یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود مقاله ویژگیهای زعفران

اختصاصی از یارا فایل دانلود مقاله ویژگیهای زعفران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ویژگیهای زعفران


دانلود مقاله ویژگیهای زعفران
  • زعفران رشته ای :

عبارتست از کلاله همراه با قسمتی از خامۀ مادگی گل گیاه زعفران زراعی (C.S.L)[1] که به روشهای مختلف خشک شده است. کلاله دارای سه انشعاب به رنگ قرمز مخصوص به خود ، به شکل شیپور، با لبۀ فوقانی دندانه دار، به طول 40-20 میلی متر بوده که در قسمت انتهایی به خامۀ نارنجی متمایل به زرد متصل می باشند.

  • زعفران رشته ای بریده :

عبارتست از کلالۀ خشک شدۀ مادگی گل زعفران زراعی به رنگ قرمز مخصوص به خود که خامه کلاملاً از آن جدا شده باشد.

3- خامه :

عبارتست از قسمتی از مادگی گل گیاه زعفران که کلاله را به تخمدان متصل می کند.

  • پودر زعفران :

عبارتست از ذرات حاصل از سائیدن زعفران خشک شده (رشته ای و رشته ای بریده ) بطوریکه اندازۀ ذرات آن کاملاً یکنواخت بوده و از الک با چشمه های بقطر 5/0 میلی متر عبور نماید :

یادآوری :

در مورد صادرات اندازۀ ذرات بستگی به درخواست مشتری دارد.

5- پرچم :

عبارتست از اندام زایندۀ نر خشک شده گل گیاه زعفران زراعی که به رنگ زرد می باشد.

  • مواد خارجی

الف : مواد خارجی مربوط به  گیاه

عبارتست از گلبرگها، کاسبرگها، پرچمها، دانه های گرده و خامه های زرد متمایل به سفید و سایر قسمتهای مربوط به گیاه زعفران زراعی.

ب : مواد خارجی مربوط به محیط

عبارتست از هر مادۀ خارجی به جز مواد ناپذیرفتنی و مواد خارجی مربوط به گیاه مانند : موی انسان – خار – خاشاک و غیره.

ناپذیرفتنی ها :

عبارتست از موادی به شرح زیر که چنانچه در انواع زعفران مورد آزمون وجود داشته باشد، آن نمونه مردود خواهد بود :

  1. رنگهای افزودنی طبیعی و مصنوعی
  2. سنگریزه
  3. وجود حشرات و کنه ه ای زنده و مرده و یا بخشی از بدن آن ها در هر یک از مراحل رشد
  4. وجود قارچ و کپک که با چشم غیر مسلح قابل دیدن باشد.
  5. وجود آلودگی مانند فضولات، پر و موی جوندگان و پرندگان که با چشم غیر مسلح قابل دیدن باشد، در صورت لزوم می توان از بزرگنمایی استفاده کرد. اگر بزرگنمایی بیشتر از 10 برابر باشد، در گزارش ذکر شود.

ویژگیها :

  • ویژگیهای حسی و فیزیکی

الف: طعم و عطر

زعفران باید دارای طعم و عطر مخصوص به خود، کمی تلخ مزه و تند و عاری از هر گونه طعم و بوی خارجی باشد.

ب : وضعیت ظاهری

انواع زعفران باید حتی المقدر دارای رنگ یکنواخت بوده و نباید در اثر رطوبت زیاد و با خشک کردن نامناسب بهم چسبیده باشند.

شامل 60 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ویژگیهای زعفران
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.