لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:8
فهرست و توضیحات:
مقدمه
بیان مسأله
پریزهای برق عمومی:
تابلوهای برق و نیرورسانی:
برق رسانی عمومی برای سیستمهای الکتریکی پیش بینی نشده و متحرک از طریق پریزهای عمومی می باشد که در فضای اداری در اداری در ارتفاع 90 سانتی متر از کف و بر اساس مبلمان معماری خواهد بود. در فضاهای تأسیساتی از پریزهای برق روکار تکفاز و سه فاز و در ارتفاع 1.2 متر از کف استفاده می شود سعی می شود در مدار بتونی پریزهای برق حداکثر هر شش پریز به یک مدار مرتبط گردد.
کلیه پریزهای برق از نوع ارت دار بوده و توسط هادی 2.5 میلیمتر مربه و با محافظ MCB16 می باشد. در فضاهای عمومی مرتبط با گالری نملیش فرش از حداقل پریز استفاده می گردد و فقط نقاطی جهت انجام امور تعمیراتی و یا توزیع موردی دستگاههای سبک پیش بینی خواهد شد.
برای تغذیه مدارهای روشنائی و پریزهای برق در هر محدوده از ساختمان با توجه به کاربری و مستقل آن ناحیه و برحسب رعایت فاصله مجاز تا آخرین مصرف کننده از تابلوهای برق فرعی استفاده میشود. تابلوهای مذکور که بصورت دیواری توکار خواهند بود برحسب محل و نوع مصارف بصورت یک زوج تابلوی عادی و اضطراری می باشند که بخش اضطراری آن همواره از طریق شبکه یا ژنراتور اضطراری برق دار می باشد.
مصارف اضطراری شامل 50 درصد روشنائی، آسانسور، تعدادی از تجهیزات تهویه و تبرید با نظر کارشناس مربوطخ و یک یا دو مورد مدار پریز برق می باشد.
تحقیق درباره گزارش مقدماتی تأسیسات الکتریکی موزه فرش