشترین اهداف یک واقعیت انکارناپذیر است وهم نهادها درمحیطی متحول فعالیت می کنند.
عدم اطمینان ناشی از تغییرات محیطی برنامه ریزی را به صورت یک ضرورت انکارناپذیر در تمام نهادها دراورده است پیتر دراکر معتقد است که میان موثربودن انجام کارهای درست و کارایی درست انجام دادن کارها تفاوت است واین دو در مراحل انتخاب هدفها وآنگاه درچگونگی کسب آنها توام می باشد.
در تعریف اصل برنامه ریزی باید عنوان کرد که:
برای دست یابی به هدف مورد نظر باید قبل از تلاش فیزیکی یا اقدام به انجام کار تلاش ذهنی یا برنامه ریزی کافی صورت بگیرد.
 
 محتویات:
این پایان نامه در حال حاضر در شش فصل تنظیم گردیده است که در فصل اول خلاصه ای از وضعیت شرکت ماژین صنعت و در فصل دوم تئوریها ونظریه های برنامه ریزی احتیاجات مواد mRp آورده شده است.
در فصل سوم این پایان نامه سعی کرده ام یک سری تئوریهای با توجه به فرآیند تولید به قسمت فعالیت شخص جای دهم بیشتر مطالب این فصل  با استفاده از مطالعات فعالیت هایی در این زمینه گردآوری شده است فصل چهارم اشاره به وضعیت کارخانه در مورد موضوع بحث برنامه ریزی احتیاجات دارد.فصل پنجم به مقایسه تئوریهای با عملکرد کارخانه اشاره می کند و درفصل آخر به بیان پیشنهادات ومشکلات پرداخته ام.
 
مقدمه:
موجودی هر واحد صنعتی قسمت مهمی از دارایی های ان واحد تشکیل می دهد که به صورت مواد اولیه قطعات نیمه ساخته وساخته شده یافت می شود. سطح موجودی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد در شرایط عادی هرقدر موجودی کمتر باشد بهتر است زیرا از سرمایه میتوان به طریق دیگری استفاده نمود در شرایط ویژه کشور کم کردن موجودی در جهت استفاده از سرمایه مطلوب نبوده بلکه بهتر است که از اقلام مقدار بیشتر در انبارها ذخیره گردد تا درموقع بحرانی از آنها استفاده شود از طرفی نیز با توجه به محدودیت ارزی نمی توان به مقدار بسیار از کالا ها خریداری و همچنین لازم است کالاهای را که را زودتر به فروش رسانده و از بودجه آنها استفاده کرد. لذا باید سیاست مشخصی جهت برنامه ریزی مواد تعیین وآنها را اعمال کرد. به طور مثال از هر قلم دسته القام لازم است تا تعدادی را به عنوان موجودی اطمینان تعیین نموده وسپس با رعایت این مقدار حداقل جهت خرید مواد برنامه ریزی نمود.
با توجه به اینکه تعداد اقلام زیاد است ممکن است برخی اقلام کمبود داشته و برخی نیز زیادتر از مقدار لازم انبار شوند و یا ممکن ا ست بر اثر تعدد سفارشات نتوان آن ها را دسته بندی نمود و از تخفیف استفاده کرد. کمبودو یا اضافه داشتن مواد اولیه باعث بروزهزینه هایی می شود که به آنها اشاره می نماییم.
هزینه های ناشی از کمبودکالا:
1)توقف خط تولید
2) خرید اضطراری
3) اتلاف وقت مسئولین
هزینه های ناشی از موجودی اضافی
1)راکد ماندن سرمایه
2) هزینه نگهداری زیادتر
 3) اشغال فضا
4)فاسد شدن کالا ویا منسوخ شدن آن
5)هزینه پرسنل جهت کنترل مواد اضافی
عمده ترین دلایلی که باعث می شود با کمبود موجودی و یا اضافه داشتن مواد مواجه شویم به شرح زیر است.
1)اشتباه در ثبت درخواست ها
2)اشتباه در پیش بینی تقاضا
3)تغییر در میزان تقاضا
4)اشتباه در تعیین مقادیر که باید ذخیره شوند
5)خرید مقادیر پیش از حد لزوم
6)عدم اطلاع کافی از هزینه های زیاد نگهداری
7)ضعف در سیستم برنامه ریزی و کنترل مواد
 
فصل اول: معرفی کارخانه
بخش اول: خلاصه ای از وضعیت کارخانه
تاریخچه
شرکت ماژین صنعت از 29/1/1376 تاسیس و شروع به فعالیت نموده و بعنوان مجری طرح پرس شاپ جدید یکی از شرکتهای تولید کننده قطعات پرس بدنه اتومبیل،پشتیبانی و تامین قطعات بدنه خودروهای تولیدی شرکت ایران خودرو را به عهده دارد.کارخانه ماژین صنعت در زمینی به مساحت-000/35 متر مربع با فضای سرپوشیده بالغ بر 15000 متر مربع احداث گردیده است.
در سال 1378 مدیریت شرکت ایران خودرو با توجه به پتانسیل بالای ماژین صنعت تصمیمی مبنی بر مشارکت ماژین صنعت در فرآیند تولید خودرو جدید (x7) گرفت وبه این اساس شرکت ماژین صنعت به عنوان پرس شاپ خاص بخشی از قطعات بدنه (x7)انتخاب وتولید انبوه 69 پانل از قطعات خودرو مذکور به آن اختصاص یافت.
امروزه این شرکت با این وسعت فوق دارای 518 نفر پرسنل مهندس، تکنیسین وکارگر ماهر با سابقه بالای 20سال از ایران خودرو تجربه را در این صنعت قدم را فراتر نهاده و با هدف قطع وابستگی به بیگانه و رسیدن به تکنولوژی نوین وارد عرصه شده است.
موقعیت مکانی کارخانه
آدرس کارخانه: کرج- بعد از پلیس راه کمال آباد –خیابان مرغک جن کارتن سازی پک
آدرس دفتر مرکزی:تهران ،خیابان شریعتی، نرسیده به چهارراه قصر،ساختمان 790 طبقه دوم
خط تولید کارخانه
د رحال حاضر ماشین آلات خطوط تولید شامل 23 دستگاه انواع پرسهای ضربه ای پنوماتیک وهیدرویک با قدرتهای 200 الی 800 تن در پنج خط و در دو سالن مجزا نصب و راه اندازی گردیده ودر مراحل نهایی تکمیل کالیبراسیون و صدور گواهینامه های مربوطه براساس استانداردهای بین المللی می باشند.
تولیدات
با نصب بهره برداری از کلیه ماشین ‌آلات به منظورتولید قطعات بدنه خودرو ملی در حال حاضر مرحله house-line-tryout تعدادی از قطعات بدنه (x7) به موازات دریافت قالبها در حال انجام می باشد و پس از تست کلیه قالب های اختصاص یافته و خاتمه مرحله H.L.t تولید انبوه قطعات از اواسط سال جاری آغاز می گردد.
کنترل کیفیت
قطعاتی که بصورت آزمایشی و یا انبوه تولید می شوند در مراحل مختلف به لحاظ کنترل کیفیت در فیکسچرهای کنترلی خاصی (panElCAGUE) که به همین منظور طراحی ساخته شده است قرا رگرفته و با ابزارهای اندازه گیری دقیق کنترل می گردند.
سالن پنل گیج
به منظور استفاده از پنل گیج های کنترلی سالنی طراحی و ساخته شده که در حال حاضر در شرکت ماژین صنعت مورد بهره برداری قرا رگرفته است برای طراحی و ساخت سالن P/G واردات وابزار مورد نیاز آن از نظرات کارشناسان ایران خودرو وماژین صنعت استفاده گردیده که نتیجه بازدیدهای انجام شده از سالن های مشابه در کشورهای ژاپن وفرانسه بوده و ماحصل این تجربیات مورد تایید مدیریت شرکت ماژین صنعت قرار گرفته که هم اکنون نتیجه این زحمات تبدیل به سالنی برای P/G گردیده که جزو بهترین و مدرنترین سالنهای مشابه در داخل کشور می باشد.
شستشوی قالب
واحد شستشوی قالب ماژین صنعت با قابلیت شستشوی قالبهای سنگین تا وزن 25 تن وابعاد 5/2×4 متر با رعایت استانداردهای لازم و پیش بینی کلیه امکانات جانبی موردنیاز در سالن تعمیرات قالب طراحی واحداث گردیده است.
پروژه آینده
تولید انبوه قسمتی از قطعات بدنه خودروهای جدید ایران خودرو از جمله پژو 206 و راه اندازی خط مجموعه سازی قطعات بدنه Eno-itEM وهمچنین نصب و راه اندازی تعداد هفت دستگاه پرس سنگین در سالن جدید بعنوان خط آلترناتیور به همراه یک دستگاه پرس 1200 تن دبل اکشن D/A از جمله پروژه های آتی شرکت ماژین صنعت می باشد.
 
بخش دوم
شرح شغل(شناسنامه مشاغل) =وظایف کارکنان
نام شغل: مدیر کارخانه        قسمت: مدیریت
تعریف شغل: این شغل تحت سرپرستی مستقیم مدیر کارخانجات انجام امور مربوطه به:
1)نظارت کلی به امر تولید وکار و روسا و سرپرستان ومدیران قسمت های مختلف کارخانه
2)سرپرستی وایجاد هماهنگی بین کلیه واحدهای کارخانه
3)برآورد میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه با توجه به گزارش مدیران واحدها
4) نظارت وسرپرستی و رفع اشکالات مدیران قسمت های مختلف کارخانه
5)انجام مطالعات لازم درجهت تغییر یا افزایش خطوط تولیدی یا ماشین آلات کارخانه با توجه به کشش به بازار وامکانات تولیدی
6) نظارت بر کنترل تولیدات کارخانه از نظر تطابق با استانداردهای کارخانه
7) مطالعه واتخاذ تصمیم روی برنامه ریزی ارائه شده توسط مدیران قسمت ها جهت تامین نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه
8-انجام کنترل لازم جهت سرویس وتعمیر ادواری وکلی ماشین آلات
9)مطالعه وبررسی پیشرفتهای نوین در صنعت تولید قطعات و سایر تولیدات جهت کاربرد آنها در کارخانه
10) ایجاد هماهنگی وحسن رابطه با ارگانها ونهادهای در ارتباط با کارخانه
11) تشکیل جلسات با مدیران جهت برطرف نمودن نواقص وکمبودهای واحدهای مختلف کارخانه
12)تشکیل جلسات توجیهی و هماهنگ باید مدیران قسمت های مختلف کارخانه به منظور اعلام برنامه تولیدی کارخانه
13)کنترل عملیات مالی کارخانه وامضا اسناد و مدارک مالی در حدود اختیارات تفویض از طرف هیات مدیره


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.