فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 26 صفحه
بخشی از متن دستورالعمل :
-1- ساختمان های به ارتفاع سه طبقه روی پیلوت اجرای سیستم آب آتش نشانی با لوله به قطر 5/1 اینچ و نصب جعبه آتش نشانی به صورت یک طبقه در میان شروع از همکف می باشد.
2-1-سا ختمان ها با ارتفاع بیش از 3 طبقه روی
3-1- متعلقات جبه آتش نشانی برای بندهای (1-1) و (2-1) والو وکوپلینگ 1 اینچ و هوزریل با لوله لاستیکی فشار قوی و سرنازل شیر دار سه حالته می باشد.
4-1- سیستم لوله کشی آب آتش نشانی سالن های اجتماعات ، انبارها ، واحد های تجاری و صنعتی زیر نظر کارشناسان آتش نشانی انجام شود نصب جعبه F جنب در و خارج از ساخت با متعلقات لوله نواری و داخل سالن ها با متعلقات لوله لاستیکی فشار قوی و هوزریل صورت گیرد حداکثر فاصله جعبه F از یکدیگر سی متر. ( نصب جعبه F با متعلقات لوله نواری، داخل سالن بر حسب نشر کارشناسی آتش نشانی )
5-1-امتداد لوله اصلی آب نشانی از پشت بام تا پائین ترین ارتفاع ساختمان ( کد روی فونداسیون) و اتصال آن به آب شهر و منبع ذخیره هوائی آب آتش نشانی مستقر در پشت بام ضروری است سایز لوله اصلی و ظرفیت منبع نظر کارشناس آتش نشانی و دبی خروجی برای مدت 10 دقیقه تا زمان رسیدن نیروی عملیاتی آتش نشانی در نظر گرفته می شود و در نظر گرفتن پمپ با رله اتوماتیک جهت تامین حداقل 3 اتمسفر فشار برای هر یک از سر نازل ها.
6-1-انبارها، واحدهای صنعتی، تولیدی ضروری است مجهز به استخر آب با ظرفیت متناسب با محل و چاه و سیستم پمپاژ با رله اتوماتیک باشند و در نظر گرفتن ژنراتور برق اضطراری جهت مواقع ضروری و قطع برق (زیر نظر کارشناس آتش نشانی )
7-1- هیدرانت آتش نشانی (شیر ایستاده آتش نشانی ) برای مجتمع های مسکونی، تجاری، صنعتی و اداری زیر نظر کارشناس آتش نشانی مشخص می گردد.
8-1-سیستم آب افشان اتوماتیک ئ دستی ( سیستم اسپرینکلر) زیر نظر کارشناسان آتش نشانی مشخص می گردد.
9-1- سیستم لوله کشی آب آتش نشانی بصورت خشک زیر نظر کارشناسان آتش نشانی مشخص می گردد.
متن دستور العمل مربوط به سیستم لوله کشی آب آتش نشانی ساختمان ها