یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

دانلود مقاله آزمونهای رب گوجه فرنگی

اختصاصی از یارا فایل دانلود مقاله آزمونهای رب گوجه فرنگی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله آزمونهای رب گوجه فرنگی


دانلود مقاله آزمونهای رب گوجه فرنگی

. تعیین بریکس :

روش انجام : رقت سازی ← تهیه محلول 10 % ← رفراکتومتر ← برای تعیین بریکس واقعی میزان بدست آمده را در 10 ضرب می کنیم .

  BX = 24

نتیجه گیری : میزان بریکس نمونه در حد مناسبی قرار دارد و در میزان استاندارد کل  . چون طبق استاندارد حداقل بریکس باید 24% باشد و نمونه فوق در رنج استاندارد بوده و فاقد مشکل است . که اگر از مقدار فوق کمتر باشد تقلب محسوب می شود و مقدار نمک به آن اضافه شده .

2 . تعیین پتانسیل هیدروژن :

                                                                                                           PH = 4.34نتیجه گیری : طبق استاندارد پی اچ رب باید در رنج 3.5 – 4.5 باشد  و مقدار عددی که ما به دست آوردیم در رنج فوق بوده و فاقد مشکل است .

3 . تعیین نمک :

روش ولهارد : 3 گرم نمونه + 25 میلی لیتر نیترات نقره 0.1 نرمال + اسید نیتریک غلیظ ← به حجم 100 می رسانیم ← هم زدن ← صاف کردن ← 25 میلی لیتر از محلول صاف شده + چند قطره زاج آهن ← به حجم 100 می رسانیم ← تیتر با تیوسیانات آمونیوم 0.1 نرمال

 استاندارد ← 2%

 نتیجه گیری : میزان نمک نمونه از حداکثر استاندارد بیشتر است اما از لحاظ طعم و مزه مناسب بوده و حداکثر میزان نمک باید 2 % باشد . اما چون بیشتر از مقدار استاندارد است تقلب محسوب شده و نباید نادیده گرفته شود .

نکته : روش موهر در مورد این آزمون کارایی ندارد .

شامل 5 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله آزمونهای رب گوجه فرنگی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.